2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Dodex 1000 mg olmasi lazm yanlmyrsam incelemedm tam olrk

İlacım bu haftada bir kullanıcam ilk dozu dün yaptırdım. Aynısıysa doktorunuza danışmadan yaptırmayın derim. Haftada bir alınacak bir ilaç günlük alınırsa sıkıntı yaratabilir

Eklentiler

• IMG_2484.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaşlar ter dedinizde bende terliyorum ama benim normalde terim yaz sıcaklarında ekstra kokmazdı ama şimdi etrafımı bile rahatsız eder oldu koku sizdede varmi böyle bi durum

Benimde hiç kokmazdı, çok ağır spor yapıyorken bile hani leş gibi terledim derler ya o zaman bile. Geçen gün evde terlemişim ay bi koku geldi bi baktım bendenmiş ölücem sandım

Dodex 1000 mg olmasi lazm yanlmyrsam incelemedm tam olrk
Canım banada aynı iğneyi verdi sağlıkoagı doktoruma sorduğumda oda aynı ilacı günde 1olarak verdi ama benim degerim çok düşüktü şuanda hatırlamıyorum ama doktorum ilaçla yükelmiycek kadar olduğunu söylemişti sizde her ihtimale karşı kendi doktorunuzla görüştükten sonra vurdurun bence

Iyi aksamlar kızlar. B12 ignesi yaptiranlar nasl uyguluyorsunuz gunde bir mi ?
Ben günde 1 yaptırdım benim de reçete günde 1 idi. Dodex 1000 fakat kutusu farklıydı benimkinin. Kontrolde hafta 1 dedi..Ben de reçete günde 1 di hepsi yapildi dedim sorun olurmu diye sordum Hayır dedi. Benim degerlerim çok düşmüştü. Ben de baya arastirmistim. Farklı uygulamaları var. İlk hafta 5 gün sonra haftada bir sonra ayda bir gibi..şimdilik devam etmiyorum. Bebeğim sinir gelişimi için önemliydi b12

Pardon kutusu da aynıymis.

HEpinize merhaba kizlar
Ara ara girip yaziyordum belki hatirlayanlariniz olur beni

30+6 da dogum yaptim kizim su an yeni dogan yogun bakimda dualarinizi eksik etmeyin .

Nasil oldu diyenlerniz icinde korkmayin arkadaslar erken dogum haberleri tedirgin ediyor sizide biliyorum
Ben dermiyolojiye yatisimi yaptim pazartesi aksam altida ( cok ama cok fena sekilde gebelik alerjisi oldum)
Gece 2 de suyum geldi hastaneydik allahtan hemen dogum klinigine indik
Simdiye kadar ciger gelistirici igne vs. Yapildi ama bebegimin suyu ara ara gelmeye devam etti ve nst de kalp atimi sikintiya girince bugun acil sezeryan oldum

Bebegimi cok goremedim insallah ayaklanip yarin gorecegim.

Endiselendirmek istemem ama benim benegiminde hareketleri hep kasiklarda hissediyordum. Oyle soyleyen arkadaslar bol bol dinlenin lutfen
Hepinizin bebeklerinize zamaninda saglikla Gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…