2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar muayeneden geldim her sey yolunda cok sukur. 29+6 bebis 1600 kiloda. Boyumuzda 41 cm. İlk dogumum problemli oldugu halde normal dogum yapmami oneriyor. İkinciyi cok daha kolay dogurursun bosuna sezaryen yapmayim dedi. Bende soyledim bakin muayene edin hangisi benim icin hayirliysa o olsun dedim ne diyim.

Kızlar çok şükür eksiklerimi tamamladım dün. Sadece 3-6 ay arasında giymek için 2 tulumu ve bir alt üst pijama takımı var. Artık doğumdan sonra tamamlarım napiim. Gerisi 0-3 ay aldım. Artık günler ilerliyor, cuma nst'te giricem hazır olmakta fayda var

Hazir olmak cok önemli. Bugün muayene sirasinda bir kadin nst sonucunu getirdi. Bebegin kalp atislari duzensizlesmis hemem sezaryene alicam dedi. Kadin eve gidip cantami alayim dedi ona bile izin vermedi hayir hemen aliyorum diye kadın neye ugradigini anlamadi. O esnada beni gorseniz sanki kendi basima gelmis gibi elim ayagim titredi valla. Ani durumlar hic bana gore degil :-(

Kızlar brnde hastanden geliyorum. Nst çektirdi. Bir sancı yok. Ama bebek aşağıda dedi. Benim 3 4 gündür vajina kemiklerim ağrıyor.

Kan sulandırıcı iğne yada aspirin kullanan arkadaşlar doktorunuz kaçıncı haftaya kdr kullanmanızı söyle di ben aspirin kullanıyorum da kafama takıldı
Ben ilkinde 38e kadar iğne de hap da kullandım. Bıraktıktan 2 gün sonra doğum oldu. Bunda da 38e kadar iğne +hap kullanacağım.

Lütfen yaşayan cevaplasın 30+3 te varmı bu şekilde ağrısı olan yada bebeği aşağıda olan.

bu bir iki gündür bende de var bel ağrısı ile beraber ama daha doktora gitmediğim için bilmiyorum neler olduğunu. çok iş yapmamaya çalışıyorum sadece gidene kadar. bebek en son gittiğimde aşağıda değildi ama dönmüştü, aradan 3 hafta geçti kimbilir neler yaptı içerde :) yine de senden önce gidersem haber veririm ne dediğini doktorun.

sen de yorulma, dinlen. çok sıcak banyo yapma. ayaklarını uzat.

Son adet tarihine göre beneğim 33. Haftasında olmalı ama geç döllenme sebebiyle 30. Haftayız.
33 gözüktüğüm için mecburen Bugün çalışabilir raporumu aldım. 37 de ayrılmam gerekirken 34 te izne ayrılmıl olacağım. Çalışan anneler bu sorun olurmu? Sonuçta doğumumun beklenen tarihinde ben hala doğum yapmamış olucam. İzinlerimi etkilermi?

Sanırım doğumdan bir ya da iki hafta once bıraktıracak ama daha bişey demedi bizim doktor

Ben ilkinde 38e kadar iğne de hap da kullandım. Bıraktıktan 2 gün sonra doğum oldu. Bunda da 38e kadar iğne +hap kullanacağım.
Teşekkür ederim arkadaşlar cvplarınız için ama kafama takıldı S Sarisinbebek arkadaşa neden öyle demişki doktor

Teşekkür ederim arkadaşlar cvplarınız için ama kafama takıldı S Sarisinbebek arkadaşa neden öyle demişki doktor
Ben ilk doğum öncesi çok uzmanla görüştüm, genelde bana söylenen risk ;bunlar kanı sulandırıp çoğalttığı için doğum zamanı kan kaybını durduramamak , fazla kan kaybı gibi şeylerdi ama kendi doktorum sezaryen olduğumda zaten fazla kanı vakumlayacaklarını bir sorun olmayacağını ama normal doğumda kanın gidişatına dışardan müdahalenin zor olacağını ve riskli olduğunu söylemişti.
Benim daha öncesinde kaybım olduğu için risk almak istemedim sanki iğne ve hapı bırakırsam bebeğe bir şey olacak diye korkup son ana kadar devam etmiştim, şimdi de öyle planlıyorum inşallah.

Sizin ikincimi ikisinde de mi iğne verildi

Bir de geç döllenme ya da erken döllenme gibi durumlarda adet tarihine göre değil de döllenme tarihine göre rapor verebilir doktorun bu tamamen ona bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…