- 25 Eylül 2012
- 517
- 721
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #24.701
İnan şuana kadar canlı canlı hiçbişi almadım:) herrşeyi internetten halllettim resmen, bebek arabası dahil,kargocu abilerle kanka oldum artık :)Maşallah herkes hastane çantasını hazırlamış. Ben daha bir kere bile alışverişe çıkamadım, hastane çıkışı bile yok bebegiminyarın için planlamistim, fazla cikamadigim için her şeyi alıp gelecektim. Ama yatak döşek yatıyorum cok hastayım
Bi yandan hevesleniyorum. Diğer yandan ayakta yarım saatten fazla kalmamam gerekiyor, erken doğacağını kiyafeti eksik dogsun ne yapayım diyorum.
2 gecelik 1 sabahlığa ek olarak havluları aldım ben de , duş aldırıyolar normal doğumda cünkü, tarak falanda koydum,diş fırcasıda koydum,kalın çorap da koydum üşüme cok oluyomuş doğumdan sonra,göğüs pedleri ,kalkanı ve göğüs ucu kremide tamam, kağıt havluyu demiştim, bi paket ped aldım uzun kanatlı, depend var bi paket ama büyüğünü alıcam sanırım,3-4 tanede büyük iç çamaşırı bir de 2 tane emzirme sütyeni koydum ne olur ne olmaz, refakatcide kendi düşünsün yeaa :)
Yok yahu sancı çekerken duş iyi geliyo diye sokuyolarmış:) öncesinde yani , duruma göre değişir tabiNormal doğumdan sonra neden banyo yaptırıyorlarmış? Ben yapmamıştım, yani hastanede banyo yapmadım ki zaten yapacak vakitte olmadıdoğumdan tam 24 saat sonra taburcu oldum, eve girer girmez de duşa attım kendimi. Havlu da götürmemiştim, gene götürmemeyi düşünüyordum ama tereddüt ettim şimdi. Neden banyo yaptırıyorlarmış? Banyo gereklimiymiş?
Yok yahu sancı çekerken duş iyi geliyo diye sokuyolarmış:) öncesinde yani , duruma göre değişir tabi
Var doğum olana kadar hastanede canım sürekli takip
Duruma göre 34 de alacaklar demişti canım 2 haftası var maxNe diyor peki doktorlar? Kaç hafta daha bekler gözüküyor bebek?
Ben doğumdan önce banyo yapmadım gerçi banyo yapacak kadar uzun sürmemişti doğumum ama doğumdan sonra kendime gelmek için 3 saat sonra duşa girmiştim çok iyi gelmişti. Bunda da havlu koydum çantama ama oğlumdan fırsat olur mu bilmem.Normal doğumdan sonra neden banyo yaptırıyorlarmış? Ben yapmamıştım, yani hastanede banyo yapmadım ki zaten yapacak vakitte olmadıdoğumdan tam 24 saat sonra taburcu oldum, eve girer girmez de duşa attım kendimi. Havlu da götürmemiştim, gene götürmemeyi düşünüyordum ama tereddüt ettim şimdi. Neden banyo yaptırıyorlarmış? Banyo gereklimiymiş?
