- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #23.941
Bizde canim alacak kimse de yok mecburen ben alacam eşim zaten anlamaz bakalım nasil olcakninsallah erken gelmezse 34. Haftalarda alırım ne yapım kendimi de bebegimi de daha fazla riske atmayalım senin kac hafta canimAynısı başımda olduğu için biliyorum. Daha bebegime tek bir parca bile alamadım. Evde dikilecek, hazirlanacak seyleri yapıyorum biraz. Ananesi babannesi aldı biraz sağolsun. Ben de mobilya için yordum kendimi. O daha elzem diye düşündüm. Artık zibindi, tulumdu birileri alacak, çünkü ben hiç çıkamıyorum. Sonra Allah sağlık verirse dogumdan sonraki kısmı birlikte alırız. Hakikaten dediğiniz gibi, büyük bir bebek magazasinin içinde bile 15 20 dakika ayakta kalamiyorum. Ne yapalim artik yuzduk kuyruguna geldik. Herşey dört dörtlük olmasa da olur, yeter ki bebeklerimiz sağlıkla ve vaktiyle gelsin. Eksikler bi sekilde tamamlanır
Çok sağol. 2200 canım şu andaCanim cok gecmis olsun bebisin kilosu kac acaba haftamiz ayni diye soruyorum
pelvik muayeneyi parmakla mı yaptı canım? ya mantar olunca bazen benimde pek kaşıntım olmuyor demek senin baya baya katı benimde iç çamaşırıma düşünce kaşıntı başlıyor taze deriyi baya etkiliyor mikropOblomovcum ben mantar olunca hiç anlamıyorum akıntı kaşıntı koku hiç olmuyo. Dr ada söyledim iç tarafta ve katı o yüzden anlamıyosundur dedi. Baya yoğunmuş rahimi bile göremiyorum dedi.
Pelvik muayene yaptı çatın güzel dedi bebek biraz kilolu ben hiç almamışım yine de diyet verdi normal doğum istiyorum diye.
Pelvik Muayeneyi hiç sevmedim
canım bende çok çabuk yoruluyorum ve bebeğim kaskatı oluyor karnımda öyle zamanlarda mutlaka bir yer bul otur hatta ayaklarını uzat valla ben insanlar falan bakıyor demiyorum oturuyorum yoksa kasıklarım bile sertleşiyor 2 adım atamaz hale geliyorumBizde canim alacak kimse de yok mecburen ben alacam eşim zaten anlamaz bakalım nasil olcakninsallah erken gelmezse 34. Haftalarda alırım ne yapım kendimi de bebegimi de daha fazla riske atmayalım senin kac hafta canim
Bende öyle oluyorum canim kasiklarima vuruyor sonra sırtımda agri oluyor zaten bana yürümek yasakdi yacanım bende çok çabuk yoruluyorum ve bebeğim kaskatı oluyor karnımda öyle zamanlarda mutlaka bir yer bul otur hatta ayaklarını uzat valla ben insanlar falan bakıyor demiyorum oturuyorum yoksa kasıklarım bile sertleşiyor 2 adım atamaz hale geliyorum
ben internetten baktım o kadar çok şey var ki koyulacak o nedenle çekçekli valize koyacağım herşeyimiKızlar yavaştan hastahane çantamızı hazırlamamız gerekiyor öyle değilmi özellikle tecrübeli annelere soruyorum liste oluşturacağım şimdilik eksikleri alıp tamamlamak için en acil gereken şeyler nelerdir?
Masallah canim umarim dilegin sekilde kavusursun yavruna:)Çok sağol. 2200 canım şu anda
B12 ve Ferritin değerlerim çok düşük çıktı. Doktor kan ilacını günde 2 defaya çıkardı ve Dodex diye bir iğne verdi haftada bir yapılacak.
