2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
akşamı bekleyim bakalım canım bişe yapmazsa eve gidince konuşurum dediğin gibi. küs olunca da tüm günüm berbat geçiyor

aynen canım çocuk gibiler bide daha anlayışlı olmaları gereken bu süreçte daha da kabalaşıyorlar senin eşin de kötü niyetli dememiştir belki ama ayıp etmiş biraz benimki gibi. bizim gözümüzden bakamıyorlar. çoğu
aynı demek ki bu kocaların

evet bebeğimin hareketini göstermek için açmıştım ama tüm hevesim kursağımda kaldı
Benim eşim de hiç bakamaz karnıma, iğreniyormuş içimde bişey hareket edince.

Bu ara biz de limoniyiz eşimle. Yeterince ilgilenmiyor benimle hem de çok hecessiz gibi. Önceki gün dedimki sen baba olmayı haketmiyorsun boşuna doğuruyorum ben bu çocuğu. Cevap bile vermedi. Tek hamile benmiymişim dünyada, gereksiz yere saçmalıyormuşum ki öyle değil. Bebek alışverişine bile götürürken söylenio yolda. Şuana kadar benimle doktora sadece iki kez geldi, ultrasondan görmek bile istemio herhalde. Heves yok. Halbuki kendisi istedi ben istemedim bu bebeği

Haklısın canım, zaten gerginiz ve ilgi bekliyoruz. Kendimizi şişman hissediyoruz, beğenildiğimizi duymak istiyoruz. Tam tersi şeyler düşündürecek olaylar olunca bozuluyoruz.

Canim dun bende doktora gittm cok kotu faranjit olmusum doktor. Antibiyotik bide gargara yazdi daha antibiyotigi kullanmadm bebege zarari yok dedi ama yinede daha tereddutteyim gargara kullaniyrm ins gecer bir an once
Geçmiş olsun canım.ben de bi 10 gün önce sinüzit olmuşum.antibiyotik verdi doktor ,ne tad alabiliyordum ne koku.cok sukur geçti.ben de antibiyotik konusunda çok tereddutteydim ama antibiyotiksiz de geçmezdi.300 Luk bı antibiyotik vermişti bana

Canim biraz once de yazdim ben de bugun bu şikayetimi sordum doktora sinir sıkışmasidir buyuk ihtimal dedi. Bebek de artik agirlastigindan o da etken olabilirmis

Bebiş dönmüştür canım. Aynı ağrı bende de vardı. Dr.a gittim. Bebiş doğum pozisyınunu almış dedi. Başı baskı yapıyo ya onda ağrın oluyı

Günaydın arkadaşlar :)
Teşekkür ederim cevaplar için ...
Bebek dönmüş şuan doğum pozisyonunda idi hafta önce gittiğimde doktorum daha kilosu az döner belki bu pozisyonda kalmaz dedi ama bana dönecek gibi gelmiyor çok rahat beyfendi :)
Ayakları resmen kaburgalarımı kıracak tekmelerken...
Birde normal doğum konusunda ısrarcı olmayı düşünüyorum eşimde bu konuda beni çok destekliyor özel olarak yapmamız gereken bir şey var mı?
Özellikle tecrübeli anneler kendimizi bu sürece nasıl hazırlamalıyız ?
Ya da sizin yaptığınız ve ben bundan çok memnun kaldım dediğiniz bir şey var mı ?
Ve son bir rica çok oldum sanırım hastane çantalarına tam olarak neler koydunuz paylaşabilir misiniz ? İnternet de var araştırıyorum ama o kadar çok ve gereksiz şeyler var ki resmen bilgi kirliliği buda mı gerekli falan oluyor insan

ben de bu hafta hazırlıcam çantayı , süsleri hazırladım hepsini poşetledim duruyoda o panikle nasıl taşıncak bunlar bilmiyorum 3-4 koca poşet tül, süs püs var bana ve bebek içinde mini valizi yettirmeye calışıcam, havlular cok yer kaplayabilir gerci , normal doğum olursa duş falan aldırıyolarmış cünkü

