- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #24.461
İnşallah sağ saglim nurtopu gibi alicaz kuzularimizi hiç merak etme canım takipte kalalim sen benden bir tık ondesinBen pimpirikliyim ama doktorum rahat birisi hic gozumu korkutmuyo.hamileligimi zindan etmesemde endiselenmekten ve korkmaktan kendimi alamiyorum bir sonraki ultrasonu iple cekiyorum.hersey olacagina varir biliyorum ama annelik cok baska bisey...
Mide yanman olduğu için oksuruyo olabilirsin asit boğazını yakıyo benim hamilelikten önce de reflu vardı hatta bana kortizonlu iğne bile vurdular kesilsin öksürük diye fayda etmedi gavisconla bulmuştum çaresini şimdide mide yanmam felaket var gaviscon içiyorum doktoruna bi danış istersen mide yanman varsa tabiDemedim canım ıhlamurla beraber kaynattım içtim ama hiç böyle olmamıştım. Öksürüğüm geçmiyo bi türlü
Yok canım midemle alakalı değil yanmıyo çünkü burnum da akıyo sürekli yara oldu silmekten.Hamile olmazsam sallamazdım ama her öksürüğümde bebeğim için korkuyorumMide yanman olduğu için oksuruyo olabilirsin asit boğazını yakıyo benim hamilelikten önce de reflu vardı hatta bana kortizonlu iğne bile vurdular kesilsin öksürük diye fayda etmedi gavisconla bulmuştum çaresini şimdide mide yanmam felaket var gaviscon içiyorum doktoruna bi danış istersen mide yanman varsa tabi
Anladim canim sen oyle deyince benimde gecmeyen oksurugum geldi aklima allah yardimcin olsun tez zamanda iyilesirsin insallahYok canım midemle alakalı değil yanmıyo çünkü burnum da akıyo sürekli yara oldu silmekten.Hamile olmazsam sallamazdım ama her öksürüğümde bebeğim için korkuyorum
Sağol canım. Amin inşallahAnladim canim sen oyle deyince benimde gecmeyen oksurugum geldi aklima allah yardimcin olsun tez zamanda iyilesirsin insallah
Evet canim hersey yolunda sukur buyuk bir ihtimal sinir sIkışmasidir dedi. Bebegin kafasi da artik asagida o da etken olabilir dedi. Endiselenecek bir durum yokmus sukurcanım ne yaptın bugün kontrolün vardı konuşabildin mi doktorunla
Canim biraz once de yazdim ben de bugun bu şikayetimi sordum doktora sinir sıkışmasidir buyuk ihtimal dedi. Bebek de artik agirlastigindan o da etken olabilirmisKızlar iyi geceler ... Benim vajina bölgemde yada çatı diye mi tarif etsem inanılmaz bir ağrı var özellikle gece yatarken bir taraftan bir tarafa dönerken ve biraz yürüdüğümde acayip bir baskı ve ağrı varVar mı benim gibi olan ?
Kızlar iyi geceler ... Benim vajina bölgemde yada çatı diye mi tarif etsem inanılmaz bir ağrı var özellikle gece yatarken bir taraftan bir tarafa dönerken ve biraz yürüdüğümde acayip bir baskı ve ağrı varVar mı benim gibi olan ?
Bebiş dönmüştür canım. Aynı ağrı bende de vardı. Dr.a gittim. Bebiş doğum pozisyınunu almış dedi. Başı baskı yapıyo ya onda ağrın oluyıKızlar iyi geceler ... Benim vajina bölgemde yada çatı diye mi tarif etsem inanılmaz bir ağrı var özellikle gece yatarken bir taraftan bir tarafa dönerken ve biraz yürüdüğümde acayip bir baskı ve ağrı varVar mı benim gibi olan ?
