2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim gibi gebelikte seker çıkan var mi beslenmenize nasil dikkat ediyonuz
Bende çıktı. Diyet yapıyorum ve sürekli olcuyorum şekerimi evde. Yükselten şeyleri ona göre yemiyorum diyete uydugumda gayet güzel çıkıyor sonuç. Arada kaçamak yapıyorum ama abartmadigim için çok yüksek çıkmıyor

Canim ben şekerli şeyler zaten sevmem yemem ben dikkat ettiğim halde çıktı şimdi de diyet yapacam

C
Canim evde açlık tokluk şekerini mi olcuyorsun

Kizlar ben bebegin hareketlerini cok takmaya basladim bariz azaldi.gunde on kez hareket etmesi yeterliymis gunde onu geciyordur ama eskiden o kadar hareketliydi ki ultrasonda bile durmuyordu.bir yandan da nette okuduguma gore 30 32.haftalar en hareketli oldugu donemlermis niye boyle oluyor ki siz de durumlar ne

Çok alakasız bi sorum olacak:) çamaşır makinasında açık ve koyu renkleri ayrı ayrı yıkıyoruz ya, krem ve bej renkler beyazlarla yıkanır mı? Bir de beyaz olup önünde renkli desen olan kıyafetler beyazlarla mı yıkanmalı renklilerle mi ?

Valla ben sadece koyu renkler ve açık renkler olarak ikiye ayırıyorum :) hiç öyle beyazlar, açık renkler, koyu renkler yada ne bileyim ayırmıyorum yani makinem iyi yıkıyor :) Birde aklında olsun eğer renk çıkaracağından şüphelendiğin bir şey varsa bir gece önceden sirkeli suya bas renk sabitleniyor ve karışma durumu olmuyor :)

Sağol kuzu ya çok deneyimsizim evlilikle bebek aynı anda olunca kendi kıyafetlerimizde sorun yoktu da bebek kıyafetleri olunca o kadar para verdim renkleri şaşmasın diye tırstım

Icinde suphe varsa doktora git canim icin rahat etsin simdi biz ne yazsak sen daha cok belki icin dardir canim bebisinin yeri bizlerden daha once daralmistir

Ben hic ayirmam zaten camasir makinemde de renkliler beyazlar kismi yok 4 senede tas catlasin 4 kere falan boyanmistir beyazlar

G Gulum80 canim bende de şeker var diyet yapıyorum. Gunde 6 kez sekerimi ölçüyorum diyet disina cikmamaya calisiyorum kacamak yapmiyorum aslinda ama sekerimi pek kontrol aĺtina alamiyorum tokluk sekerim yuksek cikiyor malesef
bir garip oblomov biz ikisinide kesmeyi dusunuyoruz canim Allah nasib ederse ilkini mevludunde kesmeyi dusunuyoruz digerinide ne zaman nasib olursa ozaman artik

Canim benimde olcmem lazım ama kendi sekerimi kendim olcemiyorum kan tutuyo beni insülin onermedi mi doktor

Kızlar öğretmen olan anneler seminere katildinizmi ben iki günde çok kötü oldum yarın rapor alcam 32. Haftaya kadar sandalye tepesinde belim koptu

Merhabalar,vajinal varisi olan varmı aranızda acaba veya daha önce böyle bir durumla karşılaşan :/ yarin bunun için doktora gideceğim normalde iki hafta sonra kontrolum ama dayanamıyorum artık ağrılara
Ağrıyı tarif eder misin canım. Sanki bende de var. Cuma kontrolde doktora sorucam.

Ya benimki hep 28mm dinleniyorum arada yemek yapıyorum basit olanindan onun dışında hep yatıyorum inşallah hayırlı haftada alırız kucağımiza mucizelerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…