2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım seninki anlattığın kadarıyla daha ilerlemiş benimde ağrım var ama Tuvalet sorunum filan yok ultrasona giricem büyüme ne durumda diye.doktor çıkartmana ne diyor vr dikiş oluyor dimi

canım dikiş yok, çıkartması kolay oluyormuş, şuan çıkartmak istemiyorlar, aslında 3 hafta yeterliymiş, cumartesi kontrolde tekrardan görüşeceğim, böbrek ağrım geçti ama başka ağrılar başladı,ben hiç tavsiye etmiyorum ne kadar kişi taktıydıysa çoğunluğu çıkartmış kateteri, illa ki rahat olanlar da vardır bilemiyorum ama şuan ki aklım olsa asla taktırmazdım, bence sen idrar kültürü ve ultrason yaptır çok çok acil değilse taktirmamaya çalış, zaten tuvalet sorununu kateter yapıyor, o çıksa sorun kalmaz herhalde.

Canim simddi kac haftaliksin bende de aynı sorun var prukluton progestan magnative kullaniyorymbenim 25mm bende kasılma da oluyor gün içinde 4-5 defa

Canim simddi kac haftaliksin bende de aynı sorun var prukluton progestan magnative kullaniyorymbenim 25mm bende kasılma da oluyor gün içinde 4-5 defa
En son 26da gitmiştim doktora 33 mmydi. Simdi 28.haftadayim.Ama benim doktorum cok rahat bi insan. Haftada bir proluton igne verdi. Yarim saatten fazla ayakta kalma dedi. Bunlara dikkat ederek 10 gün tatile gittik, izin verdi doktor. 25in altına düşünce dikiş atılıyor ama bu haftalarda zaten olmaz, çok daha riskli. @Nirodhaa serklajli mesela, o daha iyi anlatir.
Sizin kaçıncı haftada başladı? Grubumuzda D DAMK06 28.haftada erken dogum yaptı ve yavrusu maşallah çok güzel mücadele etti, ediyor. Doktorum da 30.haftadan önce dogmazsa korkma demişti. Kasilma bende de var, bebek taş gibi oluyor 30 saniye falan. Bazen azaliyor, bazen artiyor. Magnezyum verdi onun için de

ben kendimi değilde bebeği düşünüyorum ona zararı olmasında pek tatlı değil ama tuzlular genelde benim yediklerim cips ağzıma sürmezken burnuma kokuyor resmen

Ben hiç başlamadım alışverişe oğlumda da son ay yapmıştım hazırlıkları

Benim 21. Haftada başladı canim haftada bir igne günde 2 tane progestan ile magnzyum kullanıyorum ben yataktan yemek bir tuvalet için kalkıyorum ayakta durmak yasak dikiş için geç kaldık zaten 6 hafta daha dayansaydik bakalım hayirlisi

Yarın doktor kontrolüm var kızlar memleketteydim diye bayağı Zaman oldu görmeyeli inşallah iyidir, kilo almıştır güzelce bu arada bebeğinizin aşağıya olan baskısı arttı mı? Ben 20li haftalarda durumdan şikayetçiydim serviksim normal çıkmıştı bu ara yine takılmaya başladım bu duruma yarın Dr a yine söyleyeceğim bir baksın

Kızlar akika ve adak başkadır bende oğlum sağlıklı doğarsa bir kurban adamıştım eşimde adamış birbirimizden habersiz adamıştık ikimizde kestik ama akikaları henüz kesmedim onlar duruyor
Ben bayağı araştırmıştım ailenin durumu yoksa çocuk ilerde kendi de kesebilir illaki anne babaya düşmüyor

Benim de yarın kontrolüm var dün gece evime döndüm memleketteydim
Oğlum nasıl bilmiyorum ama 15 günde 2 kilo almışım maalesef

Ben de aynen bu sekilde biliyorum. Adak ve akika farklı. Akikayi yillar sonra kendi de kesebilir. Biri kesilip, biri yıllar sonraya da kalabilir.
Ama adak farklı. Adadıgın şey olunca ne kadar çabuk yerine getirilirse o kadar iyi

Benim de yarın kontrolüm var dün gece evime döndüm memleketteydim
Oğlum nasıl bilmiyorum ama 15 günde 2 kilo almışım maalesef
inşallah iyidir Canm oğluşlar ben eskisi kadar sıkı takip etmiyorum ama çalışmaya başlayınca iştahım kesiliyor benim kilo alımım yavaşlıyor, kendi açımdan bu çok iyi ama Bebek alıyordur inşallah diye dua ediyorum.

Diyorum ya benim doktorum cok rahat ayrıntılı ultrasonda 22.haftada 28 mm ölçüldü. Doktorumu aradim geleyim mi diye, sorun olmaz her zamanki kontrol zamaninda gel dedi. 24.haftada gittim yine 28 mm. Yat falan demedi. Tatile gidecegiz dedim, git hic sorun olmaz dedi. Her doktorun yaklasimi farkli. Doktoruna güveniyorsan dediklerini yap, bebeğe en zararli sey stres

Canim benim ilk 3 ayimda kanamam ve düşük tehlikem vardi tiroit çıktı şimdi de seker cikti vücudumun bagisikligi iyice zayıflamış onun için doktorum dikkat ediyor

Merhabalar,vajinal varisi olan varmı aranızda acaba veya daha önce böyle bir durumla karşılaşan :/ yarin bunun için doktora gideceğim normalde iki hafta sonra kontrolum ama dayanamıyorum artık ağrılara

Merhabalar,vajinal varisi olan varmı aranızda acaba veya daha önce böyle bir durumla karşılaşan :/ yarin bunun için doktora gideceğim normalde iki hafta sonra kontrolum ama dayanamıyorum artık ağrılara
bende ağrılarla baş etmeye çalışıyorum hele bugün tavan yaptı belim çok ağrıdı ve dalga dalga bütün sırtıma yayılıyor sanki eve gitmenin hayalini kuruyorum ama evde de lokma yemek yok dünde bacak arası ağrım çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…