2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım birsey soracağım. Göbekleri düşmediği için ilk haftalarda çıtçıtlı badyler canlarını yakmaz mı, o nedenle içlik giydirmek gerekmiyor mu? Bende aldım çıtçıtlı bady yanıma ama bir yerde okudum, göbeği rahatsız eder diyordu bir anne.

Iyi aksamlar kızlar. B12 ignesi yaptiranlar nasl uyguluyorsunuz gunde bir mi ?
Haftada bir vuruldum ben canım. Onu doktorun sana söyleyecektir, arkadasımın çok düşüktü değeri o 5 ampulü hergün vuruldu. Diğer paketi haftada bir , şimdide ayda bire geçti. Ben sadece bir paket yani 5 ampul haftada bir vuruldum. Değerine göre doktorun belirler yani biz bilemeyiz.

canım göbek denilen şeyi ölü deri gibi düşün sinir ucu falan hiçbir şey yok sadece taze olduğundan steril tutulması gerekiyor mikrop kapmaması için yoksa canlarını acıtan bir şey değil.zaten kıyafetler bol durduğu içinde rahatsız etmiyor onları

bugün ben de kaynatıp içeceğim. haftaya tahlilde tekrar çıkarsa antibiyotik yazacak ama kullanmak istemiyorum açıkçası.

kızlar biz de bugün kontrole gittik 1 ay geçti nasıl özlemişim oğluşumu çok şükür iyi ama şu an makat geliş pozisyonundaymış ama dönebilir dedi doktorumuz normal doğum istiyorduk bakalım hayırlısı olsunkaşıntım vardı idrarımda enfeksiyon çıktı monurol yazdı doktor inşallah geçer kilomuz da 1550 gram maşallah

Hayirli olsun. Bir an once kavusursunuz insallah bebeginize. Size de gecmis olsun. Bir an once ayaklanirsiniz insallah

Benim bebek 2.400 cikti 32. Haftada onden gidiyormus gelisimi boyle olursa normal dogum zor 4 kiloyu gecer dedi doktor moralim bozuldu acikcasi. Psikolojik olarak kilo almasin erken dogsun demeye basladim ☹
Bana da kilolu dedi normal doğum istersen bu şekilde kilo alırsa normal olmaz dedi. Beyaz ekmek pilav makarna patates yeme meyve de az ye dedi

kizlar sancilandm hastanede sancm cikti akcger gelistirici yaptilar ve yatis vwrdiler benm ve bebegim icin dua edin erken dogum riskimvarms lutfen dularinizi eksik etmeyin

canım içini ferah tut, benim de seninle aynı zamanlarda sancım çıktı ciğer geliştirici yaptılar adalat kullandım bir süre hatta, genelde engelleyebiliyorlar bu durumu. en önemli şey senin stres olmaman.

Bana da kilolu dedi normal doğum istersen bu şekilde kilo alırsa normal olmaz dedi. Beyaz ekmek pilav makarna patates yeme meyve de az ye dedi

benim de seninle aynı hafta ve aynı kiloda. hatta baş çevresi 37 haftayla, karın da 36 haftayla uyumlu. ona rağmen hiç böyle şeyler demedi. hatta kimi bebek 36 da doğar kimisi 41 de doğar, yapısal özellikleri gibi bu da değişir, o sebeple hiç bişey diyemem dedi. ama evet 4ü geçtiği zaman normal doğum zora girer diye de ekledi :) artık kısmet... ben hep normal doğum istedim, şuan tek isteğim anne ve bebekler sağlıklı olsunlar da kim nasıl gelmek isterse öyle gelsin :)))))

kizlar sancilandm hastanede sancm cikti akcger gelistirici yaptilar ve yatis vwrdiler benm ve bebegim icin dua edin erken dogum riskimvarms lutfen dularinizi eksik etmeyin
Inşallah öyle birşey olmaz canim içini ferah tut topikte 2 arkadaş daha vardı bir arkadaş daha yeni çıktı hastaneden icin o ferah tut açılma var mi da

Inşallah öyle birşey olmaz canim içini ferah tut topikte 2 arkadaş daha vardı bir arkadaş daha yeni çıktı hastaneden icin o ferah tut açılma var mi da

Benim bebek 2.400 cikti 32. Haftada onden gidiyormus gelisimi boyle olursa normal dogum zor 4 kiloyu gecer dedi doktor moralim bozuldu acikcasi. Psikolojik olarak kilo almasin erken dogsun demeye basladim ☹
Benimkide 32+3ken 2730gr cikti masallah dedi dr ama bana fazla geldi. Sekerimde yok ama bilemedim. Boyu 47.5 olmus. Bebekler en fazla 55dogar diye biliyorum. Babasi 1.75 ben 1.65im cokta uzun degiliz aslinda. Ben 3.5kg dogmusum esim 4mu 5mi ne dogmus. Sezeryan istiyorum zaten ama kafama takildi. Bide idrar yolu enfeksiyonum varmis biraz onada uzuldum. Ayrica bebegin boynunun yanindan geçmiş kordon. Insallah dolanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…