2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
tek seferde içiyorum ben büyük bardağa 2 tane atıyorum uğraşamam ayrı ayrı
Ben günde 1 tane içiyodum tek dikişte bitiriyodum canım ilk içmeye başladığım aylarda bişey olmadı ama 2 haftadır vücudumda yanıklar ve lekeler oluştu çok kaşınan doktora söyledim magnezyum yanığı dedi birden içtiğin için olmuş dedi ve bıraktırdı alerjiye dönecek die bide magnezyum böbrek kumu yapıor doktorunuzun önerdiği şekilde kullanmanı tavsiye ederim

Kızlar iyi hafta sonları...
Benim belimden kasıklarıma doğru inanılmaz bir ağrım var özellikle vajina bölgem çok kötü ve aksi gibi eşim İzmir'e kuzeninin düğününe gitti bugün ve gece yalnızım sizce ağrı için ne yapmalıyım?

Gunde 2 kere kullan dedi baskada bisi demedi bana cok sukur su zamana kadar bisi olmadi ama olmadi bende sabah aksam iceyim

Kizlar hurma yemege baslayan var mi ablam surekli artik basla diyor ama bana erken geliyor gunde 1 tane falan yerim ama dogumu kolaylastirmasi icin yemek icin henuz erken dimi

Canım magnezyum varsa iki adet iç benim çok kasılmam ağrım olduğu zaman ilk birkaç gün günlük 3 adet iç demişti
Onun dışında bolca su içip dinlen canım dönem dönem bende de çok ağrılar oluştu bu şekilde gidermeye çalıştım

Magnezyum icin bana da, cok kasilman olursa iki kere kullanabilirsin demişti ama bazen iki günde bir içtim magnormun tadını bi türlü sevemedim, cok zorlandım. Değiştirin dedim, magosit verdi. Ikisi de tamamen 365 mg aynı doz ve aynı içerik. Sandoz icemeyen varsa benim gibi, doktorunuza sorabilirsiniz

Aynen bende magnormu bazen 2gunde bir iciyorum acayip kotu geliyor tadi..

Çok sağol :) acaba çatım mı dar diyorum çünkü bebek dönmüş gerçi doktorum daha döner falan diyor ama sanki biraz yürüyeyim aşağıdan fırt diye kayacakmış gibi bir his birde bel ağrısı ile birleşince endişelendim açıkçası ....

Pembemsi ise doktora danışsaydın cnm.bana son ayda akıntılar çoğalır demişti doktorum vucud kendini doğuma hazırlar demişti

Takip et canım bildiğim kadarıyla düzenli ağrıları dikkate almak gerekiyor devam ederse şiddetlenerek
O zaman doktora girmelisin canım

Kızlar magnesium positive tadı güzel içerken sıkıntı olmuyor limonata gibi tadı asitli soğuk su ile bi çay bardağına koyup içiyorum
35 tl fiyatı

Kizlar hurma yemege baslayan var mi ablam surekli artik basla diyor ama bana erken geliyor gunde 1 tane falan yerim ama dogumu kolaylastirmasi icin yemek icin henuz erken dimi
Erken değil sanki bi hadiste dioki bi kadın hamileliği boyunca her gun hurma yerse hurma gibi tatlı halim bi evladı olur aslında sanki gecmi hatta bende ilk aylarımızda korkudan yemedim ama suan ara ara yiyorum

Azıcık bir vaktimiz kaldı, onu da sağ Salim atlatırsak valla hepimiz rahatlayacağız :) nerelerden geldik bugünlere, şu 2-3 haftalar geçmiyor :)
Sukurler olsun bu gunleri gosterene insallah kucagimizda gorecegimiz gunlerde gelecek
Pembemsi ise doktora danışsaydın cnm.bana son ayda akıntılar çoğalır demişti doktorum vucud kendini doğuma hazırlar demişti
Valla canim emin bildigin sari pembe turuncu gibiydi rengi doktorum izinli rahatsiz etmeyeyim dedim simdi bisi yok bebisimin hareketleride guzel sadece dun baya kasik ve vajinamda sizi vardi acaba usuttum mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…