2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
29+1 deyim bugün. Iki gündür bebeğin hareketleri biraz azaldı gibi. Yine sık sık hissediyorum ama eskisi gibi yer yerinden oynamiyor, daha zayıf. Evham yapmak da istemiyorum. Acaba büyüdükçe hareket alanı mı daralıyor? Bu haftalarda hareket azalması yaşayan oldu mu?
Magnezyumum bitti, araya da haftasonu girince alamadım. 3 gündür içmiyorum, birşey olmaz di mi tadını sevmediğim için kosa kosa almaya gitmiyorum açıkçası.
Karnimda henüz çatlak yok ama bacaklarimda selülit çıktı resmen az kilo aldım ama neden böyle oldu, çok sinir bozucu

kizlar lohusa seti alcm 6 li mi 3 lu alsam deneyimli olan arkadaslar ozellikle sizce hngisi olmali birde int getirten var mi onerebilcgnz bi urun flan ben de hast cantasjni artik hazilamaya baslycagm
Ay biz dün aldık bayılarak aldım sizede gosteriyim :))

Eklentiler

• IMG_3638.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_3640.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 118
Benim de o haftalarda hareketleri azalmisti uzerine kac kez doktora gittim bir sorun yoktu Allah'a sukur.gunde 10 kez hareket etse yeterli dedi en son doktorum.magnezyum da birkac gun kullanmasak bir sakincasi olmaz sanirim ama arayi fazla acmamakta fayda var

maşallah canım tutundular büyücekler derken büyüdüler miniklerimiz maşallah bebişine bende prensimi çarşamba günü göreceğim inşallah çok uzun zaman oldu sanki çok özledim

Ben iğne ve aspirin kullanıyorum iğne herğün aspirin de gün aşırı. Doktorum Doğumdan 1 hafta öncesine kadar kullanırız dedi tabi benim sezaryen olacağı için en az 1 hafta önce bırakırız dedi. Umarım bir aksilik falan olmaz. Burda erken doğumları okudukça korkuyorum banim de erken Doğum sonrası bir kaybım var. Hergün dua ediyorum Allahım bunu bize bağışla diye.
Kan sulandırıcı iğne yada aspirin kullanan arkadaşlar doktorunuz kaçıncı haftaya kdr kullanmanızı söyle di ben aspirin kullanıyorum da kafama takıldı

merak etme canim benimde 29 haftalarda azalmisti hareketleri 30 haftalikta cok hareketlendi simdi yatirmiyor beni kipirdamaktan :)

merhaba kizlarr cok kotu usutmusum butun kemiklerim sizliyor nefes alamiyorum basim cok kotu agriyor tavsiye edeceginiz birsey varmi ne yapabilirim hemen duzelmem icin agri kesici icmek istemiyorumm

Kızlar ya ben de bir şey sorcam. Benim dünden beri karnım gaz dolu ve siskinlikle birlikte ağrı hissi oluyor. Idrarimi yaparken bile karnımı agritiyor. Cook şiddetli bir ağrı değil ama normale dönsün istiyorum. Bu arafa bebisin hareketlerini hissettiğim için içim rahat ediyor. Sizin bir tavsiyeniz var mi. ?

ben bağırsak hareketlerimi hissedemiyorum bir ara sırtımda gibi hissettim acayip rahatsız oldum karın ağrının gazdan olduğuna emin misin rahim büyümesinden de kaynaklı olabilir. birde şişkinliğini nasıl anlıyorsun? ben artık karnımda sadece bebeğimin hareketlerini ve kasılmalarını hissediyorum hatta bir ara kalp atışımı bile hissedemedim eşime koştum yaşıyor muyum ben bak bir diye bebeğe yer açılırken organlarımızın yeri değişiyor ya baya evham yapmıştım bir ara

merhaba kizlarr cok kotu usutmusum butun kemiklerim sizliyor nefes alamiyorum basim cok kotu agriyor tavsiye edeceginiz birsey varmi ne yapabilirim hemen duzelmem icin agri kesici icmek istemiyorumm
c vitamininden başka alternatifin yok canım limonlu su iç kemik suyuna çorba yap karabiberli ve bol limonlu olsun göğsünü ne kadar yumuşak tutarsan o kadar çabuk iyileşirsin. birde ben dün çorap giymeye başladım ayaklarımdan çok soğuk alırım ben malum havalar serinlemeye başladı anlamayıp üşütebiliriz

Gaz sancısı olduğunu surdan anlıyorum tuvalete çıktığımda her şey yoluna giriyor ve şişkinlik gidiyor, sabahları iyi oluyorum aksama doğru başlıyor dünden beri durumum bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…