2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ama sut icmezsem beybim napcak yarim yagli icsem o da mi zararli.pastörize edilmos sutlerde bana ilac gibi kokuyo resmen sute benzer bi tarafi yok.ama koy sutu agirsa yarim yagli da icerm

Kızlar bugün Taksime çıkıp azıcık geziniyim dedim günlerdir bebeğin eşyalarını yıka ütüle yıka ütüle bunalmıştım. Toplamda 2 saat bile gezemedim. Bitmişim ben artık adım atamadım bu nasıl olur yahu biraz daha ileri haftalarda bunu yaşarım sanıyordum şimdiden yamuldum ben

Canım benim diyet listemde süt var fakat yarım yağlı diye bişey söylemedi diyetisyen. Günlük süt içiyorum bende. Arkadaşımında hamileliğinde şekeri çıkmış. Doktor ona süte tarçın karıştırarak içmesini söylemiş. Şekeri dengeliyormuş. Bende artık öyle içiyorum.

Olabilir canim k uzenimde hamileliikte şekeri tarcinla dengeledi

Aa neden acır ki acaba? Benim ki yavaştan dışarı çıkıcak gibi. Acaba seninde o yüzden faln mı acıyor? Gerçi benim hiç acımıyor şimdilik.
benim göbek deliğim uzun zamandır dışa doğru çıkık. Saklayamıyorum kıyafetlerimden bile belli oluyor. Rahatsız oluyorum açıkçası. Dikkat çekiyor çünkü.

Ya kizlar sabah benden 2 defa jole kivaminda çok az akinti geldi 3 hafta once yine gelmisti aynı durumu yaşayan yada sebebini bilen var mi

tarcini bende okudum sekeri dusuryms ama bi yerde not olarak yazmislar kan sulandoroci kullanirken yarcin tüketimine dikkat dr unza sormadn kullanmayn doye.bende coraspin 100 kullaniyrm.bide tarcin kasilmalara da sebep oluyoms.
yada sute gunde bir kez yarim cay kasigi karistrsam sorun olur mu bilmiyrm ama dedgn gibiyse ben sut icmeye devam edeym beybiler icin onemli

Sen yine iyi gezmişsin canım. Ben 10 dk. Da yamuluyorum. Hiç yürüyemiyorum. Birde çok halsizim ben. Cumartesi günü tahlil isteyeceğim doktordan değerlerime baktıracağım.

Cumartesi kontrole gideceğim. Doktoruma sorayım o zaman canım. Kasılmalarım fazlalaştı çünkü...

Cumartesi kontrole gideceğim. Doktoruma sorayım o zaman canım. Kasılmalarım fazlalaştı çünkü...
bi sor bakalm bende 1 hafta sonra gidicem o zaman sorarm artk.bide aksam kactan sonra yemek yemiyosn yada meyve sut gibi seyleri kacta kesiyosn yemeyi.ben gecede cok acikiyrm bazen yatmadn once sut iciyrm meyve yiyorm da

Bendede seker var ogrendikten sonra sütü biraktim yogurt yiyorum süt de sekeri artiriyormus oyle duymustum. Tarcini bende duydum ama kan sulandirdigini bilmiyodum. Diyet yapiyorum 3 kilo vermisim acikcasi bebegin beslenememesinden korkuyodum ama doktorumuz bugun kilomuzun iyi oldugunu soyledi cok şükür.
Tatli kesinlikle yeme onun disinda karbonhidrat iceren yiyeceklerden abur cuburdan uzak dur canim bide karpuz kavun üzüm muz cok seker iceriyo onlari yememeye calis. Bide bi gunde ayni meyveden 2 tane yeme elma armut seftali gibi erik vs. 2 veya3 tane yiyebilirsin. Diyetin varsa porsiyon yazar zaten. He bide kurubaklagil cok yememeye calis yani gunde 6 kasigi gecmesin doktorum bana oyle soylemisti. Suanda aklima gelenler bunlar

en sevdigm meyve uzumdu:))) yemem artk sutu okudim bende o yzuden tecrubelilere soraym dedim.ama diyestsyen icme demedi o ayri.ben gece icerm sadece gundz yogurt peynirle kapatrm artk arayi.diyet listem var ayy cok stres yapiyrm dr dan geldgmden beri arastryrm.su ilk haftayo atlatsam hayirlisiyla insuline donemsinde 3 ay dikkat ederim beybim icin herseye

Banada doktor icme demedi icde demedi listemde olmayinca internetten baktim bende icmemeye karar verdim. InsAllah duzene girer baslamazsin insuline canim. Benim boyle devam ederse baslicak sanirim

a
Banada doktor icme demedi icde demedi listemde olmayinca internetten baktim bende icmemeye karar verdim. InsAllah duzene girer baslamazsin insuline canim. Benim boyle devam ederse baslicak sanirim
dusmedi mi senin hic.bugun sekerli hic bisey yemedim dikkat ettim sayılır baslamadim tam diyete ama aksam yemeginde biraz kizartma yedim.sonra eczaneden makineyi almaya gittigmde eczaci tanidik uygulamali gostermek icin denedik bi kez.yemekten 1 saat sonraydi kac cikti dersin 137 :)) sınırda 140 mis.
anlayacgn isimiz cok zor insallah gerek kalmaz.senin benden daha az vaktin kalmis hayırlısıyla alirsn beybini kucagina insallah

benim göbek deliğim uzun zamandır dışa doğru çıkık. Saklayamıyorum kıyafetlerimden bile belli oluyor. Rahatsız oluyorum açıkçası. Dikkat çekiyor çünkü.
Ya acaba doğumdan sonra geri gider mi yerine delik. Benim psikolojimi çok bozuyor bu durum daha çıkmadı delik dışarı ama ramak kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…