2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir garip oblomov canım bende aynı şekilde acaba hareket mi değildi deyip çoğu kez basmamıştım insan heyecanlanıyor hata yapmayım derken oluyor bunlar Eminim hissetmişsindir ya hareket değilse diyerek ikilemde kalmışsındır bende öyle olmuştu da

Kızlar selam bebek odamızı aldık çok şükür ama içinin nevresim takımını almadık. Şu büyüyen beşikli takımlardan aldım. İçinin nevresimini ve sağa sola takılan ıvırı zıvırı nereden alabiliyoruz?

ben yatak kenarına koyulan koruyucuyu yaptırttım bir yere, acayip tatlı oldu. nevresimi de şimdilik lcw den aldım, çok uygun ve çok tatlılar diye.

Ben funna baby nin uyku setini aldım, yan koruyucuları yorganı nevresimi çarşafı yastık kılıfları bir arada. 5-6 çeşit ölçü seçeneği vardı. İki tanede nevresim takımı aldım taç tan onlar standart bebek yatağı diye geçiyor.

Beni sadece bagladılar 30dk sonra geldiler doktorun yanına gittik ordan cıkan kagıtla hiç hareketini saymadık

Canım kendi yatağın ve küvez için tülü hazır mı aldın kendin mi yaptın. Brnim
Canım yatak ve küvez için tülü hazır mı aldın kendin mi yaptın? Benim de bir tek o kaldı

Canım yatak ve küvez için tülü hazır mı aldın kendin mi yaptın? Benim de bir tek o kaldı

Bende aldım hazır almıştım ama gereksiz geldi sonra. 75 tl verdim. Lastikli bir tül çokda gerekli değil aslında. Aklımda kalır diyorsanız alın tabi

Eklentiler

• IMG_3334.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 144
Konuyla tamamen alakasız ama ben hangi akla ikinci çocuğu yaptım hiç bilmiyorum ya gecenin bu saatinde hala kolik sancısı tutmuş gibi aglama krizi tutan ve arabada uyuyup eve gelen bir oğlum varken ben niye ikinciyi yaptım acaba..

zaman zaman bende bile acabalar oluyor oğlum 6 yaşında olmasına rağmen bazen korkuyorum nasıl başedicem diye ama Eminim bunlarında üstesinden geleceğiz sıkma canını bugünlerde geçecek

canım ben letgodan denk geldimde aldım ama normal tül alıp kendinizde süsleyebilirsiniz , instagramdan fiyat aldım baya bi yerden cılgın fiyatlar istiyolar cok da gerek yok yani

C Cokoprenses83 cnm nasıl bir nevresim takımı düşünüyorsun bilmiyorum ama geçen ben face de Butik tütü olarak sayfa ismi belirtmiştim oradan bir bakabilirsin .Cicili bicili modeller değil fakat çok kaliteli, şık modeller ve fiyatları şu an piyasa fiyatlarının da altında hastane çıkışları v.s mevcut

Aynı banada öyle davranıyor ya. Yani karnın burnunda senin düşündüklerine bak diyip utandırıyor beni dana
Ahaha. Ben yaklaşık 8 aydır kardeş oldum kocamla. Tıkkkk yok. :))) 1 sene sonra heralde inşallah halvet oluruz. Adamcağız öpmeye korkuyor çocuğa bişe olacak diye. En azından siz ilk aylar bikbikleşmişsiniz :)))

Aynen bizde de bu sekilde. Varisler sagolsun. Zaten cocuk dogunca ilk aylar durum cok komik oluyor agliycak diye hersey aceleye geliyor ne gunler ne gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…