- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #23.381
Canim 27. Haftamda sertlesme icin gitmistim bende bebek bir yerde toplaniyor sonra hareket ediyor sonra yine sertlesiyor dedigimde serviks boyunu olctu yalanci kasilma olabilir dedi ama sukur normal cikti serviks boyumda kisalma yoktu. Hatta nstye bile baglandim. Magnezyumu gunde 2ye cikardi birde kalsiyum yazdi bunlarin eksikliginde de oluyormusKızlar bu karında sertlik için int bisuru şey yazıyor kafam karıştı benim sertlesiyor karnım ama bebegim dolaşıyor yani o hareket ettikçe sertlesiyor bu kasılma dedikleri şey nasıl bişey ya benim bebeğim toplanıyor bi oraya bi buraya anlayamiyorum ben kontrolüme de daha 1 hafta var nerdeyse
Canım benimde bi kaç gündür var bayramda yoktu acaba yorgunluktan mi oluyor ki ben magnezyum sordum doktora kalsiyum kullanıyorsun gerek yok demişti yorgunluktan olur mu ki acabaCanim 27. Haftamda sertlesme icin gitmistim bende bebek bir yerde toplaniyor sonra hareket ediyor sonra yine sertlesiyor dedigimde serviks boyunu olctu yalanci kasilma olabilir dedi ama sukur normal cikti serviks boyumda kisalma yoktu. Hatta nstye bile baglandim. Magnezyumu gunde 2ye cikardi birde kalsiyum yazdi bunlarin eksikliginde de oluyormus
Uzun zamandır var ağrı hatta ben bebiş aşağı indi de baskı mı yapıyor bu kadar diye düşünüyordum sonra farkettim ki şişlik var vajina bölgemde ayıptir söylemesi aynadan bakayım dedim bir de ne göreyim sağ ve sol tarafta damarlar şişmiş ve nerdeyse mor olmuş rengi içe doğru olan damarlar tabi. Sonra araştırdım internetten ağrılar falan varis belirtileriyle aynı hep bende doktora gitmeye karar verdim baktığımda bayramdi tabi gidemedim o zaman. Geceleri özellikle çok ağrıyor ve uzun süre oturunca kalkıp yürümeye basladigimda inanılmaz acı veriyor ama normal uzun yürüyüşlerde ağrı hissetmiyorum pek. Yanma da var..hafif ağır bişey kaldırınca veya hapsurunca oksurunce o kısım çok ağrıyor bir de idrar kacirma var tabi oksurdugumde falanAğrıyı tarif eder misin canım. Sanki bende de var. Cuma kontrolde doktora sorucam.
Şu bacak arası ağrısı 6.ayimdan beri var bende comelince falan çok ağrıyordu en son ki kontrolümde doktora söyledim gece sağa sola dönerken bacak arası ağrıyor diye ama anlamadı sanirim magnezyum verdi ve onu icmeme rağmen halen geçmedi ağrılar bende abdest alırken falan farkettim şişlik var o bölgede aynadan bakayım dedim baya şişmiş ve nerdeyse morarcak derecede kırmızılik var damarlarda internetten araştırdım varis belirtileri ile aynı o yüzden yarın doktora bakmasını isteyeceğim ve ilerlemisse normal doğuma engel diye yazıyordu Allah korusun o damarların patlama ihtimali var diye hakkımda hayırlısı olsun diyorum artık normal doğumu çok isteyen biriydim ama şuan sezeryan düşüncesine alistiriyorum bir de kendimibende ağrılarla baş etmeye çalışıyorum hele bugün tavan yaptı belim çok ağrıdı ve dalga dalga bütün sırtıma yayılıyor sanki eve gitmenin hayalini kuruyorum ama evde de lokma yemek yokdünde bacak arası ağrım çok oldu
