- 17 Ocak 2017
- 199
- 171
- 53
- 26
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #24.501
Benim esimde durmadan ayi gibi olmussun diyo moralimi cok bozuyoakşamı bekleyim bakalım canım bişe yapmazsa eve gidince konuşurum dediğin gibi. küs olunca da tüm günüm berbat geçiyor
Kendim için 2 gecelik 1 sabahlık, 1-2 kalın corap, depend kullan at iç çamaşırı, havlu , taç ,tarak, avent göğüs kalkanı almıştım onu koyarım, göğüs pedi koyarım, lansinoh göğüs ucu kremini koyarım, bir de rahat bi elbise çıkış için
Bebek için 1 hastane cıkışı koyucam, extra 1 battaniye, puseti, ağız mendilleri, müslin bezi 2 adet falan, alt acma bezi koycam, normal bezini koycam,pişik kremi,ıslak mendil, iç-dış zıbın seti koycam, ayaklı pantolon 1-2 adet , çıt-çıtlı body koycam ,bi kaç tulum ve şapka eldiven corap koyucam 2 şer adet yeterlidir heralde genel olarak, benimki böyle eksik bişi varsa da ekleriz :)
Hep derler canim sen takma. Son aylara girdin mi klasik cumle karnin asagiya inmisselam kizlar bugun tam 32 haftalik olduk beni gorenler gobegin inmis asagiya diyolar bukadar erken inmesi normalmi sizce sizinki nasil?
Bende grip ve boğaz ağrısı yüzünden antibiyotik kullanıyorum doktor enfeksiyonun bebeğe daha zararlı oldugunu söyle di o yüzden istemiyerek olsada içiyorumCanım ben de o sebeple gitmiyorum. Antibitotık verecek sonuçta korkuyorum kullanmaya. Elbet doktor zararı yok diyorsa yoktur ama yine de insan korkuyo
Kapı süsüm dün geldi, onun dışında cam sebil ve süslü plastik bardaklarım, mini şekerleme kavanozlarımı kendim süsledim, kurabiye ağacı alıp lavanta kesesiyle doldurdum dallarını, benim yatağım ve küvez için fiyonklu tütü tül, kapı için ayrı tül, masa için ayrı tül, tepsi ve bebek çikolatası , lolipop şekerler, pano yaptrmş arkadaşlar hoşgeldin diye, banner yapmştm ben evde vs baya fazla yük var yani :/ bi de o gün 4-5 balon alırlar bizimkiler, tabi bunlar zamanında gelirse paşa =) zamansız erken bi durumda süslemeler yalan olur, mevlüdde kullanırım inş.İnce bir tülbentte alın diyorlar yüzünü örtmek için gerçi sen müslin bez koyacağım yazmışsın ama offf gözümde o kadar büyüyor ki şu hazırlıklar daha kapı süsümle hediyeliklerim duruyor
Benim de kapı süsüm ve hediyeliklerim duruyor. Minik kolonya şişeleri süslemiştik isim etiketi basılacak daha. Bi de kurabiyemi yaptırsam lokummu çikolatamı hala belli değil ve son 3 hafta artık. Kapı süsü ve altın yastığını hastane verecek bize, süsleme paketinde dahil. En kötü ihtimal evde de onları kullanırım yetişmio vallaİnce bir tülbentte alın diyorlar yüzünü örtmek için gerçi sen müslin bez koyacağım yazmışsın ama offf gözümde o kadar büyüyor ki şu hazırlıklar daha kapı süsümle hediyeliklerim duruyor
aah ah benimki de tosunum diyor yuvarlanacan dikkat et diyor ne kadar ayıp halbuki şaka olmaz böyle ama bizim alınıp üzüleceğimizi algılayamıyorlar galiba. inşallah doğumdan sonra sağlıklı bir şekilde kilolarımızı verip fitleşiriz de utandırırızBenim esimde durmadan ayi gibi olmussun diyo moralimi cok bozuyo
isim etiketini tasarimsensin.com diye bi yerden sipariş verdim 1-2 günde geldi bilgin olsun gayette uygun fiyatlar, kurabiyeler cok sevilmiyo bence özellikle şeker hamurunu cok sağlıksız buluyorum ben, lokum ya da çikolata yaptır gitsin =)Benim de kapı süsüm ve hediyeliklerim duruyor. Minik kolonya şişeleri süslemiştik isim etiketi basılacak daha. Bi de kurabiyemi yaptırsam lokummu çikolatamı hala belli değil ve son 3 hafta artık. Kapı süsü ve altın yastığını hastane verecek bize, süsleme paketinde dahil. En kötü ihtimal evde de onları kullanırım yetişmio valla
bu ve lokum ya da cikolatalarla birlikte en minik karton çantalarda verebilirsin bence, googledan baktıgımda 50li minik karton poşet 28 tl falan cıkıyo sitelerde :)Eki Görüntüle 2046753 Böyle şişe yapmıştık ama neyin içinde versem acaba? Tül kese mi karton minik çantamı veya başka??
