2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bize bayramda çok gelen olur. Ama arefe günü de kendimi çok hirpalamamak için hep önceden yapip attım buzluga. Biri tahinli, biri haşhaşli, biri zeytinli mayali pogaca yaptım ayni hamurdan. Fırından cikinca sogutup attim buzluga. Böreği ispanakli peynirli sarip, cigken attim buzluga. Cikarinca buzu cozulmeden firinladim. Keki de silikon tekli kaliplara kolay browni pisirip, soguyunca attim buzluga. Hepsini de çıkarıp yedik güzelce misafirlerle salata yapsaydim da, havucu rendeleyip zeytinyaginda pisirip, sogutup, kaldırıyorum buzluga. Çıkınca yoğurt ve cevizle karistiyorum, o da çok pratik oluyor. Mikrodalgada da cok yemek pisiriyorum. Valla pratik ne varsa benlik

Kek hiç atmadım buzluğa. Browni gibi değilde norma kek yapsam da olur herhalde

Kek hiç atmadım buzluğa. Browni gibi değilde norma kek yapsam da olur herhalde
Benim normal kek tarifi zaten. Firindan çıkınca ustunu fanusla kapatip kendi buhariyla nemlendiriyorum sadece. Yani çok kek attım buzluga, hic birsey olmuyor. Kurabiye yapma adetim yok malesef, onu bilemiyorum. Oluklu tart kalibina da kek pisirip buzluga koyuyorum, çıkarınca orta kismina çikolata vs sos döküyorum. Pratik ve güzel bi görüntü oluyor

oy maşallah ya kuzucuk şanslı Allah kurbanlarınızı kabul etsin inşallah

canım 3 kilo gayet iyi ayrıca kilolu doğsa bile doğum şişliği oluyor genelde ve zayıflıyor anne de bu durumda sütüm mü yetmiyor diye üzüntüye kapılabiliyor ama zayıf doğanlarda doğum şişliği olmuyor ve çok çabuk toparlanıyor sen yemene içmene dikkat et yinede ama kafana takılı bir şey kalmasın

yok canım ya ne şansı kayınpeder akmaz kokmaz 7 aydır yüzünü görmedim hamile olduğumu biliyor mu onu bile bilmiyorum çokta umrumuzda değil açıkcası faydasız adamın teki.kayınvalidem yap derse yapar ama dediğim gibi eşim minnet etmez

maşallah canım bebekle dinlenebileceğini düşünüyorsan ne güzel yardım edenin olsa bile çok zor günler bizi bekliyor

eşim de iki tane diyor da; yeni bir şey öğrendim birini doğduğunda birini askerden geldiğinde kesenler de varmış.

erkek bebeğe 2 kıza 1 tane kesiliyor kızlar doğumdan 7 gün sonra ben şimdilik 1 tane kestireceğim 2.sini ilerde inşallah gerçi eşim kurban kesmeyi değilde fakir aile ya da çocuk sevindirmeyi daha doğru buluyor.ama ben paramı ayarladım ablamın eşine söylicem kestirsin bir tane birde akikayı bizlerde yiyebiliyoruz kızlar doğumdan sonra kemik çorbası yapıp yemek lazım birde bolca et aklınızda olsun

bir ben beceremedim şu buzluğa koyma olayını heralde sadece hazır yufkadan sigara böreği yapıp koydum ben 20 poşet falan zaten bir kısmını şimdiden yedik izne çıkınca da sarıp koyacağım doğumdan sonra gelene kızartmak kolay olur.

Ocak basinda kizartma yapmak zor. Ustune sur yumurtayi, ver fırına. Saydiklarimi gönül rahatligiyla koyabilirsin, her türlü kefilim. Eti de haslayıp koyuyorum bolca. Sonra soganla kavurup ne yemek yapacaksam iyi oluyor. Kurbandan gelen kiymayi da boooolca kofte yapip sekillendirdim, porsiyonluk posetleyip attim buzluga. Yanına bi makarnayla 5 dk hazır. Bence doguma yakın lazim olacak bunlar. Inşallah dogumdan sonra gelip bakanlarimiz, buzlugumuzu dolduranlarimiz olur da, gerek kalmaz bizim yorulmamiza

