2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kadn dogm uzmanı hemotologa yonlendirdi zaten. Şimdi tedavi asamasindayim. Ilaclar igne felan. Bir hafta sonra kontrol dedi. Bakalim ne olacak

Hayır canım bana her hafta geliyor ne eksiğim varsa söylüyorum utanma cam kapı duvar de zaten genel temizler o hersyinin arkasını cekip alsın ben hamileyim yapamıorum de

birde doğum parasıyla geçici iş görmezlik parası aynı mı yoksa ayrı mı diye soracaktım onu unuttum bilen var mı acaba çalışmadığımız ayların parasını sgk maaş gibi ödeyecek mi yoksa sadece doğum parası adı altında toplu verilen para mı olacak

Günaydın doğum parası, Doğumdan sonra alınıyor ilk çocuk için 300 TL diye biliyorum. İş göremezlik rapor ilk 8 haftalığı toplu olarak doğumda alıyorsun, Doğumdan sonra alacağın 8 haftalık iş göremezlik rapor parasını da Doğumdan sonra toplu alacaksın diye biliyorum. Benim arkadaşım öyle almış.

Kızlar sepet beşik alan varmı? Varsa Kenarlıklarını Nasıl yıkadınız. Bende yıkayacağım fakat potluk yapar mı acaba...

canım benim merak ettiğim şimdi biz 5 günlük hastalık raporu aldığımızda 3 gününü sgk ödüyor ya yani şirket 5 gün maaş kesintisi yapıyor sgk bunun 3 gününü ödüyor. acaba bizim 4 aylık maaşımızı da belli bir kesintiyle sgk ödeyecek mi? yoksa doğum parası adı altında toplu para mı alacağız sadece. ben bu doğum parasını çeyiz parası gibi sgknın yardımı diye düşünüyordum sanırım öyle değil çocuk parası 300 lira olan yardım galiba sadece

ben de uğraşması için baskı yapacağımm çünkü ihtiyacım var. Ancak şu 300 tl doğum parası, süt parası nereden alınıyor, şimdiden başvurmak lazım mı acaba
süt parası toplu alınan paranın içinde hesaplanıp veriliyormuş 300 lira da bebek doğduktan sonra başvuruluyormuş

Kızlar sepet beşik alan varmı? Varsa Kenarlıklarını Nasıl yıkadınız. Bende yıkayacağım fakat potluk yapar mı acaba...
benim sepet beşik ama iç takımı yoktu ablama diktirdim o da dikmeden önce yıkamış saolsun. kenarlıklar çok mu kalın genelde içlerinde incecik elyaf oluyor makineye direk atıp yıkayabilirsin ben alt açmayı yıkarken korktum makineden çıkınca iç elyafı bir yerde toplanmış gibiydi elimle düzeltip serip kuruttum kuruyunca şükür eski haline döndü

Merhaba kızlar,sancılı bir gecede sonra sabah doktoruma gittim.bobreklerde enfeksiyon kaynaklı büyüme olmuş.kan ve idrar tahlili verdim.idrarda ciddi oranda enfeksiyon çıktı.bebis iyi çok şükür.1600 olmuş kilosu 30+2 yım.boyumiz da 38 cm.cok kilolu bir bebek olmicak muhtemelen dedi doktor.3 kilo fln doğar sanırım dedi.idrarimin rengi gayet açıktı,ben enfeksiyon ihtimali hiç vermemistim demekki yanıltıyor idrar rengi kızlar.aklinizda bulunsun.

Rapor parası Günlük brüt ücretin 2/3 ünü alıyorsun diye biliyorum. Ekstra kesinti yapıyorlarmı bilmiyorum. Doğum parası ayrı 300 TL. Birde süt parası var oda 120 küsür diye biliyorum

Çok kalın değil fakat tereddüt ettim birden. Neyse hassas yıkama programında yıkayım bende..

Geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…