2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

İnce bir tülbentte alın diyorlar yüzünü örtmek için gerçi sen müslin bez koyacağım yazmışsın ama offf gözümde o kadar büyüyor ki şu hazırlıklar daha kapı süsümle hediyeliklerim duruyor

selam kizlar bugun tam 32 haftalik olduk beni gorenler gobegin inmis asagiya diyolar bukadar erken inmesi normalmi sizce sizinki nasil?

selam kizlar bugun tam 32 haftalik olduk beni gorenler gobegin inmis asagiya diyolar bukadar erken inmesi normalmi sizce sizinki nasil?
Hep derler canim sen takma. Son aylara girdin mi klasik cumle karnin asagiya inmis bebek iyicr büyüdü haliyle oyle gozukuyor. Doktorlarin muayeneyle, sunla bunla cozdugunu millet bir bakista cozuyor hepsi uzman masallah

Canım ben de o sebeple gitmiyorum. Antibitotık verecek sonuçta korkuyorum kullanmaya. Elbet doktor zararı yok diyorsa yoktur ama yine de insan korkuyo
Bende grip ve boğaz ağrısı yüzünden antibiyotik kullanıyorum doktor enfeksiyonun bebeğe daha zararlı oldugunu söyle di o yüzden istemiyerek olsada içiyorum

Kapı süsüm dün geldi, onun dışında cam sebil ve süslü plastik bardaklarım, mini şekerleme kavanozlarımı kendim süsledim, kurabiye ağacı alıp lavanta kesesiyle doldurdum dallarını, benim yatağım ve küvez için fiyonklu tütü tül, kapı için ayrı tül, masa için ayrı tül, tepsi ve bebek çikolatası , lolipop şekerler, pano yaptrmş arkadaşlar hoşgeldin diye, banner yapmştm ben evde vs baya fazla yük var yani :/ bi de o gün 4-5 balon alırlar bizimkiler, tabi bunlar zamanında gelirse paşa =) zamansız erken bi durumda süslemeler yalan olur, mevlüdde kullanırım inş.

Benim de kapı süsüm ve hediyeliklerim duruyor. Minik kolonya şişeleri süslemiştik isim etiketi basılacak daha. Bi de kurabiyemi yaptırsam lokummu çikolatamı hala belli değil ve son 3 hafta artık. Kapı süsü ve altın yastığını hastane verecek bize, süsleme paketinde dahil. En kötü ihtimal evde de onları kullanırım yetişmio valla

Benim esimde durmadan ayi gibi olmussun diyo moralimi cok bozuyo
aah ah benimki de tosunum diyor yuvarlanacan dikkat et diyor ne kadar ayıp halbuki şaka olmaz böyle ama bizim alınıp üzüleceğimizi algılayamıyorlar galiba. inşallah doğumdan sonra sağlıklı bir şekilde kilolarımızı verip fitleşiriz de utandırırız

isim etiketini tasarimsensin.com diye bi yerden sipariş verdim 1-2 günde geldi bilgin olsun gayette uygun fiyatlar, kurabiyeler cok sevilmiyo bence özellikle şeker hamurunu cok sağlıksız buluyorum ben, lokum ya da çikolata yaptır gitsin =)

Eki Görüntüle 2046753 Böyle şişe yapmıştık ama neyin içinde versem acaba? Tül kese mi karton minik çantamı veya başka??

totoroo oraya bakayım etiket için iiki söyledin cnm çok saol
bu ve lokum ya da cikolatalarla birlikte en minik karton çantalarda verebilirsin bence, googledan baktıgımda 50li minik karton poşet 28 tl falan cıkıyo sitelerde :)

Kizlar geldim hastaneden yine yuzumuzu goremedik elleri kollari yuzunde donmemis daha makat gelis pozisyonunda ama doner daha cok var dedi doktorum. 2100 gr 44 cm olmus oglum gayet iyi dedi doktor. Ama benum kilomu begenmedi 66 olmusum ama 65 yazdirdi kiyafetlerle falan kacla baslamistik dedi 52 diyince cok hizli almissin dikkat dedi. Onun disinca calisabilir raporumu aldim evde oturmayi goze alamadim

