- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #24.121
Benim tahlilde b12 referans aralıkları 120-500 arası. Benimki de 170 çıkmış ama saha doktorum görmedi, normal aralıkta yani. Sizin referans değerleri mi farkli, sınırın üstünde mi?nasıl bu kadar düşüyor canım doktor bir şey dedi mi? benim en son b12 537 çıkmışki ben hiç dikkat etmiyorum yememe içmeme
benim referans değerleri 187-883 yani normal değerlerde değerim. şimdi 4. ayda yaptırdığıma baktım 789muş demek ben baya yüksek değerle başladım düşe düşe bu kadar düştüBenim tahlilde b12 referans aralıkları 120-500 arası. Benimki de 170 çıkmış ama saha doktorum görmedi, normal aralıkta yani. Sizin referans değerleri mi farkli, sınırın üstünde mi?
Ben her gun kullaniyordum yine oyle devam edeyim diyorum hazir degerlerim iyi gidiyorken bozmayayim rutini.sut yogurt aklima geldikce tuketiyorum ben de ama duzenli sayilmaz o yuzden vitamin kullaninca guvende hissediyorum daha cok :)canım ben 1 gün kullanıyorum 1 gün kullanmıyorum sende o şekilde yapabilirsin tabi bu arada süt ürünleri tüketmeye devam ediyorum ama yoğurttan başka bir şey adam akıllı yemiyorum o da aklıma geldikçe
her şeyin fazlası zarar olduğu gibi kalsiyumun fazlası da zarar canım tamam bebekle bir kullanıyoruz ama depoların tam doluysa ve doktorda istersen bırak dediyse o nedenle bir kullan bir kullanma dedim böbrek taşına kadar neden oluyor hatta arkadaşımın fazla kalsiyumdan göz pınarında taş oluşmuştu kocaman şişiyordu.Ben her gun kullaniyordum yine oyle devam edeyim diyorum hazir degerlerim iyi gidiyorken bozmayayim rutini.sut yogurt aklima geldikce tuketiyorum ben de ama duzenli sayilmaz o yuzden vitamin kullaninca guvende hissediyorum daha cok :)
Serviksini göremiyorum ne demek ya?kizlar benm kafam cok karisik acil yats yapldgm devlet hast ckp kendi ozeldeki de ki dr ma gttm anlatttm durum bole bole die biz de kontrol edelm dedi serviksini goremyrm bi nts gr dedi girdm sanci ckmadi pek erken dogum gbi gornmyo dedi bsy yok normal hayatna don gt cals dedi ilaca da gerek yok dedi... dunya ilac verdiler bana ua madem yoktu neden verdiler madem yoktu o sancilar neydo hocam istrahat dedim ona da grek yok gt cals ddi cildrcm ya iyi madem ole dedim yatmadm eve geldm brz dolandim kasilmalarim basladi... esimde doktrn yaninda bi duymus bsyn yok bsyn yokms deyp duruyo sinir oluyorum cildiracam ya simdi ben bu halde ise gdecekmsm ya o ciger gelistrcler bosna mi yapildi ya bebegme bsy olursa 1 ay sonra kontrle geleblrsn dedi cktk ya buksdar basitmydi ben 4 gundur ne yasyorum ya cildrcm inanin kafalari yycm baska dr a gdym desem kme gdym habire para para para bu ne ya
Anladım cnm artık bakıcamaa yok benim yatağı güzel canım ben nevresim yorgan setini kast ediyorsun sandım. ölçülerini alıp piyasada bebek yatağı satan yerlere sorabilirsin
Benimde cok düşük cıktı pazartesi günü kendi doktoruma gösterecegim. Saglık ocagındaki doktor kendi doktorun yazar igne dediBende saglik ocaginda tahlillerimi yaptirdim b12 cok cok dusuk cikti 108 benim gibi boyle dusuk cikan var mi. Doktor 2 kutu igne verdi. Bugun basliyorum igneye bakalim kullaninca insallah yukselir. Bir de beslenmeme dikkat etmesem ne olacak bilmiyorum o kadar dikkat ettigim halde feci bir sonuc.
bilmyrm cnm anlamdm kiServiksini göremiyorum ne demek ya?
