2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
https://www.facebook.com/
ne güzel anlatmış benim canım doktorum inşallah bizlerede nasip olur kolay normal doğumlar
Bende normal Doğumdan çok korkuyorum. Miyom yüzünden sezaryen olacağım. Fakat ondanda korkuyorum. Doğum anını hissetmeyeceğim fakat sonra çok ağrı sızı olur mu diye endişeleniyorum. Ben geç toparlarım kendimi sanırım. Bünyem ağrıya acıya çok dayanıksız çünkü.

valla canım benim ağrı ve acı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen bende korkuyorum açıkcası bence bizlerin yaşadıkları genel bir korku ama sonrası için bebeğin yüzünü görünce kokusunu duyunca daha güçlü olunduğu her acının sıkıntının unutulduğunu söylüyorlar annelik gerçekten çok kutsal şükürler olsun ki bizlere de nasip oldu

Günler yaklaştıkça doğumu daha çok düşünür oldum. Dün doktorum 37.haftada doğuma alırız dedi. tabi benim bebeğim acele etmezse :) 4 hafta bile yok. hala inanamıyorum bu kadar yaklaştığına... Anne olacağıma :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kolay doğumlar nasip etsin.

Kızlar doktordan çıktık. Bebiş 2800 olmuş , fazla kilosu dikkat et dedi doktor. Başı küçük haftasından 4 gün eksik, ama göbek çevresi 3 hafta, bacaklar ise 2 hafta ileri. Ben nasıl dikkat edeceğim anlamadım ki 2 kilo aldım 2 ayda , bebek ise 1.600 almış

Canım ben de 34. Haftamda gittim geçen hafta ve 2.750ydi kilosu. Doktor normal gidiyor dedi fazla filan demedi bana

Kızlar bu yalancı kasılma oluyor mu sizde de adet sancisi gibi giriyor çalışırken sonra kendiliğinden geçiyor bi anda çok ağrıtıyor ama sonra geciyor

Canım ben de 34. Haftamda gittim geçen hafta ve 2.750ydi kilosu. Doktor normal gidiyor dedi fazla filan demedi bana
Bana ufak kafalı, büyük göbekli bir bebek. Dikkat etmez isen normal doğum yapamazsın dedi. Ben illede normal doğumcu biri değilim ama genede kötü hissettim. Saol sen içimi rahatlattın.

Hastane çantasını hazırlamaya giriştim bu akşam, sanki bütün evi toplayıp gidiyomuşum gibi hissettim , küçük boy valizi tamamen bebek eşyaları kapladı , abartmıyorumdur umarım kendi eşyalarımıda sırt cantasına sığdırcam, süs malzemeleri 4 koca poşet , kağıt havlu bile koydum nolur nolmaz, hadi hayırlısı nasıl olcak bakalım Bu arada depend külot almıştım orta boy makul gelmiştide , bi deneyeyim dedim zar zor girdim ya keşke büyük boy alsaydım, zorlanıcam gibi duruyo kullanırsam

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Ben bu ara hazırlıktan kafamı kaldıramıyorum evde bi boyacı bi temizlikçi her yer her yerde çalısmaya da devam ediyorum daha 2 hafta daha devam edeceğim inşallah ama bu sıcakların da etkisiyle çok ağırlaştım hemen yoruluyorum, her yerim ağrıyor. Son zamanlar naparız bilemiyorum

Ben koymadım iyiki söyledin hemen koyayım kağıt havlu

Gyno Ferro sanol ben de kullanıyorum ama ac karnına değil.midem bulandı kullanamadim ben aç.sabah kahvaltıdan 2 saat sonra yutuyorum.

İyiki yaZdin canim bende desene hangi boy alsam diye düşünüyordum. Benimde küçük
Bir valiz sadece bebek kıyafeti oldu hatta giderken emzirme yastigi da götürsem mi diye düşünüyorum :)))

Bende hazırladım hala eksiklerim var daha kapatmadım. Ben kendime diye el ve yüz havlusu aldım misafirlere kağıt havlu ıslak mendil filanda koydum. Ablamda bebek beline kadar pisletmişti lavobada suyla yıkamıştık havlu o zaman çok gerekmişti. Depend almadım ama büyük boy alıcam aklımda. Yanında kalacak refakatçinede bir şeyler koyman lazım. Birde küçük boy valiz uerine orta yada büyük valize süs eşyaların hariç herşeyini koy. Küçük küçük çok parça bunaltır..

Bende hazırladım hala eksiklerim var daha kapatmadım. Ben kendime diye el ve yüz havlusu aldım misafirlere kağıt havlu ıslak mendil filanda koydum. Ablamda bebek beline kadar pisletmişti lavobada suyla yıkamıştık havlu o zaman çok gerekmişti. Depend almadım ama büyük boy alıcam aklımda. Yanında kalacak refakatçinede bir şeyler koyman lazım. Birde küçük boy valiz uerine orta yada büyük valize süs eşyaların hariç herşeyini koy. Küçük küçük çok parça bunaltır..

Maşallah herkes hastane çantasını hazırlamış. Ben daha bir kere bile alışverişe çıkamadım, hastane çıkışı bile yok bebegimin yarın için planlamistim, fazla cikamadigim için her şeyi alıp gelecektim. Ama yatak döşek yatıyorum cok hastayım
Bi yandan hevesleniyorum. Diğer yandan ayakta yarım saatten fazla kalmamam gerekiyor, erken doğacağını kiyafeti eksik dogsun ne yapayım diyorum.

2 gecelik 1 sabahlığa ek olarak havluları aldım ben de , duş aldırıyolar normal doğumda cünkü, tarak falanda koydum,diş fırcasıda koydum,kalın çorap da koydum üşüme cok oluyomuş doğumdan sonra,göğüs pedleri ,kalkanı ve göğüs ucu kremide tamam, kağıt havluyu demiştim, bi paket ped aldım uzun kanatlı, depend var bi paket ama büyüğünü alıcam sanırım,3-4 tanede büyük iç çamaşırı bir de 2 tane emzirme sütyeni koydum ne olur ne olmaz, refakatcide kendi düşünsün yeaa :)
Bebek içinde hastane veriyodur ama yine de bez koydum 10 tane, pişik kremi, unibaby ıslak mendilleri, alt açma bezleri pofuduk olan ve ayrıca kumaş olan, 2 battaniye , müslin bezleri, ağız bezleri,hastane cıkış seti, tulumları,çıt çıtlı bodyleri, zıbın takımları 2-3 adet,çorap eldiven vs , bir de puset

Son düzenleme:

İnternetten alış veriş yap. Hem herşeyi daha ucuza bulabiliyorsun. N11, hepsi burada ve ebebek tüm eksiklerini karşılar. Canını sıkmaya değmez ver diparişi herşey kapına gelsin. Ne alıcam ne marka iyi filan diye tereddüt yaşadığın herşeyi sor elimden geldiğince yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…