2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bir aceleci bebiş daha. Hayırlı olsun canım. İnşallah tez vakitte sağlıkla evinize çıkarsınız.

Benimde hiç kokmazdı, çok ağır spor yapıyorken bile hani leş gibi terledim derler ya o zaman bile. Geçen gün evde terlemişim ay bi koku geldi bi baktım bendenmiş ölücem sandım
Yaa o ben de de bende kokmazdım rol on kullanmama rağmen koku oluyor her gun dus alıyorum aksamına aynı pess

Gözünüz aydın inşallah bebeğinizde en yakın zamanda kavuşursunuz

hoşgelmiş miniğimiz gebelik alerjisi mi doğumu tetikledi peki?

Allah hepinizden razi olsun sizler de saglikla zamaninda kavusun yavrulariniz
Tek tek alintilayamadim kusura bakmayin
Gebelik alerjisi erken doguma sebepmis
Alerji sebebiyle biyopsi yapildi ama sonucunu Alamadik hala
İci iltihapli butun vucudu kaplayan kabartilardi benim .
Allah dusmanima vermesin cok aciliydi

Kizimdan haber aldim biraz once solunumda sikintisi varmis onun disinda susuz kaldigi icin antibiyotik tedavisine baslanmis genel durumu cok kotu degil dediler.bende cok mutlu oluyorum iyi haberler geldikce .

Canım Allah yardımcınız olsun, şifa versin. İnşallah tez vakitte kavuşur evinize geçersiniz. :)

Reçetede gunde bir yazlms birde degerin neydi senin ?
Tam değeri hatırlamıyorum ama çok çok düşüktü benim hep b12 sorunum var çünkü ama ben hafta da bir vuruldum yinede sen doktora danış canim bizim aklımıza gelmeyen bir farklı durum olabilir o yüzden birşey diyemiyorum

Canim benim Allah acil sifanizi versin bebeginle seninm yavrunu da sana bagislasin. Oyle bir sey ki iste insanin kendi umurunda olmuyor yeter ki bebegi iyi olsun.

Canim cok geçmiş olsun. Hayırlı olsun bebegin de..inşallah en kisa zamanda sağlığına kavusur kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…