Onerdi ama biraz daha bekleyelim dedi 10 gun daha sekerimi olcucem yuksek devam ederse insulin baslicak sanirimCanim benimde olcmem lazım ama kendi sekerimi kendim olcemiyorum kan tutuyo beni insülin onermedi mi doktor
O nasıl oluyor daha doğrusu varis olduğunu nasıl anladın şişlik falan mı varMerhabalar,vajinal varisi olan varmı aranızda acaba veya daha önce böyle bir durumla karşılaşan :/ yarin bunun için doktora gideceğim normalde iki hafta sonra kontrolum ama dayanamıyorum artık ağrılara
Biliyorum canim sabah akşamları eşim ölçüyor ben yapamiyorumOnerdi ama biraz daha bekleyelim dedi 10 gun daha sekerimi olcucem yuksek devam ederse insulin baslicak sanirimama bi sekilde olcmen lazim canim sekerini bilirsen ona gore onlem alirsin cok dikkat etmek gerek. Doktor bana kötü sonuclar olabileceginden bahsetti
Aynen şişlik var canim damarlar sanki kocaman olmuş ve kan toplamış gibi rengi mora yakınO nasıl oluyor daha doğrusu varis olduğunu nasıl anladın şişlik falan mı var
Allah yardımcın olsun canim. Genelde kac cikiyor sekerinBiliyorum canim sabah akşamları eşim ölçüyor ben yapamiyorum
Uzun zamandır var ağrı hatta ben bebiş aşağı indi de baskı mı yapıyor bu kadar diye düşünüyordum sonra farkettim ki şişlik var vajina bölgemde ayıptir söylemesi aynadan bakayım dedim bir de ne göreyim sağ ve sol tarafta damarlar şişmiş ve nerdeyse mor olmuş rengi içe doğru olan damarlar tabi. Sonra araştırdım internetten ağrılar falan varis belirtileriyle aynı hep bende doktora gitmeye karar verdim baktığımda bayramdi tabi gidemedim o zaman. Geceleri özellikle çok ağrıyor ve uzun süre oturunca kalkıp yürümeye basladigimda inanılmaz acı veriyor ama normal uzun yürüyüşlerde ağrı hissetmiyorum pek. Yanma da var..hafif ağır bişey kaldırınca veya hapsurunca oksurunce o kısım çok ağrıyor bir de idrar kacirma var tabi oksurdugumde falan
Şu bacak arası ağrısı 6.ayimdan beri var bende comelince falan çok ağrıyordu en son ki kontrolümde doktora söyledim gece sağa sola dönerken bacak arası ağrıyor diye ama anlamadı sanirim magnezyum verdi ve onu icmeme rağmen halen geçmedi ağrılar bende abdest alırken falan farkettim şişlik var o bölgede aynadan bakayım dedim baya şişmiş ve nerdeyse morarcak derecede kırmızılik var damarlarda internetten araştırdım varis belirtileri ile aynı o yüzden yarın doktora bakmasını isteyeceğim ve ilerlemisse normal doğuma engel diye yazıyordu Allah korusun o damarların patlama ihtimali var diye hakkımda hayırlısı olsun diyorum artık normal doğumu çok isteyen biriydim ama şuan sezeryan düşüncesine alistiriyorum bir de kendimi
G Gulum80 evet evde kendim olcuyorum açlık tokluk sekerimi canim
Canım maksimum kaç çıkıyor şekerinBende çıktı. Diyet yapıyorum ve sürekli olcuyorum şekerimi evde. Yükselten şeyleri ona göre yemiyorum diyete uydugumda gayet güzel çıkıyor sonuç. Arada kaçamak yapıyorum ama abartmadigim için çok yüksek çıkmıyor
Ben cok arastırdım. Hem boyut hem kullanış acısından kullananlar memnundu. Daha kullanmadıgımz için bilemeyecegim nasıl ama bizim içimize sinen bi model oldu. Bi özelliklerini okuyun bakalım sizin aradıgınız özellikte mi diyememnunmsnz peki cnm kullanma firsti oldu mu
