2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Bencede sarılık tehtidini yaşamasındansa sadece 1-2 kez az cc oranında doyması için verilip onun dışında full memede tutulabilir. Çünkü sarılıkta bazen büyük bir tehtit olabiliyor

Ben biraz garanticiyim sanırım. Yani kullanmayı bende düşünmüyorum onun yerinde memede tutmayı yeğlerim ama insanın başına bazen hiç beklenmedik bir şeyler geleliyor. Benim ablamın oğlu mesela öyleydi. Çocuk doğduğu an bile susmadan ağlıyordu ve o anda akla gelebilicek bütün yöntemleri denemek zorunda kalıyorsun bu ne olursa sadece emzik için söylemiyorum. Genel anlamda bir ihtimal gereken her şey yanımda olsunda diyorum sonradan keşke demeyeyim. Ben yinede emziği -2 4 aylık aldım. Yani premetüre bebeklere dahi uygun olan cinsten. Ne olur ne olmaz. İlk gebelik olunca insan ne yapacağınıda şaşırıyor biraz

Selam kızlar bugün benim de kontrolum vardi bebeğim 1458 Gr 38 cm olmuş bende tek arter var o yüzden erkendoğum riskim var şimdilik herşeyyolunda ama doktorum garantiye almak için 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdu varmı bizim gibi olan arkadaşlar

Selam kızlar tecrübeli annelere bi sorum var dün gece bi video izledim kasılma yada sancı yaşayan bi kadın video ya çekmiş ( doğumdan korkanlar kesinlikle izlemesin ) uyarıyorum sonra bana kızmayın gerçekten de karnımızın şekli bu hale mi geliyor doğum olacağı zaman benim ağrım falan çok sık oluyo ama karnım hiç bu şekilde olmadı daha önce iki kez erken doğum yaptım ama üzüntüden hiç hatırlamıyorum karnımın şeklini sancı geldiğinde ne olduğunu bilgilendirirseniz sevinirim

Benim kasılmam oluyor çok sık olmasa da
Zaten karın bi tarafa şişiyor tuhaf bi şekil alıp gevşiyor
Tabi böyle sık sık değil

Kızlar birsey sorucam özellikle çocuğu olan anneler benim oğlum el ayak hastalığı geçiriyor şuanda doktora sormayı unuttum kendi doktorumada ulaşamadım acaba bana bulaşırsa bebeğe zararı olur mu

. Doğumdan korkanlar izlemesin lütfen video yu biraz ortalara alın izleyenler kasılma ortalarda başlıyo
Bu ne canim ya ben normal dogum yaptigim halde ben korktum izlerken. Ben hic boyle bir durum yasamadim baskalarini bilemem. Suni sancinin doruk noktasinda bile boyle degildim. Ki ben doguma girdigimde ayni dogumhanede 2 kisi daha dogum yapiyordu onlar da boyle degildi. İzlemeyin bence bosuna korku yaparsiniz.

Çok gariptir ki doğumdan hiç korkmuyorum korktuğum şeyler var ama doğum değil birincisi çatı muayenesinden çok korkuyorum ikincide bende rahim ağzı yetmezliği var dikişliyim o dikişi alırlarken de uyutmuyorlar bide ondan korkuyorum ama nedendir bilmiyorum doğum anından hiç korkmuyom

ilk dogumumdan once kesinlikle normal dogumla ilgili hicbir video izlemedim iyiki de izlememisim. Herkesin yasadigi farkli, herkesin dayanma gücü, agri esigi, yapisi, yasayacagi kendine ozgu. Yapilmasi gereken kolay dogum icin ne tavsiye ediliyorsa onlari yapip gerisini duayla, tevekkulle, inanarak teslim olmak. Vakti gelmeden, ne yasayacagini bilmeden bosuna kendinizi strese sokmayin. Bu guzel gunleri, bu tekmeleri bosuna evham yaparak gecirmisim demeyi kimseler istemez yani. Zamani gelince ne olmasi gerekiyorsa o olacak relax

Cati muayenesi dogumun yaninda cok basit kaliyor ondan endise etme o kadar korkacak bi sey degil. Normal muayeneden cok cok farki yok yani. Diger durumu bilmiyorum canim neden uyutmuyorlar korktugunu belirtsen uyutmazlar mi acaba.

Kızlar birsey sorucam özellikle çocuğu olan anneler benim oğlum el ayak hastalığı geçiriyor şuanda doktora sormayı unuttum kendi doktorumada ulaşamadım acaba bana bulaşırsa bebeğe zararı olur mu
canım geçmiş olsun öncelikle benim oğlum da el ayak hastalığı geçirmişti 3 sene önce ama bana bulaşmadı kimseye bulaşmadı hatta
Doktorun daha sağlıklı bilgi verir

Ben anne sütünü en çok artıran şeyin psikoloji olduğunu düşünüyorum. Sütüm olacak diye, çok olacak, rahat emzireceğim diye düşün hep demişti oğlumda doktorum. Doğumdan haftalar önce bana hep moral veriyordu, sütün de olacak bence senin derdi. Hep olumlu düşünmek gerekiyor galiba çünkü hakikaten ay sütüm azaldı ya da yok dediğin dönemde azalıyor.
Bir de geçen gün ceyda düvencinin röpartajında okudum, ilginç geldi ama olabilir. Araştırmadım, okuduğumu söylüyorum; bebekler doğduklarında 48 saat idare edebilecek donanımla doğarmış. İlk 48 saat sütün az gelmesi ya da gelmemesi problem yaratmazmış. Araştıracağım çünkü oğlumda sütüm rahat gelmişti ama bu şimdi de aynı rahatlıkta olacağı anlamına gelmiyor ve açıkcası mamaya en en en son başvurmak istiyorum.. İnşallah ihtiyacımız kalmaz hiçbirimizin mamaya..

Alakasız olacak ama doğumdan sonra emzirmeden önce hurma ve zemzem vermeyi düşünen var mı? 3hurmaya dua okuyorsun; ilkini sancın başlayınca yiyorsun, 2.yi doğumdan sonra gene kendin yiyorsun, 3.yü de bebeğe biraz veriyorsun. Ben ardından da bir iki damla zemzem verdirmiştim oğluma. Gene aynısını yapmak istiyorum.

Cati muayenesi dogumun yaninda cok basit kaliyor ondan endise etme o kadar korkacak bi sey degil. Normal muayeneden cok cok farki yok yani. Diger durumu bilmiyorum canim neden uyutmuyorlar korktugunu belirtsen uyutmazlar mi acaba.
Yok canım dikişi doğum başlayınca alacak yani doğum masasında o anda da uyutamaz dikiş çok yukarda sanırım bi kere dikişin durumuna bakacam die oraya bişey taktı ve ağladım acıdan eliyle falanda bişeyler yaptı kanattı bide o taktığı şey içimde kırıldı oyüzden çok korkuyorum

Slm bende de tek arter sorunu var 29+6 da 1235 gr di bebegim ve gelisimi haftasina gore biraz geri ama korkulacak bisey yok dedi doktorum ciger gelistirici falan hic bahsetmedi 3 hafta sonraya tekrar cagirdi.senin haftana gore kilosu iyi gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…