Çok şükür 5:30a kadar uyuyabiliyorum sonra minik tekmeler wc derken uykum kaçıyo zombi gibi işe geliyorum bu seferde işyerinde uykum geliyo :) işyerinde uyuma şansım var Allahtan uykum geldikçe uyuyorum :)Günaydın kızlarGece yine uykusuz geçti tam uykuya dalıyorum bu seferde tuvaletim geliyo gidip gelene kadar yine kaçıyo uykum kafayı yemek üzereyim sanırım
Canım evet biraz kaba olmuş ama belki gerçekten şaka yapmıştır ama yine de bi özrü haketmişsin. O da anlamamış belli ki neye üzüldüğünü istersen güzel bir dille neye üzüldüğünü sen anlat onakızlar burası yeri değil belki ama moralim çok bozuk gece çok ağladım uyuyamadım başka kimseyle paylaşamam dün oğlum aşırı hareketliydi dışardan aşırı görülüyordu eşime göstermek istedim daha hareketi görmeye kalmadan göbeğin iğrenç görünüyor dedi suratım düştü hemen. şaka yapıyorum dedi ama böyle şaka yapılır mı hamileye. her gece yatarken çatlak ilacımı göbeğime sürerdi halbuki ama karanlıkta sürüyordu.ben de sabaha kadar konuşmadım yüzüğünü takmadı ilk defa. işe bırakırken görüşürüz dedim cevap vermedi fazla mı abartmışım ama bir özür bekledim
Gobeginizi acıp mi gosterdiniz?kızlar burası yeri değil belki ama moralim çok bozuk gece çok ağladım uyuyamadım başka kimseyle paylaşamam dün oğlum aşırı hareketliydi dışardan aşırı görülüyordu eşime göstermek istedim daha hareketi görmeye kalmadan göbeğin iğrenç görünüyor dedi suratım düştü hemen. şaka yapıyorum dedi ama böyle şaka yapılır mı hamileye. her gece yatarken çatlak ilacımı göbeğime sürerdi halbuki ama karanlıkta sürüyordu.ben de sabaha kadar konuşmadım yüzüğünü takmadı ilk defa. işe bırakırken görüşürüz dedim cevap vermedi fazla mı abartmışım ama bir özür bekledim
Off bu adamlar var ya insani deli ediyor hic takma kafana canim bosver valla cocuk gibiler bizi anlamamak icin ayak diretiyorlar resmen. Gecen gunde beni aglatti benim adam... Serviste giderken bebegim tam kaburgamin altina girdi baya canimi yakti bende bunu soyledim canimi acitti uzansam otursam gecmiyor diye ne dese begenirsin cok istiyordun al sana bebk dedi ay bir gucume gitti salak adam sanki sadece ben istedim ya da istedimde pisman oldum. Butun yol boyunca agladim gunes gozlugum vardi gormedi evde gordu neymis neden aglamisim sakada mi yapamicakmis artik bana. Dedim tamam ne yaparsan yapkızlar burası yeri değil belki ama moralim çok bozuk gece çok ağladım uyuyamadım başka kimseyle paylaşamam dün oğlum aşırı hareketliydi dışardan aşırı görülüyordu eşime göstermek istedim daha hareketi görmeye kalmadan göbeğin iğrenç görünüyor dedi suratım düştü hemen. şaka yapıyorum dedi ama böyle şaka yapılır mı hamileye. her gece yatarken çatlak ilacımı göbeğime sürerdi halbuki ama karanlıkta sürüyordu.ben de sabaha kadar konuşmadım yüzüğünü takmadı ilk defa. işe bırakırken görüşürüz dedim cevap vermedi fazla mı abartmışım ama bir özür bekledim
Ben de öyleyim canım.gecen hafta doktora gittim bu sebepten.dedim kesin nst fln girerim .doktor ultrasonla baktı,rahim ağzı uzunluğun fln maasallah iyi dedi.bebek tam doğum pozisyonuna geçmiş başı baskı yapıyordur dedi.nst fkn gerek görmedi.cati kemigimiz de genişliyor artık bebek doğum pozisyonunda kaldıkça.ayakta kalmamaya çalışıyorum ben pek mümkün olmasa da.bi de magnezyum çok işe yarıyor günde eiki kez içiyorum bir de sade maden suyuKızlar iyi geceler ... Benim vajina bölgemde yada çatı diye mi tarif etsem inanılmaz bir ağrı var özellikle gece yatarken bir taraftan bir tarafa dönerken ve biraz yürüdüğümde acayip bir baskı ve ağrı varVar mı benim gibi olan ?
Canim dun bende doktora gittm cok kotu faranjit olmusum doktor. Antibiyotik bide gargara yazdi daha antibiyotigi kullanmadm bebege zarari yok dedi ama yinede daha tereddutteyim gargara kullaniyrm ins gecer bir an onceDemedim canım ıhlamurla beraber kaynattım içtim ama hiç böyle olmamıştım. Öksürüğüm geçmiyo bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?