- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #24.521
Aynen benimde öyle hiç aşağı inmiyor ki sürekli midemdeBenimkinin kafası iki mememin arasında nerdeyse ve ayakları aşağıda, epey yukarda duruyor yani. Kalbime ve mideye baskı yapıyor.
Yer daraldı minnoşlar büyüdü zaman azaldı.
Canim Allah kolaylik nasip etsin sana. Okula yeni baslayan bir cocuk ve dogumun yakin olmasi inanilmaz zor bir durum. Benim kizim 4 yasinda sirf bu yuzden krese vermedim bir de onu dusunmeyim diye. Beraber kardesine bakicaz bu seneselam hepinize.Yine berbat birgün geçti.okulun üçüncü günü daha şimdiden velilerin artık içeri girmesi yasaklandı( saat 12-13 arası yemek yaptılar bu sene.3 gündür hadi yapıp götürüyorum ama bugün okula girişde yasak öğretmenlerini arayıp kapıya göndermelerini söyledim.ama şu halimde inanılmaz strese girdim.Küçük olan kuzum yemek arası olduğunu bilememiş çıkmış bahçeye bakmış servislerin hiç biri yok almadan gittiler sanmış kuş gibi ortalarda dolanıyor allahtan ablası buldu beni de görüp çağırttım yanımıza.verdim yemeklerini abla kardeş el ele yemeye gittiler. ama doğuma kadar bu işe acil bir çözüm bulmam lazım.okula çok yakın bir yer var etüt merkezi ama onların yemekleride yemek fabrikasından geliyor ( resmen şaşırmış durumdayım,ne bebişi nede hazırlıklarını düşünecek halim kalmadı okul açıldı açılalı..Daha baby nest ve bambu beşik dışında hiçbir şeyini hazırlamadım ufak tefek de kıyafet işte. Hastane odası suslemesi ve tac terlik v.s için malzemeleri aldım hazır ama bi türlü elim varmadı hazırlamaya.bu arda bizim dr artık kontrolleri 15 güne düşürdü.Birde şu ana kadar 19 kilo aldım sanırım 21-22 ile falan tamamlayacağım bu sefer ( İnş sonra rahat verebilirim.
Maşallah canım Paşana artık kocaman oldular rabbim sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kilo mevzusu hemen hemen hepimizde var inşallah daha fazladan almadan atlatırız kalan süreci
Aynen benimde öyle hiç aşağı inmiyor ki sürekli midemde
maşallah canım bebişine benimki de makat geliş düzelir inşallah da güzel bir doğum yaşarızKizlar geldim hastaneden yine yuzumuzu goremedik elleri kollari yuzunde donmemis daha makat gelis pozisyonunda ama doner daha cok var dedi doktorum. 2100 gr 44 cm olmus oglum gayet iyi dedi doktor. Ama benum kilomu begenmedi 66 olmusum ama 65 yazdirdi kiyafetlerle falan kacla baslamistik dedi 52 diyince cok hizli almissin dikkat dedi. Onun disinca calisabilir raporumu aldim evde oturmayi goze alamadim
benim eşimde tam tersi yanaşmıyor bana cilveleşiyorum şiiii yapıyor dayanamıcak heralde diye daha 2 ay var doğuma dediğin gibi daha lohusalığı adet dönemi var ee bebeğin uyudu uyumadı olayı yorgunluğu vs var ama benim adamda bunları anlamıyor.Erkekler ahhh erkekler... Canimizi sıkmaktan baska ise yaramiyorlar son zamanlarda. Cinsellikte bizim gibi degiller olmazsa olmaz bisey onlar icin. Ve suan istedikleri gibi el suremediklerinden dolayi onlarda aslinda stresli bir donemden geciyor. Hadi simdi doguma kadar yine yapanlarimiz var. Fakat dogum sonrasi nerden baskaniz ocak ayina kadar hic el suremeyecekler. Lohusalik arti adet donemi benim onceki hamileligimde 50 gun surduuzaklasmalar, goze batmalar, begenmemeler ve hatta tiksinmeler vs vs. Bizim dogum sonrasi bekleyenler bunlar. Daha cok cekecegimiz var. Hem kiziyorum hem de anlayis gostermeye calisiyorum. Gececek diyorum oyle avunuyorum.
amin canım inşallah vaktince dönerlerde doktorum daha çok var dedi şimdi doğum pozisyonunda olsa bile son haftalarda makat geliş pozisyonuna dönüpte sezeryana aldığım çok gebem oldu dedi. yani şimdi dönse bile güvenmemek lazım o nedenle içim rahat tek duam inşallah döner demek dönmezse de oğluşumun minik poposu saolsun sezeryan olurummaşallah canım bebişine benimki de makat geliş düzelir inşallah da güzel bir doğum yaşarız
makat duruşlu olunca yüzünü göremiyoruz dimi, gecen sefer bende niye göstermedi doktor diye üzülüyodumamin canım inşallah vaktince dönerlerde doktorum daha çok var dedi şimdi doğum pozisyonunda olsa bile son haftalarda makat geliş pozisyonuna dönüpte sezeryana aldığım çok gebem oldu dedi. yani şimdi dönse bile güvenmemek lazım o nedenle içim rahat tek duam inşallah döner demek dönmezse de oğluşumun minik poposu saolsun sezeryan olurum
ikiye katlanınca evet göstermiyor benim 20. haftadan beri eller ayaklar yüzünde vallamakat duruşlu olunca yüzünü göremiyoruz dimi, gecen sefer bende niye göstermedi doktor diye üzülüyodum
Ilk defa gorduyse dusunmeden konusmus belliki.evet bebeğimin hareketini göstermek için açmıştım ama tüm hevesim kursağımda kaldı
aynen hepimiz yaşıyoruz benzer durumları malesefIlk defa gorduyse dusunmeden konusmus belliki.
