2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Muayene 100tl, nst 50tl, sonra 2-3 günde 1 e düşücek ya her seferinde ödicez mi kiii
canım özel hastanelerde muayene ücreti 10 güne kadar geçerli ama biz 15 günde bir gideceğimiz için ödücez sonraları haftada 1e düşerse güzel olcak ama tahlildir nstdir yine ücret veririz sanırım ondan kurtuluş yok dün kontrolümde kıyamam doktorum bundan sonraki kan ve idrar tahlillerini sağlık ocağında yaptır gel dedi bende kanları zaten oraya yaptırıyoprum ama idrarı burda yaptırırım sağlıkocağı çubuk test yapıyor güvenmiyorum diyince idrar yazdı. bende muayene 65 nst 25 idrara 10 tl ödedim benim yine iyiymiş

ay ne bileyim ya korktum birden birde geçenlerde de serviks boyunun 6 olduğunu yazmıştı biri benim ilk defa 27. haftada vajinadan ölçüldü doktorum gayet iyi sorun yok diyince sevinmiştim şimdi sen 4e yükseldi diyince telaş yaptım ama dediğin gibi 3 bende normaldir ama sende hunileşme ve açılma olunca risk gurubuna girmiştir

canim benmki de ayninsenin ki gbydi 23. haftamda 3cm dusmustu ozaman dr ilac vetmemisti baska dr du hatta erken dogumda egtm arastrmada yatp cktgmda yne gttm gecen hafta yne bsyn yok demisti ve ben tekrar sancilannca dr degstrdm bu dr istrahat verip dinlenmemi bol bol dinlenecksn dyrk bu ilaclari verdi ama sadece adalat iciyrm cunku magnzyumu devlt dr yazmsti bu dr sormayi unttm konsma arasnda magnezym gecti ama emin olamadm o sebeptn. aspirini nicin icecrgmi bilmyrm bebegmn kilosu da iyi korkyrm icmeye b12 gebelikte kullanmayn yazyor korkuyorum diger imom yada elevit olan da reflu oluyorum korkyrm anlcn ben biraz obsesifim hamilelik sebep oldu buNa kendmi ikna edemyorum.. ya bebegme bsy olursa dusunsene ilaclar ve tatlari bebegme de geciyo ona cok uzuluyorum

canım benim 27. haftada serviks 3cm di doktorum normal dedi senin dediğin 3 mm değil dimi?

kızlar bi sorum olacak dün kontrolüm vardı gittim 32 haftalık suan bebeğim 1702 gram ağırlığı sizce normal mi acaba ? doktorm gayet iyi dedi ama genede acaba dedim zayıfmı ? sizlerin bebeği nasıl acaba ?

kızlar bi sorum olacak dün kontrolüm vardı gittim 32 haftalık suan bebeğim 1702 gram ağırlığı sizce normal mi acaba ? doktorm gayet iyi dedi ama genede acaba dedim zayıfmı ? sizlerin bebeği nasıl acaba ?
her bebeğin gelişimi çok farklıdır canım birde sizin genetik yapınızla da alakalı. kızın mı oğlun mu olacak ? sakın karşılaştırma kimseyle doktorun ne diyorsa odur en doğrusu.benim oğlum 2100 gr olmuş bizimde dündü kontrolümüz

rabbim izin verirse oğlum olacak canım doktorum gayet sağlıklı ve hareketli dedi doğuma kadar tahmini 1500 gram daha alır dedi

canım bunları içmediğin zaman olanları düşünüyor musun peki? çünkü hepimizin kullandığı ilaçlar arasında b12 ve magnezyum var. sana yazılan b12 hangi ilaç canım hamilelikte kullanmayın yazıyor merak ettim kaldı ki en çok ihtiyaç duyulan vitamindir b12. ha dokunuyordur o çok ayrı bir konu muadilini yazdırırsın böyle durumlarda ama korkuyorsun diye hem kendini hem bebeğini riske atma canım.

İdrar yolu enfeksiyonu mu canım sendeki? Hangi antibiyotiği kullanıyorsun?