Benim keseler hazır lavanta keselerim içleri doldurulacak sadece Altın yastığını da annem dikti eski tip bir woswos otobüs yapmış kumaşlardan güzel olmuş ama diğer herşey duruyor Aynen yetişmiyor

birde etiketi ben kendim yaptım yabancı bir siteden kendin tasarlayabiliyor sun inanılmaz güzel modeller var bir bakın derim ben sadece A4'e yapıştırıp çıktı alacağım. Hatta atayım bak gör

Eklentiler

• etiket 1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 120
Benimkinin kafası iki mememin arasında nerdeyse ve ayakları aşağıda, epey yukarda duruyor yani. Kalbime ve mideye baskı yapıyor.
Yer daraldı minnoşlar büyüdü zaman azaldı.

birde etiketi ben kendim yaptım yabancı bir siteden kendin tasarlayabiliyor sun inanılmaz güzel modeller var bir bakın derim ben sadece A4'e yapıştırıp çıktı alacağım. Hatta atayım bak gör
zazzle dimi evet, ama yuvarlak sticker baskı çıktısı alan bi yer yoktu ve kavanoz kapağına yapıştırmam gerektiği için tam ölçüsünde yuvarlak kesilmesi gerekiyodu o yüzden sipariş verdim mecbur , yoksa kendim hallediyorum bende =) en temizi

Aynen en temizi 3 farklı şekilde yaptım hepsini basıp değişi değişik tutturucam lavanta keselerine

selam hepinize.Yine berbat birgün geçti.okulun üçüncü günü daha şimdiden velilerin artık içeri girmesi yasaklandı ( saat 12-13 arası yemek yaptılar bu sene.3 gündür hadi yapıp götürüyorum ama bugün okula girişde yasak öğretmenlerini arayıp kapıya göndermelerini söyledim.ama şu halimde inanılmaz strese girdim.Küçük olan kuzum yemek arası olduğunu bilememiş çıkmış bahçeye bakmış servislerin hiç biri yok almadan gittiler sanmış kuş gibi ortalarda dolanıyor allahtan ablası buldu beni de görüp çağırttım yanımıza.verdim yemeklerini abla kardeş el ele yemeye gittiler. ama doğuma kadar bu işe acil bir çözüm bulmam lazım.okula çok yakın bir yer var etüt merkezi ama onların yemekleride yemek fabrikasından geliyor ( resmen şaşırmış durumdayım,ne bebişi nede hazırlıklarını düşünecek halim kalmadı okul açıldı açılalı..Daha baby nest ve bambu beşik dışında hiçbir şeyini hazırlamadım ufak tefek de kıyafet işte. Hastane odası suslemesi ve tac terlik v.s için malzemeleri aldım hazır ama bi türlü elim varmadı hazırlamaya.bu arda bizim dr artık kontrolleri 15 güne düşürdü.Birde şu ana kadar 19 kilo aldım sanırım 21-22 ile falan tamamlayacağım bu sefer ( İnş sonra rahat verebilirim.

Erkekler ahhh erkekler... Canimizi sıkmaktan baska ise yaramiyorlar son zamanlarda. Cinsellikte bizim gibi degiller olmazsa olmaz bisey onlar icin. Ve suan istedikleri gibi el suremediklerinden dolayi onlarda aslinda stresli bir donemden geciyor. Hadi simdi doguma kadar yine yapanlarimiz var. Fakat dogum sonrasi nerden baskaniz ocak ayina kadar hic el suremeyecekler. Lohusalik arti adet donemi benim onceki hamileligimde 50 gun surdu uzaklasmalar, goze batmalar, begenmemeler ve hatta tiksinmeler vs vs. Bizim dogum sonrasi bekleyenler bunlar. Daha cok cekecegimiz var. Hem kiziyorum hem de anlayis gostermeye calisiyorum. Gececek diyorum oyle avunuyorum.

Benim karnım hiç çıkmadı yukarıya hatta bayramda görenler yüzüne lohusalık inmiş dedi o ne demekse artık benim erken doğum riskin var ondan aşağıda olması normal bana göre ama kızı olan arkadaşlarım bizim karınlarımızda asagıdaydı diyorlar sanırım her hamilelikte farklı oluyor takma kafana herşey yolundaysa.

Maşallah canım Paşana artık kocaman oldular rabbim sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kilo mevzusu hemen hemen hepimizde var inşallah daha fazladan almadan atlatırız kalan süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…