Boswer inan cogu evde bu tarz sacmaliklar yasaniyo.
Bizim babamizda uzaktan sevenlerden!!!
Bana da ilk nstde hemsire o butonu vermisti daha nst baslamadan ebe geldi ona gerek yok cihazdan gorebiliyoruz doktor istemiyor artik dedi.fazla onemli bir sey deil sanirim ama cihazdan cihaza farkediyor olabilir.nst ye giren bayanlar ben bugün ilk defa bağlandım ve tam bir fiyaskoydu benim içinher cihaz aynı mı bilmiyorum beni bağladılar elimede bir buton verdiler bebeğinin hareketini her hissettiğinde bas dediler 20 dk falan bağlı kaldım 5-6 kere bastım kimisinde acaba hareket etti mi diye tereddütte kaldım hatta ve hemşire ne dedi biliyonuz mu ee butona hiç basmamışşsın bebeğin hep hareket etmiş orda çıkan tiklerden hareketleri anlaşılıyormuş sırt üstü yatınca normalde hissederim bebeğimi ama nasıl hissetmedim şaştım kaldım ilk gün acemiliğimiydi acaba sizde de oldu mu böyle bişi sizin nst cihazıda böyle mi ?
hadi ya off niye verdi ki o zaman ama dedi burdan görünüyor hareket etmiş basmamışsın diye ama ben yine kötü oldum neden hissetmedim acaba diyeBana da ilk nstde hemsire o butonu vermisti daha nst baslamadan ebe geldi ona gerek yok cihazdan gorebiliyoruz doktor istemiyor artik dedi.fazla onemli bir sey deil sanirim ama cihazdan cihaza farkediyor olabilir.
nst ye giren bayanlar ben bugün ilk defa bağlandım ve tam bir fiyaskoydu benim içinher cihaz aynı mı bilmiyorum beni bağladılar elimede bir buton verdiler bebeğinin hareketini her hissettiğinde bas dediler 20 dk falan bağlı kaldım 5-6 kere bastım kimisinde acaba hareket etti mi diye tereddütte kaldım hatta ve hemşire ne dedi biliyonuz mu ee butona hiç basmamışşsın bebeğin hep hareket etmiş orda çıkan tiklerden hareketleri anlaşılıyormuş sırt üstü yatınca normalde hissederim bebeğimi ama nasıl hissetmedim şaştım kaldım ilk gün acemiliğimiydi acaba sizde de oldu mu böyle bişi sizin nst cihazıda böyle mi ?
Canım kendi doktorumda aynı şekilde buton verdiler hareket ettikçe bas dediler fakat devlet hastanesinde yattığımda buton falan yoktu. Önemli bişey olduğunu sanmıyorum. Bebek hareket ettikçe cihaz algılıyor sanırım...nst ye giren bayanlar ben bugün ilk defa bağlandım ve tam bir fiyaskoydu benim içinher cihaz aynı mı bilmiyorum beni bağladılar elimede bir buton verdiler bebeğinin hareketini her hissettiğinde bas dediler 20 dk falan bağlı kaldım 5-6 kere bastım kimisinde acaba hareket etti mi diye tereddütte kaldım hatta ve hemşire ne dedi biliyonuz mu ee butona hiç basmamışşsın bebeğin hep hareket etmiş orda çıkan tiklerden hareketleri anlaşılıyormuş sırt üstü yatınca normalde hissederim bebeğimi ama nasıl hissetmedim şaştım kaldım ilk gün acemiliğimiydi acaba sizde de oldu mu böyle bişi sizin nst cihazıda böyle mi ?
Sonucta bebegin hareketleri gorunuyor bence senin her hareketi hissetmemis olman dogal canim uzme kendini.hem zaten o butonu verince insan tedirgin oluyor napicam simdi diye ondan da olabilir heyecandan yani:)hadi ya off niye verdi ki o zaman ama dedi burdan görünüyor hareket etmiş basmamışsın diye ama ben yine kötü oldum neden hissetmedim acaba diye
Bende ilk kez geçen hafta girdim ama bebeğin herketleri için bahsettiğiniz butondan vermediler 20 dakka kalbini dinledim çıktımnst ye giren bayanlar ben bugün ilk defa bağlandım ve tam bir fiyaskoydu benim içinher cihaz aynı mı bilmiyorum beni bağladılar elimede bir buton verdiler bebeğinin hareketini her hissettiğinde bas dediler 20 dk falan bağlı kaldım 5-6 kere bastım kimisinde acaba hareket etti mi diye tereddütte kaldım hatta ve hemşire ne dedi biliyonuz mu ee butona hiç basmamışşsın bebeğin hep hareket etmiş orda çıkan tiklerden hareketleri anlaşılıyormuş sırt üstü yatınca normalde hissederim bebeğimi ama nasıl hissetmedim şaştım kaldım ilk gün acemiliğimiydi acaba sizde de oldu mu böyle bişi sizin nst cihazıda böyle mi ?
benim eşimde tam tersi yanaşmıyor bana cilveleşiyorum şiiii yapıyor dayanamıcak heralde diye daha 2 ay var doğuma dediğin gibi daha lohusalığı adet dönemi var ee bebeğin uyudu uyumadı olayı yorgunluğu vs var ama benim adamda bunları anlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?