- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #24.441
39da da olabilir planlı sezeryanEvet bizimde sezeyan 38 haftadamı oluyor hep acaba
Uyusturmak icin sprey falan sikabilir belki. Normal dogumda bana kesi yapilirken bi tane sprey sikti hic duymadim kestigini. Mutlaka bi kolayligi olmasi lazim. Allah im anne olmak ne zor is bosuna cenneti vaad etmiyorsun.Yok canım dikişi doğum başlayınca alacak yani doğum masasında o anda da uyutamaz dikiş çok yukarda sanırım bi kere dikişin durumuna bakacam die oraya bişey taktı ve ağladım acıdan eliyle falanda bişeyler yaptı kanattı bide o taktığı şey içimde kırıldı oyüzden çok korkuyorum
Kiloda çok fark yok ki canım 29+3 de gittim bende benim bebegim erkek ve genler azıcık tombik onunla da ilgili olabilir ama sana tavsiyem ilk randevunda ciğer geliştirici iğneyi bir sor derim bide 15 gün sonra doplere randevu aldım bebeğe giden damarlara bakiliyormus sanırımSlm bende de tek arter sorunu var 29+6 da 1235 gr di bebegim ve gelisimi haftasina gore biraz geri ama korkulacak bisey yok dedi doktorum ciger gelistirici falan hic bahsetmedi 3 hafta sonraya tekrar cagirdi.senin haftana gore kilosu iyi gibi duruyo
Selam kızlar tecrübeli annelere bi sorum var dün gece bi video izledim kasılma yada sancı yaşayan bi kadın video ya çekmiş ( doğumdan korkanlar kesinlikle izlemesin ) uyarıyorum sonra bana kızmayın gerçekten de karnımızın şekli bu hale mi geliyor doğum olacağı zaman benim ağrım falan çok sık oluyo ama karnım hiç bu şekilde olmadı daha önce iki kez erken doğum yaptım ama üzüntüden hiç hatırlamıyorum karnımın şeklini sancı geldiğinde ne olduğunu bilgilendirirseniz sevinirim
Bebege giden damarlara ayrintilida bakmislardi canim.suan sadece gelisimini takip ediyor doktorum yine de bir sorarim igneyi.nette de bayagi bir arastirma yaptim bebegim gelisimi durmazsa sikinti olmuyo sadece dusuk kilolu doguyo.gelisimde durursa ya da 3 hafta veye daha geride olursa mudahele ediyolar diye biliyorum.hayirlisi endiseyle bekliyorum bendeKiloda çok fark yok ki canım 29+3 de gittim bende benim bebegim erkek ve genler azıcık tombik onunla da ilgili olabilir ama sana tavsiyem ilk randevunda ciğer geliştirici iğneyi bir sor derim bide 15 gün sonra doplere randevu aldım bebeğe giden damarlara bakiliyormus sanırım
Canim kimle konustuysam goguslerin buyuklugunun sertliginin sutle alakali olmadigini soyluyor ama brn bu psikolojiden cikamiyorum malesef.Ben anne sütünü en çok artıran şeyin psikoloji olduğunu düşünüyorum. Sütüm olacak diye, çok olacak, rahat emzireceğim diye düşün hep demişti oğlumda doktorum. Doğumdan haftalar önce bana hep moral veriyordu, sütün de olacak bence senin derdi. Hep olumlu düşünmek gerekiyor galiba çünkü hakikaten ay sütüm azaldı ya da yok dediğin dönemde azalıyor.
Bir de geçen gün ceyda düvencinin röpartajında okudum, ilginç geldi ama olabilir. Araştırmadım, okuduğumu söylüyorum; bebekler doğduklarında 48 saat idare edebilecek donanımla doğarmış. İlk 48 saat sütün az gelmesi ya da gelmemesi problem yaratmazmış. Araştıracağım çünkü oğlumda sütüm rahat gelmişti ama bu şimdi de aynı rahatlıkta olacağı anlamına gelmiyor ve açıkcası mamaya en en en son başvurmak istiyorum.. İnşallah ihtiyacımız kalmaz hiçbirimizin mamaya..
Alakasız olacak ama doğumdan sonra emzirmeden önce hurma ve zemzem vermeyi düşünen var mı? 3hurmaya dua okuyorsun; ilkini sancın başlayınca yiyorsun, 2.yi doğumdan sonra gene kendin yiyorsun, 3.yü de bebeğe biraz veriyorsun. Ben ardından da bir iki damla zemzem verdirmiştim oğluma. Gene aynısını yapmak istiyorum.
