2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben varm canm simdi dis etimin kenarin dan citir citir die atti disim kirildi icerden curumus ama aci yok dis eti kanamam da var sanrm kalsiym eksiklgnden jaynakli hos benn butun vit eksik yoksa adalattan mi
Benimde vitaminlerim hep altlarda canım doktor ve sağlık ocağındaki hemşire inatla decavit iç diyorlar prospektüsü okudum be gerçekten içinde acayip çok vitamin var ne halsizlik kalıyo ne eklem kasık ağrısı onu aksatmayın derim saç dökülmelerim çok çok azaldı ilk aylar içememiştim kokusından ama şimdi içebiliyorum ve acayip rahatladım

Ben de erken doğumdan korkuyorum.komtrolum haftaya çarşamba.bugun sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım 20 çıktı enfeksion.saglil ocagi doktori çok ciddi bir sayı değil ilaç kullanmama gerek yok dedi ama benim kasıklarda batma idrarda yanma var.napacam bilmiyorum,bunyem mi çok hassaslasti acaba

Ben 7 yıl önce 10 lr veriyordum nst için muayeneye ek olarak.o zamanlar muayene 30 lr flndi 3/1 fiyatıni veriyordum

Bir de yaşayanınız var mı bilmiyorum vajina iç dudağında minik sivilce gibi ama rengi mor bişi oluştu , korktum onu da gösterdim bugün nedir bu diye, eşimle anlam veremedik cünkü Varismiş, damar ve kan basıncıyla alakalı bişiler söyledi kendiliğinden gecebilir falan dedi de, varisin orda ne işi var ya uyuz oldum, gecmezse uyuz olurum

Benmki de 300 luk canm bugun kullanmaya basladim asiri mide bulantisi yapti birakmkta istemiyr.

canım 2.yi isteyipte olmayan o kadar kişi var ki birazda nasip olarak bakacaksın yiyecek ekmeği varmış bebişinin inşallah Rabbim güç versin sizlere biz bir taneyle uğraşırken sizin sorumluluğunuz 2 olacak
Kesinlikle çok şükür allaha saglıklı olsunda önemli olan o ben ikinciyi şuanda düşünmeme rağmen hamileliğinin başında ufak bi kanamam oldu ömrümden ömür gitti birşey olucak diye ama bazen çocuklarına yetememe duygusu korkutuyor insanı.

Kızlar yarın 2 bucuk 3 saatlik yola gidicem sorun olurmu ki doğum yaklaşıyor ya

Ben 2,5 saatlik yolculuk yaptım. Yarın da döneceğim inşallah. Doktoruma sordum ama yola çıkmadan önce, doktorunun onayını alıp çık bence.

sevgice26
Mimarım.projemin uygulamasını kontrole geldim.bitmişti sözde ama değişiklik istediler..

Canim ben kizimda 36 haftalik hamileyken 4 saatlik yola gitmistim. Ayaklarim cok sismisti onu hatirliyorum. Simdi akillandim kendimi zorlayacak hicbirseyi yapmiyorum olmazsa olmaz bir durum olmadigi surece.

Kendi aracınızla mı gidiyorsunuz? Yarım saatte bir durup 5 dakika falan yürüyüp dolaşımı sağlayabilirsiniz. Ben koltukta 10 dakikadan fazla oturunca belim ağrıyor, ayaklarım şişip rahatsızlık veriyor, molasız 3 saat koltukta çok rahatsızlık verici olabilir.

haklsin canm ozaman ben iciym en iyisi simdi b 12 yi benexol 12 canm ilacmn adi digeri coraspin 100 adalat 30 magnezyum eski zaten elevitte klasik
Canım aşırı halsizlik nedeniyle sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. D vitamini, B12 vitamini düşük çıktı. Birde enfeksiyon çıktı. Doktor hepsi için ayrı ilaç yazmış. B12 içinde senin ilaçtan benexol b12 yazmış. İçeriğinde Yüksek dozda b6 içerdiğinden hamilelikle kullanılmamalıdır yazıyor bende çok tereddütte kaldım. Bugün kendi doktoruma gittim tahlil sonuçlarını ve ilaçları gösterdim. Benexol b12 ilacı içme dedi. Şimdi hamilelik kategorisine baktım x grubunda. Bende içmekten vazgeçtim. İlaç kullanmasam B12 düşük. Bende ne yapacağımı şaşırdım...

evet canm nolcak smdi ben bugun 1 tane ictim ya bsy olursa

Kizlar kasik agriniz ne durumda? Benim 2 3 gundur yururken yatarken falan kasik agrim oluyor. Bide ozellikle yatarken saga sola donerken karnimin ici yara gibi aciyor. Sizde boyle sikayetler var mi? Bebegin basi asagidaymis bu arada. Onun etkisi var midir bilmiyorum. Gaz sancimda cok fazla bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…