2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyi geceler kızlar,sol tarafimda böbreğimde çok ağrı var,ağrı kesici kullandım bir saat oluyor ama fayda etmedi sanki.arada bir yer basıyor,idrarimda yanma fkn da yok.dun gece üzerim açık uyudum,üşüttüm mu acaba.kadin doğum acile gitsem ne yapabilirler bilemedim.cok ilgisiz davranıyorlar diye gidesim de gelmedi.sabah kendi doktoruma gidicem de bu geceyi bi atlatsaydim

cnm sakin ol az kalms muhim bsy dgldr jins

Off kızlar şu insanların anlayışsızlığı beni öldürüyorrrr..eltim bize her geldiginde bu arada 2 gunde bir bizde. Bir cocugunu bırakıp gidiyor. Kaç kere kulagımla duydum hadi sen bgn amcanlarda kal diyor koyuyor gidiyor.cocuklarida kücük .4.cocugu var. En buyugu 10 yasında mesela.. ben zaten hamileyim ustune fazla suyum var erken dogum riski. Yok anemi felan. Demir seviyem 15 olmus ferritin 2.2 .. hemoglobin 7.5 ayakta duramiyorum . Birde bakicilik yapiyorum çıldırcam...

Eşine söyle abisine söylesin durumunu bu zamandan sonra bakmanin zorlastigini falan.

Aynen bence de nasıl gelmek isterse gelsin. Bu benim kendi Dr. M değildi acil gittiğim Dr du kendi Dr. M haftaya görecek bakalım o ne derse onu yaparım.

Eşine söyle abisine söylesin durumunu bu zamandan sonra bakmanin zorlastigini falan.
Aslında süreklide dile getiriyoruz ikimizde gerek yok iste hastayım kendi isimi bile yapamıyorum felan die. 7 -10 yasindki kizları bana yardmci die birakyrmus zaten. Cocuklari arka arkaya . Bas edemiyor. Ama bende bunaldim artik bu durumdan. Bu yaz tatilim hep boyle gecti. O kadar lafı duvara soyluyoruz sanki.

Hayirli olsun canim öncelikle. Allah tez zamanda ikinizinde eve gitmesini nasip etsin insallah. Cok da gecmis olsun. Atlatacaksiniz sabir ve sihhatle.
kizlar sancilandm hastanede sancm cikti akcger gelistirici yaptilar ve yatis vwrdiler benm ve bebegim icin dua edin erken dogum riskimvarms lutfen dularinizi eksik etmeyin

Gecmis olsun canim. Allah yardimciniz olsun insallah zamaninda gelsin bebegin. Dualar sizinle

Bana da artik vucudum cok fazla agirlik yapmaya basladi. Gun icinde kasilmalari gectim kendimi tasiyamiyor gibi hissediyorum. Kalcamdan itibaren agri giriyorsag ayagimin uzerine zor basiyorum. Topallaya topallaya gitmeye basladim son 3 gu dur. Fıtık falan olur muyum ki asiri kilo aldim ya. Zaman bir an once geceydi...

fazla birsy kalmdi az daha sabır kızlr

Bu kan değerleri için birşey kullaniyor musunuz? Üzmek istemem ama çok feci yani ferritin 2 ne demek biliyor musunuz? Nasıl doğum yapacaksiniz bu sekilde? Şurada 2 ayımız kaldı kalmadı. Eğer kadın dogum doktorunuz bu konuya onem vermiyorsa veya verdiği ilaçlar yukseltmediyse mutlaka ama mutlaka bir hemotologa gidin. Asla göz ardı edilecek birşey değil

Bu arada D DAMK06 sen ve bebeğin nasıl oldunuz? herşey yolunda mı?

totoroo , nunutte nasıl oldu bilgin var mı canım?
Ben iyim canim bebeğim de iyi sukur solunum sıkıntısı devam ediyor zorlanıyor arada hala,birde süt sıkıntımız var onlarla uğraşıp duruyoruz. Gün geçtikçe büyüyoruz maşallah

Bende aynı durumdayım canım ya çok zorlanıyorum birde oğlum okula başladı sabah gidip okul çıkışına kadar bekliyorum neyseki bugün tatil biraz dinlenirim belki bende iyi kilo aldım dikkat ettim güya etmesem ne olurdu çok merak ettim

Bu arada D DAMK06 sen ve bebeğin nasıl oldunuz? herşey yolunda mı?

totoroo , nunutte nasıl oldu bilgin var mı canım?
Hala hastanede o ya, suyun gelmesi durunca taburcu edilcekmiş ama gece yine gelmeye başlamış , 34e kadar kontrol altında devam edicek bi aksilik olmazsa, bebeğin suyu yetmediği an sezeryan

Kızlar haftaya temizlikçi gelicek 150TL imiş de neler yaptıgını sormadım daha, neler yaptırabilirim deneyimli bayanlar? Camları, kapıları , duvarları silmesini istesem cok olur muyum Koltuklarım yeni, halılarıda ben hallettim zaten ,çok olmaz heralde ? Utanıcam söylemeye ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…