totoroo oraya bakayım etiket için iiki söyledin cnm çok saol
Benim de kapı süsüm ve hediyeliklerim duruyor. Minik kolonya şişeleri süslemiştik isim etiketi basılacak daha. Bi de kurabiyemi yaptırsam lokummu çikolatamı hala belli değil ve son 3 hafta artık. Kapı süsü ve altın yastığını hastane verecek bize, süsleme paketinde dahil. En kötü ihtimal evde de onları kullanırım yetişmio valla
isim etiketini tasarimsensin.com diye bi yerden sipariş verdim 1-2 günde geldi bilgin olsun gayette uygun fiyatlar, kurabiyeler cok sevilmiyo bence özellikle şeker hamurunu cok sağlıksız buluyorum ben, lokum ya da çikolata yaptır gitsin =)
Benimkinin kafası iki mememin arasında nerdeyse ve ayakları aşağıda, epey yukarda duruyor yani. Kalbime ve mideye baskı yapıyor.selam kizlar bugun tam 32 haftalik olduk beni gorenler gobegin inmis asagiya diyolar bukadar erken inmesi normalmi sizce sizinki nasil?
zazzle dimi evet, ama yuvarlak sticker baskı çıktısı alan bi yer yoktu ve kavanoz kapağına yapıştırmam gerektiği için tam ölçüsünde yuvarlak kesilmesi gerekiyodu o yüzden sipariş verdim mecbur , yoksa kendim hallediyorum bende =) en temizibirde etiketi ben kendim yaptım yabancı bir siteden kendin tasarlayabiliyor sun inanılmaz güzel modeller var bir bakın derim ben sadece A4'e yapıştırıp çıktı alacağım. Hatta atayım bak gör
zazzle dimi evet, ama yuvarlak sticker baskı çıktısı alan bi yer yoktu ve kavanoz kapağına yapıştırmam gerektiği için tam ölçüsünde yuvarlak kesilmesi gerekiyodu o yüzden sipariş verdim mecbur , yoksa kendim hallediyorum bende =) en temizi
Benim karnım hiç çıkmadı yukarıya hatta bayramda görenler yüzüne lohusalık inmiş dedi o ne demekse artıkselam kizlar bugun tam 32 haftalik olduk beni gorenler gobegin inmis asagiya diyolar bukadar erken inmesi normalmi sizce sizinki nasil?
Maşallah canım Paşana artık kocaman oldular rabbim sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKizlar geldim hastaneden yine yuzumuzu goremedik elleri kollari yuzunde donmemis daha makat gelis pozisyonunda ama doner daha cok var dedi doktorum. 2100 gr 44 cm olmus oglum gayet iyi dedi doktor. Ama benum kilomu begenmedi 66 olmusum ama 65 yazdirdi kiyafetlerle falan kacla baslamistik dedi 52 diyince cok hizli almissin dikkat dedi. Onun disinca calisabilir raporumu aldim evde oturmayi goze alamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?