ay yok nerde buzluğumuzu doldursan olcak gelenler daha çok boşaltırlar ben eti doğrayıp kavurup koyuyorum kendi yağında donuyor porsiyonluk poşetlere koyuyorum çok pratik oluyor yine öyle yaparım diyorum ama 1 aya bakalım neler sıkıştıracağım

kizlar park besik alcm int indirme girms kanz ve chiplo die degsik bi marka baby2 go olmasi lazm isimleri cokd tutmdm aklmda deneyimleyen yada fikir verecek olan var mi

kızlar ben sanırım foto çekimi yaptırmayacağım. şimdi bebeğimiz en huzurlu yerden çıkacak ve bizler yamyam gibi etrafında pervane olacağız birde instagramda az önce gördüm bebek daha havluyla duruyor üstünü değişmeden ameliyathane önünde milyon tane insan etrafında ellerinde cep telefonları falan onu o şekilde oraya çıkaran ebede ve babada hata var ama off çok istiyordum ama sanırım bu abartılardan uzak olmayı seçeceğimilk gününden hatıra olarak kardeşim bir iki poz çeker olmadı

kizlar park besik alcm int indirme girms kanz ve chiplo die degsik bi marka baby2 go olmasi lazm isimleri cokd tutmdm aklmda deneyimleyen yada fikir verecek olan var mi
görmeden alma canım boyutları inanılmaz küçük oluyor kimisinin geçen e bebek mağazasına gittim inanamadım o kadar küçük modeller var ki

kızlar abur cuburlarla aranız nasıl? sağlıklı atıştırmalıkların yanı sıra kaçamak yapıyor musunuz?
ben ara sıra değil çizgimden inanılmaz saptım öyle böyle değil, canım hep abur cubur istiyo ve yiyorumda , rulokata ve kakaolu bisküvilere sarmış durumdayım canım cok istiyo, fena saldım yani

bir de bebek çok çirkin anne şişmiş gibi... bakmak isteyeceğimizi bile sanmıyorum. bir kaç ay geçsin bir dış çekim yapalım

ben ara sıra değil çizgimden inanılmaz saptım öyle böyle değil, canım hep abur cubur istiyo ve yiyorumda , rulokata ve kakaolu bisküvilere sarmış durumdayım canım cok istiyo, fena saldım yani
bende abarttım suç ortakları arıyorum kendimebana hamilelikte bu kadar huy değiştireceğimi söyleseler asla inanmazdım çocuk gibi oldum hamileliğin başında güzel ahkam kesiyordum tükürdüklerimi yalıyorum

Anne karninda da cok esnek olduklarıni bilsem de, yine de yeni doğan çekimlerinde bebeklerin cenelerini kendi elleri ustune dik dayamalari, minicik sepetlerin içine orantisiz koymalari cok huylandiriyor beni. Evet sahane pozlar çıkıyor ama ne bileyim, acaba bebeğe eziyet mi oluyordur. Daha 15 gün önce annesinin karnindayken kiyamiyorum. Benim profesyonel makinem var. Biri hastanede dogal ceker bir kac poz. Sonra eve gelip iyilesince ben cekerim diye düşündüm.
5 6 aylik olunca deniz kenarinda ailece cok guzel cekimler yaptırabilirsiniz bence. Ilk gunden daha anlamli ve eglenceli olabilir. Veya bir yaş dogum gününde büyük bir cekim yaptirabilirsiniz. Fotografcilar da epey maliyetli, az buz paralar degil. Nerdeyse dogum fiyatlariyla yarışıyor doktorumla konuşmadım ama ameliyathaneye fotografci kabul ediyor mu acaba. Bi tek ona ozeniyorum, fiyati cok yuksek değilse. Bebegin ilk anı, benim onu ilk görüşüm ölümsüz kalsın isterim.

Abur cubur agzima surmuyorum. Ama yemek konusunda gerçekten tam bir canavar gibiyim. 26.haftada en son 5 kilo almıştım ama artık kantarin topuzu kaçtı, çok yemek yiyorum. Bi sonraki kontrolü düşünmek bile istemiyorum

geçici bi dönem can sıkmaya değmez bak keyfine diyorum kendime, ne yersem yiyim kilo aldıgımı farkedince sapmaya başladım aslında , sonrasında zaten tribe giricez her türlü bari şimdi canımız ne cekiyosa yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…