Bende daha tık yok bir şey hazırlamadım ki eksiklerim de var bakalım arkadaşlar liste atarsa ona göre tamamlayıp yapacağım çanta :) Bir bana sırt çantası birde bebeğin kendi çantası yetti bitti diye düşünüyorum ki hiç bir zaman evdeki hesap çarşıya uymaz Sen tamamladın mı neler koydun ?

ne tuhaflar ya valla iyi ki erkekler hamile kalmıyor beceremezlerdi. birazcık nazlasalar bu dönemde bizleri hiçbir sıkıntı olmayacak. canım biz ilgi beklerken onlar da bu dönemde ilgiye muhtaç kalıp ilgi bekliyorlar galiba bilemiyorum sen de sıkma canını bebişlerimiz doğunca değişirler mutlaka

Kızlar slm herkese bu zamana kadar geldik bence bundan sonrada hiçbirşey için çanınızı sıkmayın bırakın ne derlerse desinler banada şişko diyip dalga geçiyor bazen bende sinirleniyorum ama sonradan bebeğimi düşünüp sakinleşiyorum bebeğinizle konuşun ben öyle yapıyorum en azından tepki verince mutlu oluyorum siz de öyle yapın bence

Kendim için 2 gecelik 1 sabahlık, 1-2 kalın corap, depend kullan at iç çamaşırı, havlu , taç ,tarak, avent göğüs kalkanı almıştım onu koyarım, göğüs pedi koyarım, lansinoh göğüs ucu kremini koyarım, bir de rahat bi elbise çıkış için
Bebek için 1 hastane cıkışı koyucam, extra 1 battaniye, puseti, ağız mendilleri, müslin bezi 2 adet falan, alt acma bezi koycam, normal bezini koycam,pişik kremi,ıslak mendil, iç-dış zıbın seti koycam, ayaklı pantolon 1-2 adet , çıt-çıtlı body koycam ,bi kaç tulum ve şapka eldiven corap koyucam 2 şer adet yeterlidir heralde genel olarak, benimki böyle eksik bişi varsa da ekleriz :)

Evet canim hersey yolunda sukur buyuk bir ihtimal sinir sIkışmasidir dedi. Bebegin kafasi da artik asagida o da etken olabilir dedi. Endiselenecek bir durum yokmus sukur
Senin adına çok sevindim Allah hayırlısıyla kaçağına almayı nasip etsin. Maşallah. O zaman boş yere endişe etmeyim ben de biraz kendimi rahatlatsam iyi olacak galiba

Canim dun bende doktora gittm cok kotu faranjit olmusum doktor. Antibiyotik bide gargara yazdi daha antibiyotigi kullanmadm bebege zarari yok dedi ama yinede daha tereddutteyim gargara kullaniyrm ins gecer bir an once
Canım ben de o sebeple gitmiyorum. Antibitotık verecek sonuçta korkuyorum kullanmaya. Elbet doktor zararı yok diyorsa yoktur ama yine de insan korkuyo

Haklısın canım, zaten gerginiz ve ilgi bekliyoruz. Kendimizi şişman hissediyoruz, beğenildiğimizi duymak istiyoruz. Tam tersi şeyler düşündürecek olaylar olunca bozuluyoruz.
Ben eşimden böyle sözler duymadım hiç çok şükür karnım çok kötü çatladı benim hatta ben kendim kapatmaya çalışıyorum görmesin die kendi açıyo oynuyo ben elimle oynuyorum biraz hareket etsin die kızıyo rahatsız etme kızımı die ama bazen birden bire durgunlaşıyor derin düşüncelere dalıyo bişeyler anlatıyorum duymuyo bile sonra kendimi onun yerine koydum evet bizler anne olacağız hormonlar falan deli ama bide onların tarafından düşünmeye çalışın ona iyi bi hayat sunabilecekmiyim istediği gibi bi baba olabilecekmiyim maddi manevi her konıda onlar görmüyorlar hissetmiyorlar bizler kadar duygusal değiller ama onlarında korkuları var yani ben eşimde bu korkuyu görebiliyorum şimdi böyle ilgisiz olan kocaları bide doğumdan sonra görün bakalım hormonların esiri olmayın hanımlar bu güzel günleri zehir etmeyin kendinize biz öğrenir öğrenmez anne oluyoruz ama onların jeton 9 ay sonra düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…