Kusura bakma hemen yazamadım
Son olarak ENFEXİA 500 mg kullanıyorum halen ama diğerlerini hatırlamıyorum canım ilk bir şişe suda eriyen kullandım 2-3 hafta sonra antibiyotik yine 2-3 hafta sonra şase yine 2-3 hafta geçti bu yazdığımı kullandım ama doktor kullanacaksın erken doğum istemiyorsan yada enfeksiyonun bebeğe geçmemesi için diyor bende kullanıyorum ki uzun vadede işe yarayacaksa içerim ...
Bu arada bugün 3 adet doğum haberi aldım şok oldum 2 normal bir sezeryan biri eşimin kuzeni, biri eşimin okuldan arkadaşının eşi, biri de benim memeleketten arkadaşım doğuran doğurana

Belli bir ölçüm altı riskli kabul ediliyor ama riskli olmayan ölçümlerde de gidişata bakılıyor. Bende kısalma başlamıştı, önlem aldık gibi oldu galiba :) en son 3,7 ölçtü diye hatırlıyorum doktorum. O civarda gidiyor şükür :)

Doktor değiştirdiğin zaman yeni doktor eski doktorun verdiği ilaçların üzerine eklemiş olabilir mi acaba bu adalatı? Keşke sorsaydın eski ilaçlarıma devam edecekmiyim diye.. B12 çoğumuz hatta sanırım hepimiz kullanıyoruz. Eksikliği daha riskli. Kullandığımız çoğu ilaçta hamilelikte doktor kontrolünde kullanınız diyor prospektüslerde. Yani eksikliği kadar fazlası da iyi değil diye doktor kontrolünde kullanılması yazıyor. Sadece hamilelikte değil tüm zamanlarda bütün ilaçların riskleri var canım. Biraz kendini rahatlatmaya bak bence. Antibiyotiklerin yan etkilerini okudun mu hiç, felç bile var kiminde. Doktor kontrolünde kişinin ihtiyacı miktarında kullanmak yararlı, fazlası zarar. Doktorun reçete etmişse içini rahatlatmak adına doktoruna neden ve ne kadar kullanacağı sorup almalısın bence ilaçlarını. Kullanmamak daha riskli..

Bence doktorunuz sağlıklı demişse kimsenin bebeğiyle karşılaştırmayın derim. Hem sağlıklı olsunlar, çok kilolu olmasınlar daha iyi değil mi? Fena mı doğum rahat olur

Sevgili anneler diş etlerinde hassasiyet başlayan var mı? İki gündür diş etlerim pıt pıt atıyor sanki.. Çürüğüm vs yok sadece diş etlerim sızlıyor ve zonkluyor gibi hissediyorum..

Sevgili anneler diş etlerinde hassasiyet başlayan var mı? İki gündür diş etlerim pıt pıt atıyor sanki.. Çürüğüm vs yok sadece diş etlerim sızlıyor ve zonkluyor gibi hissediyorum..
ben varm canm simdi dis etimin kenarin dan citir citir die atti disim kirildi icerden curumus ama aci yok dis eti kanamam da var sanrm kalsiym eksiklgnden jaynakli hos benn butun vit eksik yoksa adalattan mi

haklsin canm ozaman ben iciym en iyisi simdi b 12 yi benexol 12 canm ilacmn adi digeri coraspin 100 adalat 30 magnezyum eski zaten elevitte klasik

O 6 cm diyen biri benim sanırım :) benim doktorum 3 ün sınır olduğunu söylemişti. Riskli değil ama dikkat edilmesi gereken bir uzunluk demişti. Bilgin olsun.

Benimde öyleydi, kalsiyum yazdı doktorum baya iyi geldi artık hiç ağrı acı olmuyor dişlerimde. Belki sizede fayda sağlar.

Ne iş yapıyorsun canım sen mesleğin ne

Kızlar bende özele gidiyorum girişte 81 lira veriyorum sonra da bidaa para bermiyorum kan idrar nst falan hiçbişey direk girişte aldıklarından mı kesiyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…