- 23 Aralık 2016
- 307
- 316
- 33
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #24.481
akşamı bekleyim bakalım canım bişe yapmazsa eve gidince konuşurum dediğin gibi. küs olunca da tüm günüm berbat geçiyorCanım evet biraz kaba olmuş ama belki gerçekten şaka yapmıştır ama yine de bi özrü haketmişsin. O da anlamamış belli ki neye üzüldüğünü istersen güzel bir dille neye üzüldüğünü sen anlat ona
evet bebeğimin hareketini göstermek için açmıştım ama tüm hevesim kursağımda kaldıGobeginizi acıp mi gosterdiniz?
aynen canım çocuk gibiler bide daha anlayışlı olmaları gereken bu süreçte daha da kabalaşıyorlar senin eşin de kötü niyetli dememiştir belki ama ayıp etmiş biraz benimki gibi. bizim gözümüzden bakamıyorlar. çoğuOff bu adamlar var ya insani deli ediyor hic takma kafana canim bosver valla cocuk gibiler bizi anlamamak icin ayak diretiyorlar resmen. Gecen gunde beni aglatti benim adam... Serviste giderken bebegim tam kaburgamin altina girdi baya canimi yakti bende bunu soyledim canimi acitti uzansam otursam gecmiyor diye ne dese begenirsin cok istiyordun al sana bebk dedi ay bir gucume gitti salak adam sanki sadece ben istedim ya da istedimde pisman oldum. Butun yol boyunca agladim gunes gozlugum vardi gormedi evde gordu neymis neden aglamisim sakada mi yapamicakmis artik bana. Dedim tamam ne yaparsan yap
Benim eşim de hiç bakamaz karnıma, iğreniyormuş içimde bişey hareket edince.evet bebeğimin hareketini göstermek için açmıştım ama tüm hevesim kursağımda kaldı
Aynen öyle. Sen sıkma canını minik tekmelerin tadını çıkar :)akşamı bekleyim bakalım canım bişe yapmazsa eve gidince konuşurum dediğin gibi. küs olunca da tüm günüm berbat geçiyor
Haklısın canım, zaten gerginiz ve ilgi bekliyoruz. Kendimizi şişman hissediyoruz, beğenildiğimizi duymak istiyoruz. Tam tersi şeyler düşündürecek olaylar olunca bozuluyoruz.Yaaa ' Bir derdim var ' konuları gibi olacak ama birileriyle paylaşmazsam ölebilirim şuan, dün gece tv izlerken oturma odasında koltukta eşim uyuyakalmış , uykusunda birden kalktı ve bilinçsizce , tv ekranında bi kadın vardı o sırada, hiç söylememesi gereken şeyler söyledi 'of ne s.....m ben bunu varya ' gibi bişi söyledi, ne diyosun sen falan dedim sacmalamaya devam etti ve sonra uykusuna devam etti yatıp , kalakaldım öyle şok oldum , kaldırdım ne diyosun sen diye sabaha kadar özür diledi ama hala şokunu atlatamadım, ikimizde şoktayız, uyku sonucta bilinçaltı hali değil midir , gebelikten dolayı zaten yetersiz hissediyorum kendimi cinsel anlamda , üstüne bir de bu olunca ve hiç beklemem ondan yani kuş gibidir aşırı duyarlı düşünceli vs ağzından küfür duymadım şuana kadar, nasıl atlatıcam bilemedim walla, hiç karşılaşılmayan bi durumdur sanırım.. Suçlayamıyorumda çok uyku hali sonucta, uyurgezer gibi bişey sanırım, ama çok üzüldüm, tuhaf bi durum
Geçmiş olsun canım.ben de bi 10 gün önce sinüzit olmuşum.antibiyotik verdi doktor ,ne tad alabiliyordum ne koku.cok sukur geçti.ben de antibiyotik konusunda çok tereddutteydim ama antibiyotiksiz de geçmezdi.300 Luk bı antibiyotik vermişti banaCanim dun bende doktora gittm cok kotu faranjit olmusum doktor. Antibiyotik bide gargara yazdi daha antibiyotigi kullanmadm bebege zarari yok dedi ama yinede daha tereddutteyim gargara kullaniyrm ins gecer bir an once
Canim biraz once de yazdim ben de bugun bu şikayetimi sordum doktora sinir sıkışmasidir buyuk ihtimal dedi. Bebek de artik agirlastigindan o da etken olabilirmis
Canım geçen hafta aynı şikayetlerle çırpınıyordum. Hatta bir ara acaba erken doğum riski mi yaşıyorum bebek kanala baskı mı yapıyor vs. Diye bile korkup hemen randevu alıp doktora gittim. Bizimki ters değil yatay duruyordu ve rahim ağzım 6 cm di. Yani riskin r si bile olmamasına rağmen mahfoldum ağrılardan. Doktorumun yaptığı açıklama ise şu oldu, hamilelik hormonları haftalar ilerledikçe arttığı için kemiklerin içindeki ilik sıvısının yetersiz kalmasını ve kemik yapılarının eskisi gibi kusursuz çalışmamasını sağlıyormuş. Bu sebeplide hiç bir sebep yokken bile ağrı yaşayabiliyormuşuz. Tabi ki sen her ihtimale karşı ilk fırsatta bir git baktır rahim ağzına ve bebişine. Riske atmaya gelmez.