Kullanan var mıydı bu ilaçtan ? Bebişimizde 37 cm 1.600 KG olmuş :)
Ben daha 29.haftanin başındayım ve 24.haftadan beri pek ayakta duramiyorum. Bebek de bir hafta kadar geriden geliyor. Yani 35ten önce dogmamasi lazimBizde canim alacak kimse de yok mecburen ben alacam eşim zaten anlamaz bakalım nasil olcakninsallah erken gelmezse 34. Haftalarda alırım ne yapım kendimi de bebegimi de daha fazla riske atmayalım senin kac hafta canim
Teşekkürler canım evet bende aşağı yıkarı boyle düşünmüştüm galiba bende küçük bir valiz alacağım :) ayrıca süslerimiz de var bizim onlarında sığması lazımben internetten baktım o kadar çok şey var ki koyulacak o nedenle çekçekli valize koyacağım herşeyimiben bir gecelik bir lohusa takımı koyacağım kendim için hatta gece doğum yaparsam gecelikle yatamam diye uygun fiyatlı bir pijama takımı daha almayı düşünüyorum yanıma. ayrıca çıkış zamanında eve dönerken giymek içinde kıyafet alacağım hastaneye gideceğim kıyafetim batarsa diye su gelir falan. bebeğe bir tane hemen doğumdan çıkınca giydirsinler diye hastane çıkışı alacağım 2 tane uzun kollu çıtçıtlı badi 2 tane alt alacağım gece falan tuvaletini yapıp batırabilir her ihtimale karşı.çıkarken giydirmek içinde takım alacağım. internette en az 10 adet bez koyun diyorlar bebek için. ayrıca kendim için kilot pedler var onlardan alacağım.el yüz havlusu terlik makyaj çantam saç düzleştiricimi alacağım foto çekimi istemiyorum ama yinede eşimle kardeşlerimle hatıra fotoğrafı çekiliriz ayrıca ufak atıştırmalıklar da koyacağım çantaya her ihtimale karşı bebeğe emzik biberon. kendime göğüs kremi. hastanede cinsiyete göre nevresim takımı vermiyorlarsa ayrıca nevresim takımıda götüreceğim
sanirim çalışabilir raporu aldiniz. Degil mi?Çalışamaz raporu için belki durum farklı olabilir..Bir problem olmuyor 32 +1de aldim. Hatta baska yerlerde 32+5 te alanlar oldugunuda okumustum. O yuzden dert etme 1-2gunden bisey olmaz.
haklısın Canim bugün cok pişman oldum zaten ne gereği vardı ki acele ettim zaten bisey de alamadım bebegimi yordugumla kaldim insallah 38 leri görürüz yüce rabbim izin verir de bugünleri gülerek hatirlarizBen daha 29.haftanin başındayım ve 24.haftadan beri pek ayakta duramiyorum. Bebek de bir hafta kadar geriden geliyor. Yani 35ten önce dogmamasi lazimOlduğu kadar olsun, ne yapalım. Bebeklerimiz 3 tane tulumdan daha önemli. En kötü ihtimalle hiç cikamazsak bile internetten alinabilir 0-3 ay olanlar. 3-6 aya sıra gelince de bebegimizle cikar alırız, Allah sağlık versin yeter ki. Tabii ki ilk bebek, insan hevesleniyor ama böyle teselli ediyorum kendimi. Her şeyi tepe tepe tamam olsa ama erken doğup aylarca hastanede kalsa, ne önemi var onca kiyafetin
Neden alışveriş için bu kadar acele ediyorsun. Sende de serklaj yokmuydu? Bak ben 30+4 oldum. Hala bir çöp almadım sadece marangozdan geçen gömme dolap geldi 20 sinde de karyola gelecek. Ha birde indirim var diye anne yanı beşik aldımç bir çöp elbisesi yok benimkisinin. Bence bi 28 29 u gör öyle başla. En azından riskli zamanı atlat.Ya kizlar bugün sabah 9 da sağlık ocağına sonra diyetisyene gittim ondan da civille e-bebeke gittim oglen eve geldim karnim semsert gecmedi hala ne yapacam ben ya
Evet parmakla ama bana eliyle yapmış gibi geldipelvik muayeneyi parmakla mı yaptı canım? ya mantar olunca bazen benimde pek kaşıntım olmuyor demek senin baya baya katı benimde iç çamaşırıma düşünce kaşıntı başlıyor taze deriyi baya etkiliyor mikrop
Amin canım hepimiz inşallah. Bu arada 32+4 görünüyo bebek o haftaya göre önde dediMasallah canim umarim dilegin sekilde kavusursun yavruna:)
Yolculuk yasak canim diyetisyene gitmiştim gitmişken biseyler alayım dedim pişman oldum 34 hafta oluncaya kadar gitmemNeden alışveriş için bu kadar acele ediyorsun. Sende de serklaj yokmuydu? Bak ben 30+4 oldum. Hala bir çöp almadım sadece marangozdan geçen gömme dolap geldi 20 sinde de karyola gelecek. Ha birde indirim var diye anne yanı beşik aldımç bir çöp elbisesi yok benimkisinin. Bence bi 28 29 u gör öyle başla. En azından riskli zamanı atlat.
Dogrudur canim masallah minige:)Amin canım hepimiz inşallah. Bu arada 32+4 görünüyo bebek o haftaya göre önde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?