ben internetten baktım o kadar çok şey var ki koyulacak o nedenle çekçekli valize koyacağım herşeyimi
ben bir gecelik bir lohusa takımı koyacağım kendim için hatta gece doğum yaparsam gecelikle yatamam diye uygun fiyatlı bir pijama takımı daha almayı düşünüyorum yanıma. ayrıca çıkış zamanında eve dönerken giymek içinde kıyafet alacağım hastaneye gideceğim kıyafetim batarsa diye su gelir falan. bebeğe bir tane hemen doğumdan çıkınca giydirsinler diye hastane çıkışı alacağım 2 tane uzun kollu çıtçıtlı badi 2 tane alt alacağım gece falan tuvaletini yapıp batırabilir her ihtimale karşı.çıkarken giydirmek içinde takım alacağım. internette en az 10 adet bez koyun diyorlar bebek için. ayrıca kendim için kilot pedler var onlardan alacağım.el yüz havlusu terlik makyaj çantam saç düzleştiricimi alacağım foto çekimi istemiyorum ama yinede eşimle kardeşlerimle hatıra fotoğrafı çekiliriz
ayrıca ufak atıştırmalıklar da koyacağım çantaya
her ihtimale karşı bebeğe emzik biberon. kendime göğüs kremi. hastanede cinsiyete göre nevresim takımı vermiyorlarsa ayrıca nevresim takımıda götüreceğim