2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Uyusturmak icin sprey falan sikabilir belki. Normal dogumda bana kesi yapilirken bi tane sprey sikti hic duymadim kestigini. Mutlaka bi kolayligi olmasi lazim. Allah im anne olmak ne zor is bosuna cenneti vaad etmiyorsun.

Slm bende de tek arter sorunu var 29+6 da 1235 gr di bebegim ve gelisimi haftasina gore biraz geri ama korkulacak bisey yok dedi doktorum ciger gelistirici falan hic bahsetmedi 3 hafta sonraya tekrar cagirdi.senin haftana gore kilosu iyi gibi duruyo
Kiloda çok fark yok ki canım 29+3 de gittim bende benim bebegim erkek ve genler azıcık tombik onunla da ilgili olabilir ama sana tavsiyem ilk randevunda ciğer geliştirici iğneyi bir sor derim bide 15 gün sonra doplere randevu aldım bebeğe giden damarlara bakiliyormus sanırım

Yani bir tarafa toplanma bende de oluyor ama 2 kere baştan sona kadar Doğuma girdim, hiçbirinde böyle bişey görmedim. Bence burada farklı bir durum var.

Çok meraklı değilseniz izlemeyelim o videoyu derim. Gereksiz strese sokan bir görünüm.

Bebege giden damarlara ayrintilida bakmislardi canim.suan sadece gelisimini takip ediyor doktorum yine de bir sorarim igneyi.nette de bayagi bir arastirma yaptim bebegim gelisimi durmazsa sikinti olmuyo sadece dusuk kilolu doguyo.gelisimde durursa ya da 3 hafta veye daha geride olursa mudahele ediyolar diye biliyorum.hayirlisi endiseyle bekliyorum bende

Canim kimle konustuysam goguslerin buyuklugunun sertliginin sutle alakali olmadigini soyluyor ama brn bu psikolojiden cikamiyorum malesef.
Benim hurmalarim dun geldi canim musterimiz saolsun hactan getirmis 3 adet aldim bende. Zemzem suyumda ablamdan gelecek. Bende 2 tanesini kendim yiyip bir tanesini az bisi damagina surecegim ayrica zemzemde verecegim bebegime

Gecmis olsun canm ilac kullaniyrmusun. Artk sonucta gebelere uygun ilaclarda oluyr. ins gecer sagligimiza kavusuruz
Canım neler yaptınız siz. Ben de çok kötüyüm 2gündür öksür öksür mahvoldum.ne yapsam geçmiyo doktorum ilaç yazmadı. Portakal limon ye dedi sadece. Ama geçmiyo bi türlü

Evet canım öyle oluyormus ben tlfetal ekoya falan da girmiştim detaylı dan sonra doktorum biraz pimpirikli bı adam herşeyin üstüne fazla düşüyor benim arkadaşım da tek arter di 38. Hafta da doğum yaptı inan ki takılacak durum değil tabiyki insanın hep aklında ama hamileliği zindan etmeye gerek yok

Evet canım öyle oluyormus ben tlfetal ekoya falan da girmiştim detaylı dan sonra doktorum biraz pimpirikli bı adam herşeyin üstüne fazla düşüyor benim arkadaşım da tek arter di 38. Hafta da doğum yaptı inan ki takılacak durum değil tabiyki insanın hep aklında ama hamileliği zindan etmeye gerek yok

MinikKelebegimm canım seninle günlerimiz aynı görünüyor 33+5 olarak belirtmişsin haftanı yanlış mı yazdın acaba
Canim bana doktor kontrol esnasinda 33+5 dedi. Simdi senin mesajını gorunce telefondaki programima baktim. Orda da 32+4yaziyor. Ben hic dikkat etmedim dr oyle diyince oyle yazdim
. Doğumdan korkanlar izlemesin lütfen video yu biraz ortalara alın izleyenler kasılma ortalarda başlıyo

Ara sira benimde karnim bu sekli aliyor. Kasilma ile degil de ikinma ile alakali gibi geldi bana. Comelip kalkarken dikkatimi cekiyor benimde. Ikinma durumu soz konusu oldugunda karin sekil degistiriyor. Ki gayet normal , olabilir yani. Bunye meselesi bence korkulacak bisey yok. Bende normal dogum yaptim ama hic dikkat etmedim o an acikcasi.

Ben pimpirikliyim ama doktorum rahat birisi hic gozumu korkutmuyo.hamileligimi zindan etmesemde endiselenmekten ve korkmaktan kendimi alamiyorum bir sonraki ultrasonu iple cekiyorum.hersey olacagina varir biliyorum ama annelik cok baska bisey...

@birgaripoblomov canim benimde goguslerim sondu. Normalde de kucuklerdir zaten sonunce iyice yok oldular. Daha onceki hamileligimde hatirlamiyorum boyle bisey yasadim mi. Ama sutum olmayacak gibi dusunme alakasi yoktur. Bebis dunyaya gelince vucut sut uretmeye basliyor cunku.

Süt olmasının gögüslerin büyük olmasıyla ilgisi yok bence benim gögüslerim büyük olmasına rağmen sütüm çok az oldu.

Ama az olmasına rağmen hatta çevremden bu çocuk 3 ay anca emer demelerine rağmen hayır ben emizircem dedim ve oğlumu 21 ay emzirdim daha da emerdi ama hamile kalınca kasılmam olduğu için bıraktırdım

Ben pimpirikliyim ama doktorum rahat birisi hic gozumu korkutmuyo.hamileligimi zindan etmesemde endiselenmekten ve korkmaktan kendimi alamiyorum bir sonraki ultrasonu iple cekiyorum.hersey olacagina varir biliyorum ama annelik cok baska bisey...
İnşallah sağ saglim nurtopu gibi alicaz kuzularimizi hiç merak etme canım takipte kalalim sen benden bir tık ondesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…