2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
55 kilo ile başladım. 25.haftada 60 kiloydum. 29.haftada 63 kiloya çıktım. Doktor toplamda iyi ama 4 hafta için 3 kilo çok fazla dedi. Normalde çok dikkat ediyorum ama bayramda tatlıyı, çikolatayı falan fazla kaçırmıştım bi de kayınvalidemin yemeklerinden çok yedim ona bağlıyorum :) Hedefim en fazla 12 kilo alarak kapatmak inşallah geçmem. : )

Şu anda 16 kilo ile rekor bende sanırım.ama boyum olduğundan hiç caktirmiyorim zaten 46 kilo ile hamile kalmıştım.kucik oğlumda da 24 kilo almıştım.yine öyle olcak ve doğum sonrası verecem sanırım.

Merhabalar ben yeni bir üyeyim ama düzenli olarak sizi takipteyim. Doğum valizimi hazırladım kafamı kurcalayan bikaç şey var danışmak isterim. Emzirme yastığı, yan yatma yastığı, kullan at alt açma bezini götürmelimiyim? Özellikle tecrübeli annelerden bilgi alabilirsem sevinirim..

7 kiloda benden olsun hayrlısıyla saglıkla kucaklarımıza alalm da kilo snraki iş.geneldede hep cok kolay verildigini söylüyolar zaten

Emzirme yastığına gerek yok bence hastanede ben ilk çocuğunda aldım gerçi evde bile doğru düzgün kullanmadım ama.yan yatış yastığınıda bidaha yük etmeye gerek yok sırtını ince battaniyelerle desteklemek yetiyor. Kullan at alt açmayı götüre bilirsiniz bence oda en fazla 2 tane yeter diye düşünüyorum. Hayırlı doğumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…