Ben kendi doktoruma yeni gittigim icin 3 hafta sonra randevum. Saglik ocagindaki doktorun verdigi igneye bugun basladim. Cok fazla halsizligim ve unutkanligim vardi bu yuzdenmis diyorum simdi. İlk kutuyu hergun, ikinci kutuyu haftada bir olarak yaptiricam.Benimde cok düşük cıktı pazartesi günü kendi doktoruma gösterecegim. Saglık ocagındaki doktor kendi doktorun yazar igne dedi
Dogru canim fazlasi zarar her seyin.en iyisi tekrar sorayim canim doktoruma :)her şeyin fazlası zarar olduğu gibi kalsiyumun fazlası da zarar canım tamam bebekle bir kullanıyoruz ama depoların tam doluysa ve doktorda istersen bırak dediyse o nedenle bir kullan bir kullanma dedim böbrek taşına kadar neden oluyor hatta arkadaşımın fazla kalsiyumdan göz pınarında taş oluşmuştu kocaman şişiyordu.
Canim ben ayni haftalarda ayni seyi yasadim durum sundan ibaret erken dogum riski adi ustunde bir risk seni hastaneye yatirdiklarinda gerekli tedaviyi uygulayip riskin gecince de taburcu ediyorlar ama ilac da veriyorlar ki tekrar riske girmeyesin sonucta her an nstye bagli yasayamayiz.bunun disinda soyle bir durumda var erken dogum riskin var diye her nstde sanci cikmaz onemli olan sancinin yakalanmis olmasi.ornegin ben ilk tedbir amacli bir nst cekelim diyince doktorum 26 27.haftalarda cekilmistim.nst cihazina kagit sksti vs.derken ust uste 3 kez cekilmek zorunda kaldim.ilk ikisinde sancidan eser yoktu ama sonuncu da sanci cikmisti.doktoruma uzun surdu falan diye dert yaniyordum ki iyi ki uzun surmus yoksa yakalayamazdik sanciyi dedi.Arastirmaya sevk etti bir haftaya yakin yattim oradaki perinatolog risk gecti diyene kadar taburcu olmadim.iki doz ciger gelistirici vurdular zaten ciger gelistiricinin ise yaramasi icin vurulduktan bir hafta icinde dogum olmasi gerekiyor onun disinda etkisi azaliyor.ornegin bir hafta sonra tekrar boyle bir riskin olsa tekrar ciger gelistirici vururlar.herhangi bir zarari yok aksine tedbir amacli yapiliyor.hastaneden taburcu olunca tekrar kendi doktoruma gittim her sey yolunda ilaclarini kullan dedi.gunde iki kez progestan fitil gunde bir adalat kullaniyordum.bir hafta kullandim sonra adalati biraktim.su an magnezyum ve progestan kullaniyorum.senin ilaclarin neler?doktoruna guvenin ne derecede bilmiyorum ama sonucta bir risk yasamissin ve bu kadar rahat olmasi tuhaf geldi banakizlar benm kafam cok karisik acil yats yapldgm devlet hast ckp kendi ozeldeki de ki dr ma gttm anlatttm durum bole bole die biz de kontrol edelm dedi serviksini goremyrm bi nts gr dedi girdm sanci ckmadi pek erken dogum gbi gornmyo dedi bsy yok normal hayatna don gt cals dedi ilaca da gerek yok dedi... dunya ilac verdiler bana ua madem yoktu neden verdiler madem yoktu o sancilar neydo hocam istrahat dedim ona da grek yok gt cals ddi cildrcm ya iyi madem ole dedim yatmadm eve geldm brz dolandim kasilmalarim basladi... esimde doktrn yaninda bi duymus bsyn yok bsyn yokms deyp duruyo sinir oluyorum cildiracam ya simdi ben bu halde ise gdecekmsm ya o ciger gelistrcler bosna mi yapildi ya bebegme bsy olursa 1 ay sonra kontrle geleblrsn dedi cktk ya buksdar basitmydi ben 4 gundur ne yasyorum ya cildrcm inanin kafalari yycm baska dr a gdym desem kme gdym habire para para para bu ne ya
Ayni fikirdeyim ne demek goremiyorum eger serviksi goremiyorsa neye gore konusuyor saka gibiServiksini göremiyorum ne demek ya?