merhaba kızlar bebek doğduğunda tuzlama geleneği var adanalıyız ama ben tuzlatmak istemiyorum her iki annem de illa tuzlamalıyız diyorlar napacam bilmiyorum
bakalım ne diyecek yarın doktor :/ benim iki tarafta da var ağrı ve şişlik ve aynen bendede bişey giyip çıkarmak işkenceye döndüAnladım canım. İnşallah öyle değildir ama sanırım doğru. Bende de aynı şikayetler varbenim de hatırladığım kadarıyla 20. Haftadan beri var. Benim sol vajinal dudakta ağrı oluyor çok. Sağ tarafta hiçbir şey hissetmiyorum. Önceleri pantolon giyip çıkarırken ağrı oluyordu. Sonra yatakta dönerken ve yürürken de olmaya başladı. Bazen o kadar keskin bi ağrı oluyor ki topallayarak yürüyorum. Ben de baskıdandır diyordum ama baskıyı o kadar dışta hissedemem sanırım. Ben göbeğimden artık hiçbir şey göremiyorum da baksam anlar mıyım bilmem
bir keresinde bir dilim kek yedim canim o gün 172 olmuştu en çokCanım maksimum kaç çıkıyor şekerin
Benimde 150 çıkmıştı çok korktum bi iki kez böyle yükselmelerde bişey olmaz değil mibakalım ne diyecek yarın doktor :/ benim iki tarafta da var ağrı ve şişlik ve aynen bendede bişey giyip çıkarmak işkenceye döndü
bir keresinde bir dilim kek yedim canim o gün 172 olmuştu en çokNormalde hep 90 110 arasi tokluk sekerim. Açlık da hep 90 altı çıkıyor en düşük 69 çıkmıştı acligim en fazla 91 di.
Inşaallah cnm çıkartır rahat edersin senin kdr olmasada aylardır o ağrıyı biliyorum az kaldı inşaallahcanım dikiş yok, çıkartması kolay oluyormuş, şuan çıkartmak istemiyorlar, aslında 3 hafta yeterliymiş, cumartesi kontrolde tekrardan görüşeceğim, böbrek ağrım geçti ama başka ağrılar başladı,ben hiç tavsiye etmiyorum ne kadar kişi taktıydıysa çoğunluğu çıkartmış kateteri, illa ki rahat olanlar da vardır bilemiyorum ama şuan ki aklım olsa asla taktırmazdım, bence sen idrar kültürü ve ultrason yaptır çok çok acil değilse taktirmamaya çalış, zaten tuvalet sorununu kateter yapıyor, o çıksa sorun kalmaz herhalde.
150-160 canimAllah yardımcın olsun canim. Genelde kac cikiyor sekerin
Teşekkürler canım amin hepimiz inş Evet değilmi aslında iki hafta onden olsada normal suan bizimde sezeryan gibi bakalım ne olacak
İnanan benım doktorumda aynıydı ta ki ayrıntılıdaki doktorumuz plesentanın asagıda oldugunu soyleyip sezeryanlık olacagımın tahminini yapıncaya kadar zaten ben iğne kullandığım için mecbur sezeryan dedi doktorumuz senınde belli olmaz gecen bahsettiğim arkadasım normal dogum bekliyordu doktoru onda bısey dememiş hiç ama bi anda işler değişti sezeryan oldu nasip hakkımızda en hayırlısı en saglıklısı olsun diyelimAslında kiminle konuşsam herkesin doktoru sayesinde bir fikri oluyor doğumun nasıl olacağıyla alakalı. Acaba benim doktor mu çok rahat. Yani o kadar her şeyi zamana ve doğalına bırakmış durumda ki hiç doğumdan bahsetmiyoruz. Belkide erken daha diye ama ne biliyim insan neyi nasıl yaşayacağını bilmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?