2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben 32+2 de yarın alacağım sadece alacağım ücrette fark ediyormuş 2 gün eksik yatar dedi alo 170 hattındaki kişi. 32+0 da denk getirebiliyorsan o zaman alırsın ama her zaman denk gelmiyor yapacak bişi yok

geçenlerde oturdum ayna karşısına sir yaptım resmen rahatladım bende görmedim tam ama el yordamıyla başardım doktorum acıdan kasılman olur falan demişti ama inan acı bile hissetmedim nasıl olduysa
geçenlerde oturdum ayna karşısına sir yaptım resmen rahatladım bende görmedim tam ama el yordamıyla başardım doktorum acıdan kasılman olur falan demişti ama inan acı bile hissetmedim nasıl olduysa
Ayna bile bana yaramiyo kizimda oyle degildi bunda bebek cok asagida oldugu icin goremiyorum

hastane çantası demişken hasta kilodu alacaksınız değil mi? lohusalıkta giymek için. Ben geçen sefer almıştım ama büyük beden mi almıştım herhalde öyleydi. İlk doğum 3 sene önce olmasına rağmen resmen kafamda hiç bir şey kalmamış bu çocuğu bakamassam hiç şaşırmam. herhalde 2.düşünmediğim için gereksiz bilgi diye her şeyi unuttum

Kızlar selam banim 2-3 seferdir alt tarafa doğru baskı oluyor bebek dönmeye çalışıyor gibi hareket ediyor o arada da affedersiniz ama vajinada baskı hissediyorum sanki kolu bacağı çıkacak gibi hissediyorum. Sonra normal yerinde hareketlerine devam ediyor. Anlık bir durum Allah'tan uzun sürmüyor. Kontrolümüz haftaya perşembe nasıl dayanacağım bilmiyorum onun dışında kasılma agrı falan olmuyor. Bu haftalarda oluyor mu benzer durumu yaşayanlar var mı aranızda. Bir de ben sürekli yatıyorim yanı kendimi yoracak bir şey de yapmıyorum ki?

benim altta doğum tarihim çıkıyor buna göre ne zaman almam lazım söyler misin? bir kere hata yaptım tekrar yapmayayım
Canım sat ne zaman? Son adet tarihine göre ayarlanıyor.benim beklenen doğum 22 kasım 32+0 27 Eylül de başlıyor doğum iznim.senin de 18 Kasım görünüyor benden 4 gün önce.buna göre 23 Eylül'de başlar cumartesi günü 32+0

var canm ben benm oglum da oyle hareket edyr basi asigida ustelik. korkck bsy dgl dedi dr ama benm erken dogm riskim oldugi icn haftalik nts yapcz artk dedi . istirahat edp dinlenyorm bol birde dedi ki kesinlikle gunde 2 sise maden suyu iceceksn sancilanmayi biraz hafifletr demisti ama ben adalat falanda kullanyrm

yok valla hiç hazırlamadım. çocuktu işti evdi koşturmaktan hiç bir şey yapamadım henüz ama artık yapmalıyım iyi hatırlattın.

BENDE DAHA yeni hazırladım bi kaç eksiğim kaldı onlarıda aldımmı tamamdır eksik olanlarda bana lazım olcak şeyler

bende depent in kini almayı düşünüyorum 1 paket yeterli oluyormuş sonra orkid kullanırım eve geçince sanırım

Kaçlısı yeterli olur ben 9 adet olanını aldım ama bir paket dahamı alsam diye düşünüyorum

Kızlar günaydın doğum çantalarınızı hazırladınzı mı benim ki biraz valiz misali oldu
Ben hazırım. Sadece gecelik ve pijamam ütülendi askıda. Haftaya koyarım onları da. Son 3 haftam ne olur ne olmaz diye hazırladım çantalarımı. Hastanede dağıtılacaklar var sadece onlar hazırlanıcak sepet ikramlık vs

Sizin bayağ az kalmış bi heyecan oldu çantaları görünce artık sonlara geliyoruz grupça bizim daha 8 hafta falan var ama yavastan bizde tamamlamalıyız eksikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…