2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ya İstanbul Avrupa yakasında Bahçelievler tarafına yakın taraflarda gündelik temizlikçi bulmam lazım bulamıyorum, bilen memnun kalan varsa bana bi mesaj atsın ya hayrına =)

Hahaha çok ironik ben tekstilde çalışıyorum ama sadece etiket kısmında hiç bakteri olayını düşünmemiştim. Ben de 60derece de yıkarım. :)

S Sarisinbebek Nunutte kızlar bem Eminönü'nde aldım. Ben de şeffaf kutulardan aldım kurdelası süsü ve örgüler vardı onlardan artı sade terlik ve çuval ipi aldım onları ben kendime göre süslicem çikolatası hariç 150 TL gibi bi para tuttu bi de çocuklar için şeker aldım şarkhan bu konuda tek geçerim

günaydın kızlar hayırlı haftalar
çok yorulmuşum pertim çıktı resmen kıyafetlerin yarısını ve battaniyeleri sabah topladım anca kurumuşlar bu akşamda onları ütüleyip yerleştiririm. aman diyeyim geç kalmayın valla kimse yazmadı burda yorucu olduğunu ben yazayım dedim.gerçi ben onların kurumasını beklerken et falan kestim kavurdum buzluğa attım yemeklik olarak ekstra yaptığım işlerde yormuş olabilir. birde kızlar mutlaka çift durulama yapın aman Allahım granül sabun nasıl köpürüyor şok oldum. ben Dalininkini bulup almıştım iyiki de almışım Roxy bulamazsanız öneririm lavantalı çok güzel kokuyor

Kızlar deterjan konusunda ben etinin borlu deterjanını kullanıyorum gerçekten doğal deterjan kokusu bile yok acaba bebisin kıyafetlerine kullansammi bilemedim yoksa garantiye alıp bebek deterjanını alsam

Günaydın kızlar, ne güzel kilo almışsınız ben ilk üç bayağı kilo vermiştim, sonradan kilo alırım diye düşünürken böbrek rahatsızlığım çıktı, haliyle bulantı yaptığı için pek bir şey yiyemedim, 2 kilo almışım toplamda porsiyonlarım minicik ,yiyemiyorum yediğim an geri çıkarıyorum, kafam minicik kaldı. Zor bir hamilelik geçiyor bakalım hayırlısı.

gunaydin kizlar... iki kaburga arasinda degisik bi agri hissim var yasayan var mi
sırtında mı ön tarafında mı ağrı? birde durduk yerde de var mı? benim bebiş saolsun arada göğüs altıma bir yaslanıyor kemiklerim kırılacak gibi oluyor. ama durduk yerde ağrı yok eğer sende öyleyse üşütmüş olabilirsin

Ben emzirme yastığını hastaneye götürmedim ama evde de kullanmadım, traktör lastiği gibi çok kullanışsız gelmişti bana ama ben hem kilolu hem sezaryenliydim belki ondan pek ergonomik kullanamadım. Yan yatmayı hastaneye de götürdüm 6 ay falan düzenli de kullandım. Kafası yamuk olmasın diye hatta sürekli not almıştım, sabah sağa yatırırdım, öğlen sola, sonra sağa vb.
Alt açma için 10 tanesi 10 lira bir markanın var kızımda hala kullanıyorum, ondan bir paket bavula koyacağım, özellikle yeni doğanlar günde 8-10 kez bile kaka yapıyorlar ve aşırı cıvık oluyor, yer gök batıyor ondan hastanede 2-3 gün kalacağım düşünülürse belki iki paket bile iyi olur. Ciltleri hassas sonuçta, yatakta koltukta örtüsüz tahriş edip, zarar verebilir.

Günaydın kizlar . Kan değerlerim gittikçe düşüyor ve hiç keyfim yok. Kafamı bile yerden kaldıramıyorum. Aşırı iştahsızlıkta çabası. Işler bana bakıyor ben işlere cok zor bir durum gerçekten . Yaşayan ölü oluyor insan. Ilalar pekmezler vs vs fayda etmiyor.

Kan sulandırıcı iğne yada aspirin kullanan arkadaşlar doktorunuz kaçıncı haftaya kdr kullanmanızı söyle di ben aspirin kullanıyorum da kafama takıldı

sirtimda degil canm on kaburga kemiginin orda... arada oluyor devamlo degil ama anlayamyrm cok aciyo sonra geciyo

Benim doğumumda sezeryan olacak. Eksik birşeyim kalmasın istiyorum bir yandan da evi hastaneye taşımıyım diyorum Alt açma örtüsü götürücem diğer arkadaşda önermişti.. teşekkür ederim..

Günaydın arkadaşlar, mutlu haftalar...
sirtimda degil canm on kaburga kemiginin orda... arada oluyor devamlo degil ama anlayamyrm cok aciyo sonra geciyo

İyi haftalar arkadaşlar...
Aynısı bende de var arkadaşım hemde bir aydır özellikle akşamları...Nedeni doktorumun dediğine göre rahim büyüdüğünden kaburgalara baskı yapıyor. Benim hep sağ kaburgam batıyor ve bebek sağda demişti doktorum. Birde ben normalde çok zayıftım doktorum çok zayıf insanlar hamile kalınca genelde böyle oluyor çünkü vücut alışık değil baskı ve kiloya demişti...

kizlar lohusa seti alcm 6 li mi 3 lu alsam deneyimli olan arkadaslar ozellikle sizce hngisi olmali birde int getirten var mi onerebilcgnz bi urun flan ben de hast cantasjni artik hazilamaya baslycagm

bende de ozellile sag tarafta aksamlari aymi sekilde oluyo canm ozaman benm bebisim de sagda kafasi mi ayalarimi acaba neyse tek sikinti olmasinda...

Ben de aynı sıkıntıdayim.buyuk oğlum ilkokula başlıyor,küçük anaokuluna.basil yetişecem bilemiyorum şimdiden düşündükçe daraliyorum.rabbim yardımcımız olsun inşallah

Kan sulandırıcı iğne yada aspirin kullanan arkadaşlar doktorunuz kaçıncı haftaya kdr kullanmanızı söyle di ben aspirin kullanıyorum da kafama takıldı
canım ben sadece aspirin kullanıyorum 32. haftada bırakmam gerektiğini söyledi, aksi takdirde bebeğin kalbinde soruna neden oluyormuş. ancak içim hiç rahat değil konuyla ilgili o nedenle bir hematoloğa görünmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…