Bebiş dönmüştür canım. Aynı ağrı bende de vardı. Dr.a gittim. Bebiş doğum pozisyınunu almış dedi. Başı baskı yapıyo ya onda ağrın oluyı
Günaydın kızlar.
Ben de öyleyim canım.gecen hafta doktora gittim bu sebepten.dedim kesin nst fln girerim .doktor ultrasonla baktı,rahim ağzı uzunluğun fln maasallah iyi dedi.bebek tam doğum pozisyonuna geçmiş başı baskı yapıyordur dedi.nst fkn gerek görmedi.cati kemigimiz de genişliyor artık bebek doğum pozisyonunda kaldıkça.ayakta kalmamaya çalışıyorum ben pek mümkün olmasa da.bi de magnezyum çok işe yarıyor günde eiki kez içiyorum bir de sade maden suyu
ben de bu hafta hazırlıcam çantayı , süsleri hazırladım hepsini poşetledim duruyoda o panikle nasıl taşıncak bunlar bilmiyorum 3-4 koca poşet tül, süs püs varVe son bir rica çok oldum sanırım hastane çantalarına tam olarak neler koydunuz paylaşabilir misiniz ? İnternet de var araştırıyorum ama o kadar çok ve gereksiz şeyler var ki resmen bilgi kirliliği buda mı gerekli falan oluyor insan
ben de bu hafta hazırlıcam çantayı , süsleri hazırladım hepsini poşetledim duruyoda o panikle nasıl taşıncak bunlar bilmiyorum 3-4 koca poşet tül, süs püs varbana ve bebek içinde mini valizi yettirmeye calışıcam, havlular cok yer kaplayabilir gerci , normal doğum olursa duş falan aldırıyolarmış cünkü
ne tuhaflar ya valla iyi ki erkekler hamile kalmıyor beceremezlerdi. birazcık nazlasalar bu dönemde bizleri hiçbir sıkıntı olmayacak. canım biz ilgi beklerken onlar da bu dönemde ilgiye muhtaç kalıp ilgi bekliyorlar galiba bilemiyorum sen de sıkma canını bebişlerimiz doğunca değişirler mutlakaBenim eşim de hiç bakamaz karnıma, iğreniyormuş içimde bişey hareket edince.
Bu ara biz de limoniyiz eşimle. Yeterince ilgilenmiyor benimle hem de çok hecessiz gibi. Önceki gün dedimki sen baba olmayı haketmiyorsun boşuna doğuruyorum ben bu çocuğu. Cevap bile vermedi. Tek hamile benmiymişim dünyada, gereksiz yere saçmalıyormuşum ki öyle değil. Bebek alışverişine bile götürürken söylenio yolda. Şuana kadar benimle doktora sadece iki kez geldi, ultrasondan görmek bile istemio herhalde. Heves yok. Halbuki kendisi istedi ben istemedim bu bebeği
Kendim için 2 gecelik 1 sabahlık, 1-2 kalın corap, depend kullan at iç çamaşırı, havlu , taç ,tarak, avent göğüs kalkanı almıştım onu koyarım, göğüs pedi koyarım, lansinoh göğüs ucu kremini koyarım, bir de rahat bi elbise çıkış içinBende daha tık yokbir şey hazırlamadım ki eksiklerim de var bakalım arkadaşlar liste atarsa ona göre tamamlayıp yapacağım çanta :) Bir bana sırt çantası birde bebeğin kendi çantası yetti bitti diye düşünüyorum ki hiç bir zaman evdeki hesap çarşıya uymaz Sen tamamladın mı neler koydun ?
canim cikinca haber et hayirli haberlerni beklyrmKizlar hastanedeyim nst sirasi bekliyorum sonucu aldiktan sonra muayene olacagim bakalim bisi cikacak mi
Senin adına çok sevindim Allah hayırlısıyla kaçağına almayı nasip etsin. Maşallah. O zaman boş yere endişe etmeyim ben de biraz kendimi rahatlatsam iyi olacakEvet canim hersey yolunda sukur buyuk bir ihtimal sinir sIkışmasidir dedi. Bebegin kafasi da artik asagida o da etken olabilir dedi. Endiselenecek bir durum yokmus sukur
Amin canim insaallahİnşallah sağ saglim nurtopu gibi alicaz kuzularimizi hiç merak etme canım takipte kalalim sen benden bir tık ondesin
Canım ben de o sebeple gitmiyorum. Antibitotık verecek sonuçta korkuyorum kullanmaya. Elbet doktor zararı yok diyorsa yoktur ama yine de insan korkuyoCanim dun bende doktora gittm cok kotu faranjit olmusum doktor. Antibiyotik bide gargara yazdi daha antibiyotigi kullanmadm bebege zarari yok dedi ama yinede daha tereddutteyim gargara kullaniyrm ins gecer bir an once
Ben eşimden böyle sözler duymadım hiç çok şükür karnım çok kötü çatladı benim hatta ben kendim kapatmaya çalışıyorum görmesin die kendi açıyo oynuyo ben elimle oynuyorum biraz hareket etsin die kızıyo rahatsız etme kızımı dieHaklısın canım, zaten gerginiz ve ilgi bekliyoruz. Kendimizi şişman hissediyoruz, beğenildiğimizi duymak istiyoruz. Tam tersi şeyler düşündürecek olaylar olunca bozuluyoruz.
Kizlar hastanedeyim nst sirasi bekliyorum sonucu aldiktan sonra muayene olacagim bakalim bisi cikacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?