2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yatağa yattığınız zaman nefesiniz kesiliyormu. Böylr boğulur gibi sizin de önerilerinizi bekliyorum hanımlarr

Yatağa yattığınız zaman nefesiniz kesiliyormu. Böylr boğulur gibi sizin de önerilerinizi bekliyorum hanımlarr
Sırt üstü yatamıyorum uZun süre. Doktorlar sol diyor ama nedense sağ tarafa yatınca daha rahat ediyorum. Minnoşlar büyüyorlar, mideyi, kalbi diğer organları sıkıştırıyorlar artık.

Benimde ayni sekilde hem kasigimda hem cati kemigimde agri oluyor karnimin ici de bazen aciyor yaramaz ne yapiyorsa diyorum bazen ☺bebegin pozisyonunu bilmiyorum en son 9 eylulde gordum minnosumu

Benimde ayni sekilde hem kasigimda hem cati kemigimde agri oluyor karnimin ici de bazen aciyor yaramaz ne yapiyorsa diyorum bazen ☺bebegin pozisyonunu bilmiyorum en son 9 eylulde gordum minnosumu
Dogum sancisi olurda anlamam diye korkuyorum bende. Hem daha erken diyede korkuyorum. Benmki merakliydi zaten bas asagi durmaya 31.haftadan beri dogum pozisyonunda bekliyo benmkide :) amma merakliymis diyorum

Kızlar siz de cit cit sesler duyuyor musunuz? Biraz arastirdigimda olabildiğini anladım. Doktora sormadim ama.

Dün akşam birden müthiş bi bogaz ağrısı ve çeşme gibi bir burun başladı. Limonlu tarçın çayı, karabiber limon falan yaptım. Sabaha kadar da uyutmadı. Şimdi bogazina baktım bembeyaz iltihap olmuş resmen. Ağrısı berbat ama eğer ilerleyip bebeğe zarar verecek birşey değilse dayanirim yine de. Boğazdaki iltihap bebeğe gider mi, ya da ne bileyim ilerleyip bi şekilde daha büyük soruna yol açar mı? Ne zamana kadar beklemeliyim? 30 haftayi bitirdim, antibiyotik kullanmak istemiyorum
2 sene once de boyle olmuştu 15 tane iğneyle geçmişti

Dogum sancisi olurda anlamam diye korkuyorum bende. Hem daha erken diyede korkuyorum. Benmki merakliydi zaten bas asagi durmaya 31.haftadan beri dogum pozisyonunda bekliyo benmkide :) amma merakliymis diyorum
Dogum sancısı olsa mutlaka anlasilir bence benimki enson vav harfi seklinde duruyordu simdi nasil bilmiyorum pek hareketliyiz biz

Günaydın, geçmiş olsun.
Bence bir doktorunla konuş.
Dişteki iltihap, sorun bebeğe gidebiliyorsa boğazdaki de gidebilir. Kandaki enfeksiyon "crp" testinde mi çıkıyordu? Belki ondan yaptırıp seviyesini ölçebilirisn. Tekrar geçmiş olsun

Merhaba, çok geçmiş olsun.

Benim de daha hamileliğin başlarında çok şiddetli iltihap oldu boğazımda. Bende zaten farenjit var, bağışıklık sistemim biraz düşsün hemen farenjitim azar. Hamileliğin ilk dönemlerinde larenjite dönmüştü iyice. Ses falan da gitmişti. Ki o dönemlerde bebeğe etkileme riski daha yüksek oluyor. Doktor ateşin çıkmadığı sürece ilaç kullanma dedi, yüksek ateş olursa bebeğe zararı var dedi. Ateş olursa hemen gel dedi. Yani tek başına iltihap bebeğe ulaşamaz ama enfeksiyondan kaynaklı yüksek ateş bebek için sakıncalı benim anladığım. Ben ne yaptığımı söyleyeyim: Adaçayı yapraklarını demleyip soğutup sürekli bunla gargara yaptım. İnanılmaz derecede iyi geldi, tüm mikrobu kırıyor gerçekten. Ama kesinlikle yutmadım, gargara yapıp tükürdüm. Doktora da sormuştum adaçayıyla gargara yapsam sıkıntı olur mu diye, içmediğin sürece problem olmaz demişti. Siz de doktorunuza bir danışın derim.

Doktorunla konuş bence canım, en doğru o yönlendirir seni. Bademcikler zaten mikroplar vücuda gitmesin diye varlar :) ama bebis olunca tedirginligimiz daha da artıyor işte. Çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…