2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim karnimdaki sertlik karnimin her tarafında oluyor ama karnim çıkmadığı için çok da rahatsız etmiyor insallah sertlik kasılma degildir

benmde var fitilm yatarken koycm progestron ama faydasi olurmu bimyrm

Eşim şimdiden bebeği kiskanmaya başladı aslında kendi de cok seviyor, karnimda yaşıyor resmen. Gün içinde arıyor, mesaj atıyor, hareketli mi bugün, ne yapıyor vs diye. Eve gelince de elini kulağını karnimdan ayırmıyor. Bebeğe şunu dikmişsin, ben desem bana dikmezsin. Bebeğe yararlı diye şunları yapıp yiyorsun, benim istediğim yemek olsa yapmazdın. Bebeğin eşyalarını benimkilerden daha özenli utülüyorsun vs vs. Çocuk gibi eşime de fazlaca düşkünüm. Bebek dogunca ne olacak hiç bilmiyorum. Sanki herkes eve doluşacak ve eşime hasret kalacağım gibi hissediyorum

serum ustune serum kullandm cnmcigwr gelistici proluton depot e adalat ama adalati recete etmedi cikmk istyrm dedm serumlarm falan btmsti cik yarinda calisirsin dedi insamlar cok acimsiz

canım benim kasılmalar 60 lara çıkıyordu. bende serum aldım. adalatı reçete etmişti bana ama çok kullanmadım onun yerine dinlendim, günde 2 magnezyum + en az 2,5 3 lt su içtim. 1 tam gün bile kalmadım hastanede. serum, iğne ve adalat sonrası sancı çıkmayınca eve döndüm aynı senin gibi. kontrollerde de rahim ağzında açılma yok ve uzunluk 4 cm çıkınca doktor endişe etmedi. bunlar neredeyse 5 hafta önceydi. bugün de randevum vardı, nst ye girdiğimde 2 kere 70 bir kere 90 çıktı kasılma. rahim ağzı yine kapalı olunca günde 1 adalat, 2 magnezyum ve 3 lt su dedi. adalatı kullanmayacağım, çünkü beni çok kötü etkiliyor, sersem gibi oluyorum. yürüyüş yok, cinsel ilişki yok, yorulmak yok. 2 hafta daha geçerse istediği zaman gelebilir dedi.

hiç mutsuz olma, dinlen... bugünde hiç kasılma olmadı vs diye bir anda ev temizlemeye, çılgınca yemek yapmaya falan girişme :)))

Saka gibi kizlar yemek yaparken malum gobek onde tencere karnima degdi degdigi yer kizardi tam yanik sayilmaz ama sizliyo hafiften madeni 25 kurus kadar falan bir bolge kizarmis durumda su an.tabiki aklima ilk olarak bebegim geldi yavrum hissetmismidir acaba:/

Kızlar selamlar herkese. İnşallah erken doğum riski olanlar bir an önce sağlıklarına kavuşurlar ve bebişler biraz daha dayanabilirler.
Ben bir şey sorucam, benimde karnımda kasılmalarım olurdu yürüdüğümde sertleşme adım atamama bacak arası ağrı vajina kemiğine baskı vs. Neyse dün doktor randevum vardı vajinal muayene oldum rahim ağzına bakmak için nerdeyse rahim ağzım 6 cm e yakın çıktı çok şükür. İncelme ya da açılma söz konusu değil fakat bu ağrılar sancılar neyin nesi anlamış değilim. Yani yatıp dinlenmeli miyim yoksa son haftalar daha gelmeden daha mı tempolu olmalıyım anlamadım. Doktoruma sordum çok tatmin edici bir cevap alamadım konu kaynadı o an gibi oldu. Benzer durum yaşayan var mı acaba?

Kızlar bende de mantar vardı sanırım doktor bi fitil ve kaşıntı için krem verdi inanılmaz iyi geldi aşırı akintodan sikayetciydim çok çok azaldı şükürler olsun kaşıntı mafediyor insanı bende de hafif hafif gün içinde ayakta kalınca adet ağrısı gibi kasiklarimda ağrı oluyor acaba bu mu sancı dediğiniz benimde kontrol cumartesi ama çok sabirsizlaniyorum artık

benim de 4 cm, incelma açılma vs hiçbir şey yok allaha şükür. yorulunca, çok ayakta kalınca veya yürüyünce aynı şekilde oluyor. bugün yürüyüşe ve perine masajına ne zaman başlayayım diye sordum. 2 hafta daha bekle, sonra başla, onlar da doğumu tetikler hiç şimdiden gerek yok dedi. ben de eylül sonu itibarı ile başlayacağım, o zamana kadar mümkün olduğunca dinlenerek geçireceğim.

ah cnm ya Allah iyiligini versn ne kaldi ki az kalms cok sukur melegin sag salim saglikli darisi bana ins bende o haftalari gorurum

Geçmiş olsun. Ben her akşam iğne yapıyorum göbekten, doktoruma sormuştum, şiş soksan anca bebeğe ulaşır, kafan rahat olsun o 9 kat altta demişti.

Geçmiş olsun. Ben her akşam iğne yapıyorum göbekten, doktoruma sormuştum, şiş soksan anca bebeğe ulaşır, kafan rahat olsun o 9 kat altta demişti.
Cok tesekkur ederim canim su an sizisi gecti ama hamilelik ve annelik insani cidden hassas yapiyor.mantikli dusununce dedigin gibi kac kat icerde sonucta rahim var kese var su var ama iste korktum bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…