2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ne güzel bir bilgi Sütü hiç sevmiyorum içemiyorum da ama her gün ayran ve yoğurt tüketiyorum bi de brokoli yiyeyim artık

İyi pazarlar kizlar. Nasil geciyor gununuz? Ben temizlik yapiyorum hafta ici gunum var misafirlerim gelecek. Keske dedim parayi toplayip gonderseler kizcagizi bu halde yormayalim derler mi diye düşündüm ama ama :) aile apartmaninda oturdugum halde hic yardimcim yok malesef. İnsanlik diye bir sey oldugundan suphe eder oldum su aralar Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Iyi pazarlar kızlar benim belim sırtım çok ağrıyor yatıyorum kalkamıyorum halsizlik var ne yapsam hamilelik pisikoloji mide bozdu yorulduuummmm

Evet aynı şeyler yaşadığım. Çok korktum biley olacak diye. Artık çok ayakta kalmamam gerekiyor galiba yoksa ayaktayken hafif hafif başlıyor ağrı yine

Bende simdi kızımın çamaşırlarını yıkıyorum :))) kızlar aklınızda olsun zıbınların ensesinin orada etiketler oluyor ya onları kesin bebeğe rahatsızlık vermesin bir de çorapların içinde fazla ipler oluyor onları da makasla kesin ters çevirince bazılarında cikiyor aklınızda olsun..

Öylemi kantoronu duysaydım alırdım bende olmadı dogumdan sonra kullanıyım o zamn ya ben cok kilo aldım maalesef durduramıyorum kilo alımımı ne yazıkkı cok su krem yaglar kullanmama ragmen bende catladım

Bende 54 le basladim su an 63. İnsallah bunda ilk hamileligimde oldugu gibi 20 kilo almiycam bunda cok daha dikkatliyim.

Bende 54 le basladim su an 63. İnsallah bunda ilk hamileligimde oldugu gibi 20 kilo almiycam bunda cok daha dikkatliyim.

Bende kestim ama sonra ne oldu hangisi hangi aydi karistirdimayircaktim guya ama karisti aylar birbirine kimisinin kalibi kucuk kiminin buyuk ayirt edemiyorum

Bende 52ile basladim 64 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…