- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #24.421
Aile içinde kalıp kulağına okunacak canım öyle düşündük. Sizin belli oldumu isim?hayırlısı olsun canım bence çok güzel modern bir isim adıyla yaşasın inşallah. Muhammet nüfusta yazmıcak derken kulağına okuncak ama sadece aile içinde mi kalacak Muhammet ismini kullanmıcak mı?
Kızlar ben biberon ve mama götürcem hastaneye
İlk başta süt olmuyor sarılık olma riskinden dolayı ilk doğumumda da mama vermelerini istemiştim
Zaten günde bir kez verdim geri kalan zamanlarda sürekli emzirdiğim için bir süre sonra sütüm artınca oğlum biberonu diliyle itmeye başlamıştı bi kaç haftalıkken
Canım eğer sezeryan olacaksan doğumdan bir gün önce koy.ben öyle yapmıştım.ayrica emzik bana göre hemen doğar doğmaz vermeyin derim.bebeklerin aklı karışabilir,anne göğsünü tutmaya alisirken bir de emzik tutmaya alışmak zorunda kalacak,her bebek için aynı olmuyor bazıları hemen alıyor hem anne göğsünü hem emziği,ama bazı bebekler bocalayabiliyor.benim küçük oğlum hastabedeyken emziği aldı memeyi reddetti iki kez denedim.sonra hemen emziği vermedim sadece kendi göğsümü verdim 15-20 gün.sonrasinda emzik vermiştim.
Ayrıca sarılık riskine karşı bol emzirmek gerekiyor.yeni doğdukları için çok çabuk yoruluyorlar zaten meme emerken.emzik te verince anne göğsünü emmeye mecalleri kalmiyor pek.yine de karar sizlerin arkadaşlar.deneyimlerjm bana bunları ogrettti
Benim kasılmam oluyor çok sık olmasa daSelam kızlar tecrübeli annelere bi sorum var dün gece bi video izledim kasılma yada sancı yaşayan bi kadın video ya çekmiş ( doğumdan korkanlar kesinlikle izlemesin ) uyarıyorum sonra bana kızmayın gerçekten de karnımızın şekli bu hale mi geliyor doğum olacağı zaman benim ağrım falan çok sık oluyo ama karnım hiç bu şekilde olmadı daha önce iki kez erken doğum yaptım ama üzüntüden hiç hatırlamıyorum karnımın şeklini sancı geldiğinde ne olduğunu bilgilendirirseniz sevinirim
Bu ne canim ya ben normal dogum yaptigim halde ben korktum izlerken. Ben hic boyle bir durum yasamadim baskalarini bilemem. Suni sancinin doruk noktasinda bile boyle degildim. Ki ben doguma girdigimde ayni dogumhanede 2 kisi daha dogum yapiyordu onlar da boyle degildi. İzlemeyin bence bosuna korku yaparsiniz.. Doğumdan korkanlar izlemesin lütfen video yu biraz ortalara alın izleyenler kasılma ortalarda başlıyo
gercketen cok garip hhic gormedim belki yapiya goredir. Doğumdan korkanlar izlemesin lütfen video yu biraz ortalara alın izleyenler kasılma ortalarda başlıyo
Çok gariptir ki doğumdan hiç korkmuyorum korktuğum şeyler var ama doğum değil birincisi çatı muayenesinden çok korkuyorum ikincide bende rahim ağzı yetmezliği var dikişliyim o dikişi alırlarken de uyutmuyorlar bide ondan korkuyorum ama nedendir bilmiyorum doğum anından hiç korkmuyomBu ne canim ya ben normal dogum yaptigim halde ben korktum izlerken. Ben hic boyle bir durum yasamadim baskalarini bilemem. Suni sancinin doruk noktasinda bile boyle degildim. Ki ben doguma girdigimde ayni dogumhanede 2 kisi daha dogum yapiyordu onlar da boyle degildi. İzlemeyin bence bosuna korku yaparsiniz.
Cati muayenesi dogumun yaninda cok basit kaliyor ondan endise etme o kadar korkacak bi sey degil. Normal muayeneden cok cok farki yok yani. Diger durumu bilmiyorum canim neden uyutmuyorlar korktugunu belirtsen uyutmazlar mi acaba.Çok gariptir ki doğumdan hiç korkmuyorum korktuğum şeyler var ama doğum değil birincisi çatı muayenesinden çok korkuyorum ikincide bende rahim ağzı yetmezliği var dikişliyim o dikişi alırlarken de uyutmuyorlar bide ondan korkuyorum ama nedendir bilmiyorum doğum anından hiç korkmuyom
canım geçmiş olsun öncelikle benim oğlum da el ayak hastalığı geçirmişti 3 sene önce ama bana bulaşmadı kimseye bulaşmadı hattaKızlar birsey sorucam özellikle çocuğu olan anneler benim oğlum el ayak hastalığı geçiriyor şuanda doktora sormayı unuttum kendi doktorumada ulaşamadım acaba bana bulaşırsa bebeğe zararı olur mu
Evet bizimde sezeyan 38 haftadamı oluyor hep acabaBenim sezeryan olacak onun için 38. Hafta gibi alınacak
anladım canım olmadı öyle yapayım bende mama vermeyi hiç istemem ama benim göğüsler resmen söndü korkuyorum o bir iki damlada gelmez diyeAma Rabbim büyük geçen bir yazı okudum aslında çok hoşuma gitti "Vücudun bir bebek dünyaya getirebiliyorsa onu besleyecek sütü de üretebilir" diye inşallah bebişimi besleyebilirim
canım ne yaptın bugün kontrolün vardı konuşabildin mi doktorunlaCanim ayni seyi ben de dun geceden beri yasiyorum bugun kontrolum var ins sorar yazarim sana sa
Yok canım dikişi doğum başlayınca alacak yani doğum masasında o anda da uyutamaz dikiş çok yukarda sanırım bi kere dikişin durumuna bakacam die oraya bişey taktı ve ağladım acıdan eliyle falanda bişeyler yaptı kanattı bide o taktığı şey içimde kırıldı oyüzden çok korkuyorumCati muayenesi dogumun yaninda cok basit kaliyor ondan endise etme o kadar korkacak bi sey degil. Normal muayeneden cok cok farki yok yani. Diger durumu bilmiyorum canim neden uyutmuyorlar korktugunu belirtsen uyutmazlar mi acaba.
Slm bende de tek arter sorunu var 29+6 da 1235 gr di bebegim ve gelisimi haftasina gore biraz geri ama korkulacak bisey yok dedi doktorum ciger gelistirici falan hic bahsetmedi 3 hafta sonraya tekrar cagirdi.senin haftana gore kilosu iyi gibi duruyoSelam kızlar bugün benim de kontrolum vardi bebeğim 1458 Gr 38 cm olmuş bende tek arter var o yüzden erkendoğum riskim var şimdilik herşeyyolunda ama doktorum garantiye almak için 2 doz ciğer geliştirici iğne vurdu varmı bizim gibi olan arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?