2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar öğretmen olan anneler seminere katildinizmi ben iki günde çok kötü oldum yarın rapor alcam 32. Haftaya kadar sandalye tepesinde belim koptu
Seminere katiliyorum bi sekilde geciyor ama dersler baslayinca nasil olacak bakalim. Bende dersleri kara kara düşünüyorum. Okul baslayinca 2 hafta gitmem gerekiyor ki donem sonuna kadar izinli kalabileyim. Sen ne yaptin rapor aldin mi

Kizlar gobisleriniz catlamaya basladimi :)
Benim ilkinde catlamisti son hafta.
İyi krem kullanmama rağmen. .o çatlaklarım Karnım buyududugunde iyice ortaya çıktı. .yenileri de ekleniyo sanirim.Ben de artık çok bişey yapmiyorum.arada hindistan cevizi yağı sürüyorum. Kötü koku bırakıyor sevmiyorum onu da..Doktor corasatın diye bi krem yazmıştı onu da hiç sevmedim yapış yapış. .kullanmıyorum malesef

Aslinda kremler yaglar catlamamasina engel olamiyor bunyeyle alakali sanirim benimde duzenli kullandığım yag var fakat bi faydasi olmadi. Bol su icmek gerekiyormus ama eger vucut müsaitse suda kurtarmaz diye dusunuyorum. Yani catlayacagi varsa hicbisey engel olamiyor

Kizlar gobisleriniz catlamaya basladimi :)
3.aydan beri her gun istisnasız yağladım gobegimi. Geçen hafta bi baktım belimin bir tarafı 1 2 yerden çatlamış. Artık belimi de yagliyorum. Karnim henuz catlamadi ama yağdan mi, yoksa ancak mi çatlayacak bilmiyorum.
Bi süre bebe yağı sürdüm. Sonra catlaga en iyi gelenin badem yağı olduğunu okudum ama o da tuylenme yapar diye suremedim. Bi suredir organik bi krem buldum gokceada kremi deniyor, belki duyan olmustur sultan kremi. Cok sahane nemlendirdi tavsiye ederim

Bende 3. Aydan beri bioilin yagini kullaniyorum cok guzel nemlendiriyo hic yag birakmiyo fakat catlamaya basladi. Tesekkur ederim tavsiyen icin canim ama bu saatten sonra faydasi olurmu bilemiyorum :)

merhaba kizlar ben aralik analarindanm:) azicikta depresyondaym.bende gebelik sekeri cikti.ev tipi sekeri olcum cihazi tutusturdulat bugun elime 1 hafta takip edicem
ben sizi takip ediyrm surekli.bi kac kiside cikmisti diye okudum gebelik sekeri.bana da yardimci olur musuniz bi kac sorum var.
ben gunde iki uc bardak sut iciyrm ve iyi kaynatilmis köy sütü.bu gebelik sekerini cikartr mi yarim yagli mi icmeliym.bi kac yerde limonun sekeri dengeldgni okudum dogru mu
ekstra biseyler biliyo musunuz dusurmej icin.cunku dusmezde insuline baslanicakms ole dediler.
seker olculerm aclik 101 ilk saat 212 ikinci saat 149

Canim gebelik şekeri olanların çok fazla süt icmemesi lazım diye biliyorum sekerden karbonhidrattan özellikle makarna princ patatesten uzak durman lazım beyaz ekmek yerine kepek ekmeği yemen lazım meyve de asiriya kaçmamak lazım tatlidam uzak duracaksin bi de imkanın varsa yürüyüş yap benim öyle bir imkanım yok biliyorsun yatak istiharatim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…