2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geçmiş olsun. Bence doktor kontrolünde bekle onlar belki bir süre veriyor geçmese başlıyorlar. Benim mesela 2 hafta olmustu neredeyse ilk hafif bogaz agrisondan itibaren..o yuzden baslamistik.

Ben 4 saatlik yola gitmemiştim açıkçası. Dr na sor istersen

Teşekkür ederim arkadaşlar

Canim ben kizimda 36 haftalik hamileyken 4 saatlik yola gitmistim. Ayaklarim cok sismisti onu hatirliyorum. Simdi akillandim kendimi zorlayacak hicbirseyi yapmiyorum olmazsa olmaz bir durum olmadigi surece.
Eşimi kıramıyorum annesinin yanına gitmek istiyor zorlamıyor tabi ama ne kdr istediği ni bilince

Mola veririm cnm kendi arabamızla gidicez inşaallah birşey olmaz

Teşekkür ederim arkadaşlar

Eşimi kıramıyorum annesinin yanına gitmek istiyor zorlamıyor tabi ama ne kdr istediği ni bilince

Mola veririm cnm kendi arabamızla gidicez inşaallah birşey olmaz
Henuz en sonlara gelmis degilsin kendi aracinla da olunca fazla bi sikinti olacagini sanmiyorum. Hayirli, rahat yolculuklar ins canim.

Açık sarı akıntı oluyor bende de. Şimdiye kadar hep kupkuru geçmişti gebeliğim son bi haftadır falan var akıntı. Ama koku ve kaşıntı olmadığı için önemsemiyorum. Bi de kızlar bugün makat çevreme ve vajinama bir dk kadar süren sancılar girdi belime de vuran ard arda 3-5 defa oldu. Yatarken oldu kalktım yürüdüm geçti. Yalancı sansı böyle bi şey mi? Çok şiddetli ve ağrılıydı. Yalancı sancı böyleyse kim bilir gerçek doğum sancıları nasıldır gözüm korktu : (

Merhaba kızlar,
gyno ferro sanol kullanan arkadaşlar, ilaç aç karna içiliyor ya içildikten 2 saat sonraya kadar çay, kahve ya da kola tüketilmemeliymiş, yoksa bir etkisi olmuyormuş. buna şaşırdım, ben kahvaltıdan hemen önce içiyordum. Siz de dikkat etmediyseniz aklınızda olsun.

ben sabah kalkar kalkmaz içiyorum aç karnına ama yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum çayla, olsun o kadar da ya

evet b12 vitaminlerinde en çok dikkat edilmesi gereken konu süt ve süt ürünleriyle ve kafeinle birlikte alınmaması hem dişlerde kararmaya neden oluyor hemde emilimini azaltıyor

Bende senin gibi yaptım hiç faydası olmamış. Kansızlık çıktı... eczacı özellikle söylemiş içtikten sonra süt ve süt ürünleri çay tüketmesin hiç faydası olmaz demiş...

Bende senin gibi yaptım hiç faydası olmamış. Kansızlık çıktı... eczacı özellikle söylemiş içtikten sonra süt ve süt ürünleri çay tüketmesin hiç faydası olmaz demiş...
eczacıya sordum kullanımını aç karna günde 1 defa dedi yolladı beni, reçetesini okumasam bilmeyecektim. Bundan sonra faydası olur inşallah canım.

Evet bende garantiye almak icin sabah 5 gibi iciyorum oyle buldum caresini. Zaten uyku diye birsey yok elimde iki yastik butun evi dolaniyorum sabaha kadar. Sabah kalkinca da rahatca kahvaltimi yapiyorum.

Evet bende garantiye almak icin sabah 5 gibi iciyorum oyle buldum caresini. Zaten uyku diye birsey yok elimde iki yastik butun evi dolaniyorum sabaha kadar. Sabah kalkinca da rahatca kahvaltimi yapiyorum.
uykusuzluğu bu kadar yaşıyor musun ya kalkmasan neden evi dolaşıyorsun ki daha çok uykunu kaçırıyorsun. bende sağa sola dönerken ya da tuvalete giderken çok uyanıyorum ama sonra yine dalıyorum uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…