2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Rahim ağzı yetmezliği topiciğnde bir arkadaş 33+2 de doğum yapmış. 1 hafta yada 10 gün küvezde kalacakmış minnakı. Ben var olan yıllık iznimi de kullandım . Malum memurun 2016 izni 2018 e devretmiyor. Kısmetse 33.hafatda işe başlayacağım. Bu izin sırasında bebek odasını tamamlıyoruz. Gardırop geldi
Beşik haftaya gelecek. Marangozda yaptırdım sağlam olsun diye.
Önümüzdeki hafta da zıbın içlik vb eşyaları alacağız. Hastane çantasını da tamamladıktan sonra oh diyeceğim. Bebeğime bir çöp almamıştım biliyorsunuz. Artık zamanı geldi diye düşünüyorum. Acil bir durum olursa hastaneye verecek bi elbisesi yok. Kayınvalidem zaten birşey yapmıyor. Dün o dolap takıldı bir demedi geleyim yardıma. Ablam ile ben bu halimizle yaptık. Ne diyim Rabbime havale ettim hepsini. Elbet doğacak. Elbet aklı erecek. Oğlumun

Ben daha adamakıllı alışverişe çıkmadım haftaya inşallah evi de henüz düzenleyemedim odası gelecek inşallah bir sıkıntı olmaz daha bir ay çalışacağım, kayınvalidemlere güveniyorum artık

Hayırlı pazarlar kızlar hastanede olan arkadaşlar inşallah iyileridir Allah yardımcıları olsun ben bir şey soracağım.. Çatlaklar için aktardan aldığım doğal yağları kullanıyorum içine kantaron yağı da katmıştım malum deriyi iyileştirici etkisi çok bir süre kullandım ama internette araştırdım bazı yerler bebeğe zararlı diyor bazıları zararsız, Dr a sormayı da unuttum. Kullanan var mı ya da bilen?

Kantoran yagının iyi geldiğini ilk defa duydum ama bilmiyorum içeriğini açıkcası benim kullandıgım yagları doktorum önerdi kakao yağı acıbadem yagı ve kayısı çekirdeği yagı ben bunları karıstırıp kullanıyorum ayrıca sebamed kremde kullanıyorum

Canm ben 6. Ayın sonunda az kilo almama rağmen acayip kaşınmaya kırmızı kırmızı ince damar gibi kısa çizgiler olmaya başladı herkes çatlıyorsun dedi ama gittiğim dahiliye uzmanı şutu 3 lt ye çıkar ve ne yağ bulursan sür dedi bende aktardan ceviz yağı badem yağı kakaoyağı vs aldım içine de saf zeytin yağı ve kantaron ekledim sürekli kullandım tüm izler geçti kantaron ameliyat izlerine falan da sürülüyor mucizevi cidden ama işte güvenemedim bilen yardımcı olursa kullanmaya devam edeceğim

Kızlar saracoğlunun videolarini izledim dun gece uykusuzlukta :) özellikle hamileler icin demiyor tabii, genel olarak kalsiyum alması gereken kişiler için diyor. Süt kemiklerdeki kalsiyumun çözülüp kullanmasına sebep olduğu icin, kalsiyum için süt içmeyin diyor. Uzun uzun açıklamasını da yapıyor, isteyen izleyebilir. Yoğurt için sınır yok, istersen kovayla ye. Ama kalsiyum için en önerilen şey brokoli diyor. Sütten kat kat fazla kalsiyum içerir ve kemiklerdekini çözmez diyor. Brokoli de çıkar yakında zaten, bol bol yiyelim

sütün aslında hiçbir yararının olmadığını biliyordum ama bu yazdığın açıklama ile tam oturdu şimdi. çok sağol bu bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…