Idrara sksik olmayinca gorunmuyor diye bir sey yok aksine idrara sksik olursan yanlis cikma olasiligi oldugu icin bana arastirmanin acilinde bakarken idrara sksmissin tuvaletini yapman gerek daha saglikli sonuc aliriz o zaman demislerdibilmyrm cnm anlamdm kiidrara sikisik degilsn serviks boyunu olcemiyrm ddi
Idrara sikismanizi bekleseydi, vajinal baksaydi. Göremiyorum deyip birakti mi yani deli olacagimbilmyrm cnm anlamdm kiidrara sikisik degilsn serviks boyunu olcemiyrm ddi
canm hic bir alicm yok ozel doktrum hic bir ilaca gerek yok hayatina devam et dedi gonderdi sok oldum.. egitm arastrmadan ckrken se progesyron fitil ve magnorm vermisti o kullan dedi bu kullanma hatta gidip calsabilirsn dedi bilmyrm cnm cok kfam karisti sen jendini kolluymsn yoksa hic bsy olmams gbi mi davranysn. beni kontrole ble cagirmadi 1 ay sonra gelirsin dedi bukadar basitmi icim cok karstiCanim ben ayni haftalarda ayni seyi yasadim durum sundan ibaret erken dogum riski adi ustunde bir risk seni hastaneye yatirdiklarinda gerekli tedaviyi uygulayip riskin gecince de taburcu ediyorlar ama ilac da veriyorlar ki tekrar riske girmeyesin sonucta her an nstye bagli yasayamayiz.bunun disinda soyle bir durumda var erken dogum riskin var diye her nstde sanci cikmaz onemli olan sancinin yakalanmis olmasi.ornegin ben ilk tedbir amacli bir nst cekelim diyince doktorum 26 27.haftalarda cekilmistim.nst cihazina kagit sksti vs.derken ust uste 3 kez cekilmek zorunda kaldim.ilk ikisinde sancidan eser yoktu ama sonuncu da sanci cikmisti.doktoruma uzun surdu falan diye dert yaniyordum ki iyi ki uzun surmus yoksa yakalayamazdik sanciyi dedi.Arastirmaya sevk etti bir haftaya yakin yattim oradaki perinatolog risk gecti diyene kadar taburcu olmadim.iki doz ciger gelistirici vurdular zaten ciger gelistiricinin ise yaramasi icin vurulduktan bir hafta icinde dogum olmasi gerekiyor onun disinda etkisi azaliyor.ornegin bir hafta sonra tekrar boyle bir riskin olsa tekrar ciger gelistirici vururlar.herhangi bir zarari yok aksine tedbir amacli yapiliyor.hastaneden taburcu olunca tekrar kendi doktoruma gittim her sey yolunda ilaclarini kullan dedi.gunde iki kez progestan fitil gunde bir adalat kullaniyordum.bir hafta kullandim sonra adalati biraktim.su an magnezyum ve progestan kullaniyorum.senin ilaclarin neler?doktoruna guvenin ne derecede bilmiyorum ama sonucta bir risk yasamissin ve bu kadar rahat olmasi tuhaf geldi bana
evet cnm gayet rahat bir sekilde serviks boyunu goremyrm ama sikinti yok gbi dedi birakti icim yandi oglumun renkli resmini ble almaya cabalamadi.. nts de oglum hareket etmedi kalp atisi vardi ama hareket yoktu salladi etti yok zorla kek falan yedm de minicik harwket gozuktu cok duygusalm mahvodlumIdrara sikismanizi bekleseydi, vajinal baksaydi. Göremiyorum deyip birakti mi yani deli olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?