2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
English home da bak canım oranınkiler de kullanıslı oluyor ben de daha almadım ama oraya bakmayı düşünüyorum

ben dün itibari ile aktardım eğer dayanabilirsen aktarmanı tavsiye ederim çünkü ciddi anlamda doğumdan sonra çok gerekli oluyo 5 hafta daha fazla bebeğinle kalıyosun

off kizlar ya evde yatarak vakit hic gecmyr riskim olmasa dolanip bir iki ugras bulurdum simdi sadece yat yat cok zor esimi aryor siklyrm die oda zaten anlamyor bunalima grdm sanki

off kizlar ya evde yatarak vakit hic gecmyr riskim olmasa dolanip bir iki ugras bulurdum simdi sadece yat yat cok zor esimi aryor siklyrm die oda zaten anlamyor bunalima grdm sanki

Hatim okuyorsan okuyabilirsin. Vakit çabuk geçiyor. Ben evde olsam yapmak istediğim bu yani aslında, daha yarılayamadım bile doktorun yatış mı verdi yoksa çok yorulma mı dedi? Benim de riskim vardı ama şükür atlattık ciddi bir riskim yok. Adalat gibi ilaçlarım var düzenli kullandığım ama erken doğum riskini atlattık. Serviks uzunluğu iyi, kasılmalarım da durdu şükür. Halen çalışıyorum, işlerimi bitirmeye çabalıyorum.. Şu an annemi, babamı ve oğlumu havuzlu bir otele yerleştirdik ve sabahtan beri eşimle şantiyedeyiz.. Ağlamak istiyorum çoook sıcak, keşke evde olsam da canım sıkılsa

canim Allah kolaylik versin.. basta hastanede yattim cikarken de rapor verdi cok yorulma dinlen dedi ama yatmalmym gezeblrmym bsy demedi ... serviks boyum 3 cm kasilmalarim hala var pazartsi gnu bana da adalat 30 mg basladi ama o ilactam cok kotkyrm icmek istemyrm... ama icyrm arti magnezyum b 12 aspirin ve imom die vit de yazdi ama ben hc birni icmyrm midem almyo cikryrm riskim sanrm kasilmam olmazsa benm de yok ama bilmyrm sen daha tecrubelisin kalksam kendimi yormdan evde brz dolansam bir iki pasta fln yapsam sencr sikinti olur mu ne dersn

Ah kizlar moralim cok bozuk eşim tatile gidiyo bensiz bi 10 gun kalirmis ben bu halde oldugum icin gidemiyorum ama icim icimi yiyor ohh o keyfine bakacak ben tek kalacam

canım yapabilirsin neden yapmayasın yalnız sandalyeye oturup yap arada ağrın vs olursa 5 dk uzan dinlen yoksa zaman geçmez evde. benim 17. haftamda erken doğum riskim vardı rapor almıştım ama ben hiç yatmadım Allaha emanet bak 32. haftam bile bitiyor

kızlar çok sıcak Allah kahretsin bu insanları klimayı da açmıyorlar 2 gündür pişikle baş etmeye çalışıyorum havalar düzeldi diyorlar gerek yokmuş klimaya yahu ben popomun üstüne oturamıyorum bütün yaz pişik olmadım 2 gündür berbatım

masallah canm insllah bende sorunsuz asabilirim haftalarimi sandelyede oturur sekilde yaparsam belkide sikinti olmaz haklsn cnm bu hic aklma gelmemsiti cok tesekkur ederim

zaman zaman bende bile acabalar oluyor oğlum 6 yaşında olmasına rağmen bazen korkuyorum nasıl başedicem diye ama Eminim bunlarında üstesinden geleceğiz sıkma canını bugünlerde geçecek
İnşallah bebek doğunca akıllanır biraz yoksa kafayı yiycem sanırım. Allahtan gece eşim bakıyor oğluma bebek doğuncada ben bakıcam diyor ama hem obada yazık sabah erken kalkıp işe gidiyor hemde o ağlarken yatamıyorsun ki

rica ederim
masallah canm insllah bende sorunsuz asabilirim haftalarimi sandelyede oturur sekilde yaparsam belkide sikinti olmaz haklsn cnm bu hic aklma gelmemsiti cok tesekkur ederim
canım valla ben hala yemek yaparken çok yorulduğumda olduğu gibi bırakıp içeri geçip oturuyorum geçen gün dayanamadım çöp kovasının üstüne attım kendimi hem iş hem ev çok yorucu oluyor

Sıcaktan sinir krizi geçirdim. Evdeki klima bile beni soğutmaya yetmiyor. 18 binlik klima popo kadar oda içerisi buz ama ben yanıyorum. Bir an evvel kış gelsin. Şikayet edersem soğuktan namerdim. Bu nedir ya

İki oğlum da benim var canım 3.de yolda inşallah.buyuk oğlum Birinci sınıfa başladı ,onun her akşam ödevleri vs.hep ben yaptiriyorum.kucuk oğlan anaokuluna gidiyor.nir yandan onu oyalayip büyük oğlana ödev yaptirmaya çalışıyorum.bebek doğunca halim ne olcak bilmiyorum.bazen ben de senin gibi sorguluyorum ama insalalh rabbim yardım eder diyorum.hakkimizda hayırlısı olsun

sikintidan saf gbi preaklampsi arastrdm sonra da saf gbi acaba bendr de mi var dedim basima bir is bir ugras doladim sonunda.. oysaki tansynm dr kontrollernde he 12 7 yne de takildm iste ah ben sanrm basak burcu olammn da payi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…