2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
amin canım bi yakınımda 32 haftalıkken ağrıdan dolayı gitti ve rahim 25 mm di hiç bi önlem almamış bişi de dememiş normal deyip yollamış 1 hafta sonra erken doğum yaptı kız doktorun da iyisini bulmak gerçekten zor desiğin gibi Allah merhametli vicadanlı insanlarla karşılaştırsın amiinnn

günaydın kızlar
dün akşamdan beri kasıklarımda ve vajinamda sürekli sızlama var bazen batar girer gibi girip girip çıktı birde iç çamaşırıma o kadar çok akıntı gelmiş ki sabah banyo yaparken çamaşırımı değiştirince gördüm sarımsı pembemsi olmuş beyaz çamaşırımın rengi telaşa kapılmak istemedim inşallah bir durum olmamıştır

Kizlar benim bebek sol tarafima yerlesmis durumda o tarafa donunce bana batiyr aci hissediyrm. Gece hic uyuyamiyrm artk zor gunler bizi bekliyr artk

Selam kızlar, ben de nerdeyse doğuruyodum son anda acilde doğumu önlediler daha yeni taburcu oldum...çok fena bişeymiş, kasılmalarınızı ve akıntınızı, en ufak sancılarınızı bile çok iyi takip edin ve hiç gecikmeden doktora gidin hemen...

Doktoruna sor istersen canım bende hiç iyi değilim çok kasılıyorum ya dün çok oldu bütün gün sürdü diyebilirim

Kizlar benim bebek sol tarafima yerlesmis durumda o tarafa donunce bana batiyr aci hissediyrm. Gece hic uyuyamiyrm artk zor gunler bizi bekliyr artk
Benim de donmus ve sola yaslanmis bu durumda sola donuk yatmak cok zorlasti sag tarafa yatiyorum bazen acaba illa sola yatmak konusunda direnmelimiyim yoksa saga da yatiyormusun sen de

kizlar sizinle bsy paylasicm... benm bebegim 3 hfta oncesine gore 450 gram klo alms ve boyudauzams doktr sok oldu nasl oldu die eger ugularsanz kilo almasi icn ben noraml yediklerm disinda üzüm gunluk 1 yemek kasigipekmz muhakkak bal ve bol sut urunu tukettm zaten pekmzn kilo aldirdigni bilydm gerkcrn ise yaryor

Kilo alma sorunu mu vardi? Neden 3 haftada 450 gram almasına şaşırdı yani, o yüzden sordum. 23-24 hafta arası 7 günde 170 gram almıştı benim bebeğim. Ondan önceki kontrolde 4 günde hiç almadığı için özellikle takip edelim demisti, o yüzden 7 gün arayla gittim 170 gram almıştı. 3 haftada 450 gram çok da şaşılacak bi rakam gibi gelmedi. Her bebeğin bünyesi farkli, kimi daha hızlı alıyor, kimi daha yavaş. Ben de muz, yoğurt, bulgur, kaşar,et yemeye çalışıyorum. Pekmez de deneyeyim

yok canm basta onde gidiyordu kilosu bir ara duraksadi haftasida kucuktu sonra bir anda tekrardan hizla kilo almaya baslaynca istikrarli bir sekilde bir de boyu da ayni seklde uzams sasirdi haftada 50 70 gr anca diodu ortalamaa ki ole de gdyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…