2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim Allah kolaylik nasip etsin sana. Okula yeni baslayan bir cocuk ve dogumun yakin olmasi inanilmaz zor bir durum. Benim kizim 4 yasinda sirf bu yuzden krese vermedim bir de onu dusunmeyim diye. Beraber kardesine bakicaz bu sene
oyle anlastik kabul etti. Elbette sizin isler de yoluna girecek ama bu surecte en cok yorulan, stres yasayan sen olacaksın. Kurtajdan sonra esim cocuk istemedi bir kac sene gecsin vs.. sirf cocuk okula baslayacagi zamana denk gelmesin diye onu dinlemedim arasini uzatmadan hallettim Allahin izniyle :)

Aynen benimde öyle hiç aşağı inmiyor ki sürekli midemde

ay sorma valla inşallah kalan zamanı en az kiloyla atlatırız ama ablam 8. ayda daha fazla alınıyor 75i görürsün dedi 8 haftada 10 kilo çok gibi ama büyük konuşmakta istemiyorum. benim oğlanda hep midemde hatta arada iç çamaşırımı oynatıyor hala balenli kullandığımdan pıt pıt vuruyordönmemiş diyordum gerçektende dönmemiş kasıklarıma hala çok sert vurmasından belli oluyor kafası aşağıda olsa baskı olur ama maşallah yapıştırıyor içerden

maşallah canım bebişine benimki de makat geliş düzelir inşallah da güzel bir doğum yaşarız

benim eşimde tam tersi yanaşmıyor bana cilveleşiyorum şiiii yapıyor dayanamıcak heralde diye daha 2 ay var doğuma dediğin gibi daha lohusalığı adet dönemi var ee bebeğin uyudu uyumadı olayı yorgunluğu vs var ama benim adamda bunları anlamıyor.

maşallah canım bebişine benimki de makat geliş düzelir inşallah da güzel bir doğum yaşarız
amin canım inşallah vaktince dönerlerde doktorum daha çok var dedi şimdi doğum pozisyonunda olsa bile son haftalarda makat geliş pozisyonuna dönüpte sezeryana aldığım çok gebem oldu dedi. yani şimdi dönse bile güvenmemek lazım o nedenle içim rahat tek duam inşallah döner demek dönmezse de oğluşumun minik poposu saolsun sezeryan olurum

makat duruşlu olunca yüzünü göremiyoruz dimi, gecen sefer bende niye göstermedi doktor diye üzülüyodum

nst ye giren bayanlar ben bugün ilk defa bağlandım ve tam bir fiyaskoydu benim için her cihaz aynı mı bilmiyorum beni bağladılar elimede bir buton verdiler bebeğinin hareketini her hissettiğinde bas dediler 20 dk falan bağlı kaldım 5-6 kere bastım kimisinde acaba hareket etti mi diye tereddütte kaldım hatta ve hemşire ne dedi biliyonuz mu ee butona hiç basmamışşsın bebeğin hep hareket etmişorda çıkan tiklerden hareketleri anlaşılıyormuş sırt üstü yatınca normalde hissederim bebeğimi ama nasıl hissetmedim şaştım kaldım ilk gün acemiliğimiydi acabasizde de oldu mu böyle bişi sizin nst cihazıda böyle mi ?

Bana da ilk nstde hemsire o butonu vermisti daha nst baslamadan ebe geldi ona gerek yok cihazdan gorebiliyoruz doktor istemiyor artik dedi.fazla onemli bir sey deil sanirim ama cihazdan cihaza farkediyor olabilir.

Bana da ilk nstde hemsire o butonu vermisti daha nst baslamadan ebe geldi ona gerek yok cihazdan gorebiliyoruz doktor istemiyor artik dedi.fazla onemli bir sey deil sanirim ama cihazdan cihaza farkediyor olabilir.
hadi ya off niye verdi ki o zaman ama dedi burdan görünüyor hareket etmiş basmamışsın diye ama ben yine kötü oldum neden hissetmedim acaba diye

N NewHopes sağol cnm inş yoluna girecek bakalım bende öyle diliyorum. Bu arada gecelik konusunda neler yaptınız kısa kollu yada uzun kollu mu tercih ettiniz birde şu lohusa geceliği sipariş edilen bir site vardı unuttum adını şu an oradan hiç sipariş vereniniz oldumu.ürünleri nasıl

Canım her nst cihazında 2 tane toko dedikleri steteskop başı gibi olan aletle (biri bebeğin kalp atışı biri kasılma için) bir tane de bu hareket takibi için olan butondan oluyor. Devlet hastanesinde de, özel hastanede de, özel poliklinikte de nstye girdim; hepsinde vardı. Bazı hemşireler ve doktorlar gerek görmüyor o hareketleri takip etmeni ama bazısı istiyor. Hatta oğlumda kalp atışını da bağlamıyorlardı bazen-belki o dönem çok sık girdiğimden olabilir :)) En son kontrolümde ben de nstye girdim, hemşire hareket hissettiğinde bas dedi. Ben de şu an çok hareketli ama dediğimde o zaman sert olanlarda bas sadece dedi. Neden hareket takibi isteniyor ya da istenmiyor ayırt edemedim ama hiç takılmadılar bugüne kadar bende. Hemşire biraz sohbete vurmuş galiba, takılma boşver :) o alet elindeyken hareket ettiğini hissetsen de tereddüt ediyorsun zaten :))

Canım kendi doktorumda aynı şekilde buton verdiler hareket ettikçe bas dediler fakat devlet hastanesinde yattığımda buton falan yoktu. Önemli bişey olduğunu sanmıyorum. Bebek hareket ettikçe cihaz algılıyor sanırım...

hadi ya off niye verdi ki o zaman ama dedi burdan görünüyor hareket etmiş basmamışsın diye ama ben yine kötü oldum neden hissetmedim acaba diye
Sonucta bebegin hareketleri gorunuyor bence senin her hareketi hissetmemis olman dogal canim uzme kendini.hem zaten o butonu verince insan tedirgin oluyor napicam simdi diye ondan da olabilir heyecandan yani:)

Bende ilk kez geçen hafta girdim ama bebeğin herketleri için bahsettiğiniz butondan vermediler 20 dakka kalbini dinledim çıktım

Aynı banada öyle davranıyor ya. Yani karnın burnunda senin düşündüklerine bak diyip utandırıyor beni dana

Ben kısa kollu sipariş verdim ama zaten sabahlığı var üstünde diye. Lohusasepeti.com var ama ben ordan almamıştım. Ama orası içinde iyi şeyler duydum birde çok çeşit varmış. Bir bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…