Canım neler yaptınız siz. Ben de çok kötüyüm 2gündür öksür öksür mahvoldum.ne yapsam geçmiyo doktorum ilaç yazmadı. Portakal limon ye dedi sadece. Ama geçmiyo bi türlüGecmis olsun canm ilac kullaniyrmusun. Artk sonucta gebelere uygun ilaclarda oluyr. ins gecer sagligimiza kavusuruz
Evet canım öyle oluyormus ben tlfetal ekoya falan da girmiştim detaylı dan sonra doktorum biraz pimpirikli bı adam herşeyin üstüne fazla düşüyor benim arkadaşım da tek arter di 38. Hafta da doğum yaptı inan ki takılacak durum değil tabiyki insanın hep aklında ama hamileliği zindan etmeye gerek yokBebege giden damarlara ayrintilida bakmislardi canim.suan sadece gelisimini takip ediyor doktorum yine de bir sorarim igneyi.nette de bayagi bir arastirma yaptim bebegim gelisimi durmazsa sikinti olmuyo sadece dusuk kilolu doguyo.gelisimde durursa ya da 3 hafta veye daha geride olursa mudahele ediyolar diye biliyorum.hayirlisi endiseyle bekliyorum bende
Evet canım öyle oluyormus ben tlfetal ekoya falan da girmiştim detaylı dan sonra doktorum biraz pimpirikli bı adam herşeyin üstüne fazla düşüyor benim arkadaşım da tek arter di 38. Hafta da doğum yaptı inan ki takılacak durum değil tabiyki insanın hep aklında ama hamileliği zindan etmeye gerek yokBebege giden damarlara ayrintilida bakmislardi canim.suan sadece gelisimini takip ediyor doktorum yine de bir sorarim igneyi.nette de bayagi bir arastirma yaptim bebegim gelisimi durmazsa sikinti olmuyo sadece dusuk kilolu doguyo.gelisimde durursa ya da 3 hafta veye daha geride olursa mudahele ediyolar diye biliyorum.hayirlisi endiseyle bekliyorum bende
Hayir canim benim karnim hic oylr olmadi. Doğumdan korkanlar izlemesin lütfen video yu biraz ortalara alın izleyenler kasılma ortalarda başlıyo
Canim bana doktor kontrol esnasinda 33+5 dedi. Simdi senin mesajını gorunce telefondaki programima baktim. Orda da 32+4yaziyor. Ben hic dikkat etmedim dr oyle diyince oyle yazdimMinikKelebegimm canım seninle günlerimiz aynı görünüyor 33+5 olarak belirtmişsin haftanı yanlış mı yazdın acaba
. Doğumdan korkanlar izlemesin lütfen video yu biraz ortalara alın izleyenler kasılma ortalarda başlıyo
Ben pimpirikliyim ama doktorum rahat birisi hic gozumu korkutmuyo.hamileligimi zindan etmesemde endiselenmekten ve korkmaktan kendimi alamiyorum bir sonraki ultrasonu iple cekiyorum.hersey olacagina varir biliyorum ama annelik cok baska bisey...Evet canım öyle oluyormus ben tlfetal ekoya falan da girmiştim detaylı dan sonra doktorum biraz pimpirikli bı adam herşeyin üstüne fazla düşüyor benim arkadaşım da tek arter di 38. Hafta da doğum yaptı inan ki takılacak durum değil tabiyki insanın hep aklında ama hamileliği zindan etmeye gerek yok
Bal zencefil denedinmi çok faydası oluyor canım geçmiş olsunCanım neler yaptınız siz. Ben de çok kötüyüm 2gündür öksür öksür mahvoldum.ne yapsam geçmiyo doktorum ilaç yazmadı. Portakal limon ye dedi sadece. Ama geçmiyo bi türlü
İnşallah sağ saglim nurtopu gibi alicaz kuzularimizi hiç merak etme canım takipte kalalim sen benden bir tık ondesinBen pimpirikliyim ama doktorum rahat birisi hic gozumu korkutmuyo.hamileligimi zindan etmesemde endiselenmekten ve korkmaktan kendimi alamiyorum bir sonraki ultrasonu iple cekiyorum.hersey olacagina varir biliyorum ama annelik cok baska bisey...
Demedim canım ıhlamurla beraber kaynattım içtim ama hiç böyle olmamıştım. Öksürüğüm geçmiyo bi türlüBal zencefil denedinmi çok faydası oluyor canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?