2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bizde canim alacak kimse de yok mecburen ben alacam eşim zaten anlamaz bakalım nasil olcakninsallah erken gelmezse 34. Haftalarda alırım ne yapım kendimi de bebegimi de daha fazla riske atmayalım senin kac hafta canim

pelvik muayeneyi parmakla mı yaptı canım? ya mantar olunca bazen benimde pek kaşıntım olmuyor demek senin baya baya katı benimde iç çamaşırıma düşünce kaşıntı başlıyor taze deriyi baya etkiliyor mikrop

Kızlar yavaştan hastahane çantamızı hazırlamamız gerekiyor öyle değilmi özellikle tecrübeli annelere soruyorum liste oluşturacağım şimdilik eksikleri alıp tamamlamak için en acil gereken şeyler nelerdir?

Bizde canim alacak kimse de yok mecburen ben alacam eşim zaten anlamaz bakalım nasil olcakninsallah erken gelmezse 34. Haftalarda alırım ne yapım kendimi de bebegimi de daha fazla riske atmayalım senin kac hafta canim
canım bende çok çabuk yoruluyorum ve bebeğim kaskatı oluyor karnımda öyle zamanlarda mutlaka bir yer bul otur hatta ayaklarını uzat valla ben insanlar falan bakıyor demiyorum oturuyorum yoksa kasıklarım bile sertleşiyor 2 adım atamaz hale geliyorum

Bende öyle oluyorum canim kasiklarima vuruyor sonra sırtımda agri oluyor zaten bana yürümek yasakdi ya

ben internetten baktım o kadar çok şey var ki koyulacak o nedenle çekçekli valize koyacağım herşeyimi ben bir gecelik bir lohusa takımı koyacağım kendim için hatta gece doğum yaparsam gecelikle yatamam diye uygun fiyatlı bir pijama takımı daha almayı düşünüyorum yanıma. ayrıca çıkış zamanında eve dönerken giymek içinde kıyafet alacağım hastaneye gideceğim kıyafetim batarsa diye su gelir falan. bebeğe bir tane hemen doğumdan çıkınca giydirsinler diye hastane çıkışı alacağım 2 tane uzun kollu çıtçıtlı badi 2 tane alt alacağım gece falan tuvaletini yapıp batırabilir her ihtimale karşı.çıkarken giydirmek içinde takım alacağım. internette en az 10 adet bez koyun diyorlar bebek için. ayrıca kendim için kilot pedler var onlardan alacağım.el yüz havlusu terlik makyaj çantam saç düzleştiricimi alacağım foto çekimi istemiyorum ama yinede eşimle kardeşlerimle hatıra fotoğrafı çekiliriz ayrıca ufak atıştırmalıklar da koyacağım çantayaher ihtimale karşı bebeğe emzik biberon. kendime göğüs kremi. hastanede cinsiyete göre nevresim takımı vermiyorlarsa ayrıca nevresim takımıda götüreceğim

Canım ben dodex kullandım 5 gün. Ama henüz tahlil vermedim bilmiyorum etki etti mi

Ben daha 29.haftanin başındayım ve 24.haftadan beri pek ayakta duramiyorum. Bebek de bir hafta kadar geriden geliyor. Yani 35ten önce dogmamasi lazim Olduğu kadar olsun, ne yapalım. Bebeklerimiz 3 tane tulumdan daha önemli. En kötü ihtimalle hiç cikamazsak bile internetten alinabilir 0-3 ay olanlar. 3-6 aya sıra gelince de bebegimizle cikar alırız, Allah sağlık versin yeter ki. Tabii ki ilk bebek, insan hevesleniyor ama böyle teselli ediyorum kendimi. Her şeyi tepe tepe tamam olsa ama erken doğup aylarca hastanede kalsa, ne önemi var onca kiyafetin

Teşekkürler canım evet bende aşağı yıkarı boyle düşünmüştüm galiba bende küçük bir valiz alacağım :) ayrıca süslerimiz de var bizim onlarında sığması lazım

haklısın Canim bugün cok pişman oldum zaten ne gereği vardı ki acele ettim zaten bisey de alamadım bebegimi yordugumla kaldim insallah 38 leri görürüz yüce rabbim izin verir de bugünleri gülerek hatirlariz

Ya kizlar bugün sabah 9 da sağlık ocağına sonra diyetisyene gittim ondan da civille e-bebeke gittim oglen eve geldim karnim semsert gecmedi hala ne yapacam ben ya
Neden alışveriş için bu kadar acele ediyorsun. Sende de serklaj yokmuydu? Bak ben 30+4 oldum. Hala bir çöp almadım sadece marangozdan geçen gömme dolap geldi 20 sinde de karyola gelecek. Ha birde indirim var diye anne yanı beşik aldımç bir çöp elbisesi yok benimkisinin. Bence bi 28 29 u gör öyle başla. En azından riskli zamanı atlat.

Evet parmakla ama bana eliyle yapmış gibi geldi hiç sevmedim
İç çamaşırıma da normal doğum akıntılarım geliyodu beyaz o kadar

Yolculuk yasak canim diyetisyene gitmiştim gitmişken biseyler alayım dedim pişman oldum 34 hafta oluncaya kadar gitmem

Ben alışverişimi yaptım kızlar sadece kendim için pijama takımı kaldı oda mevsimi olmadığı için bulamadım bi araçıktığımda bakıcamallah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…