Kizlar benim aklima su takiliyor.Simdi dogumda kesi olursa ki olur muhtemelen dikis de atilacak peki biz tuvaletimizi nasil yapicaz bu durumda mikrop kapmaz mi yara ya da cok sizlamaz mi o bolge idrar asidik sonucta.buyuk tuvaletimizi yaparken ikinirsak falan dikisler patlamaz mi? Bugun de aklima bu geldi iste
Kesiden dikişten bende inanılmaz korkuyordum canım senin gibi hatta beni kesilmesi ve dikilmesi bile acayip rahatsız ediyordu ama zaten o anda onu hiç hissetmiyorsun sonrasında ise orayı temizlemek için baticon tarzı ilaçlar veriyorlar her tuvaletten sonra iyice kuralayıp sürüyorsun. İdrarı yaparken yanma hissetmiyorsun ama tabi büyük tuvaletini yaparken fazla ıkınmasan başlarda daha iyi.Kizlar benim aklima su takiliyor.Simdi dogumda kesi olursa ki olur muhtemelen dikis de atilacak peki biz tuvaletimizi nasil yapicaz bu durumda mikrop kapmaz mi yara ya da cok sizlamaz mi o bolge idrar asidik sonucta.buyuk tuvaletimizi yaparken ikinirsak falan dikisler patlamaz mi? Bugun de aklima bu geldi iste
Kesiden dikişten bende inanılmaz korkuyordum canım senin gibi hatta beni kesilmesi ve dikilmesi bile acayip rahatsız ediyordu ama zaten o anda onu hiç hissetmiyorsun sonrasında ise orayı temizlemek için baticon tarzı ilaçlar veriyorlar her tuvaletten sonra iyice kuralayıp sürüyorsun. İdrarı yaparken yanma hissetmiyorsun ama tabi büyük tuvaletini yaparken fazla ıkınmasan başlarda daha iyi.Kizlar benim aklima su takiliyor.Simdi dogumda kesi olursa ki olur muhtemelen dikis de atilacak peki biz tuvaletimizi nasil yapicaz bu durumda mikrop kapmaz mi yara ya da cok sizlamaz mi o bolge idrar asidik sonucta.buyuk tuvaletimizi yaparken ikinirsak falan dikisler patlamaz mi? Bugun de aklima bu geldi iste
Ben de sancilardan cok kesi ve dikisten korkuyorum acimasini gectim ama ne biliyim orada dikis olmasi beni cok korkutuyor nasil duzelecek nasil eski haline gelecek iyilesene kadar tuvalet oturup kalkmak hep sorun.tamam sezeryan ameliyat ama bu da bana oyle geliyor ikisinde de kesi var dikis var hatta bu daha zor gibi:/Kesiden dikişten bende inanılmaz korkuyordum canım senin gibi hatta beni kesilmesi ve dikilmesi bile acayip rahatsız ediyordu ama zaten o anda onu hiç hissetmiyorsun sonrasında ise orayı temizlemek için baticon tarzı ilaçlar veriyorlar her tuvaletten sonra iyice kuralayıp sürüyorsun. İdrarı yaparken yanma hissetmiyorsun ama tabi büyük tuvaletini yaparken fazla ıkınmasan başlarda daha iyi.
Evlendigim ilk gunler balayi sistiti neden seyden olmustum Allah'im o ne sizi tuvalete gitmek o kadar zordu ki simdi bu kesi olayi da ona benzicek diye korkuyorum tahris olacak sonucta.aslinda sezeryanla ayni gibi geliyor bana sonrasi.oturup kalkmak tuvalete gitmek yine zor olacakBende hep bunu düşünmüşümdür ama idrarın iyileştiri bir özelliğinde var diyorlar. Aslında çok safmış ilk çıktığı zaman. Çok enteresan bir durum, bende bu iyileşme sürecini kafamda oturtamıyorum vallahi
Kizlar benim aklima su takiliyor.Simdi dogumda kesi olursa ki olur muhtemelen dikis de atilacak peki biz tuvaletimizi nasil yapicaz bu durumda mikrop kapmaz mi yara ya da cok sizlamaz mi o bolge idrar asidik sonucta.buyuk tuvaletimizi yaparken ikinirsak falan dikisler patlamaz mi? Bugun de aklima bu geldi iste
İnsana korkunç geliyor ama inan okadar zor olmuyor benim çok dikişim yoktu ama ama bir arkadaşımın çok dikişi olmasına rağmen 1 hafta olmadan normal yaşantısına döndüBen de sancilardan cok kesi ve dikisten korkuyorum acimasini gectim ama ne biliyim orada dikis olmasi beni cok korkutuyor nasil duzelecek nasil eski haline gelecek iyilesene kadar tuvalet oturup kalkmak hep sorun.tamam sezeryan ameliyat ama bu da bana oyle geliyor ikisinde de kesi var dikis var hatta bu daha zor gibi:/
Benim haftam sizden geri ama.be nde geceden beri gobegimin altında adet ağrısı gibi ağrı çekiorum sanki usutmus sanki cişe sikismis gibi. Nden oluyir acaba. Yurutmuyir bile .Kızlar bu yalancı kasılma oluyor mu sizde de adet sancisi gibi giriyor çalışırken sonra kendiliğinden geçiyor bi anda çok ağrıtıyor ama sonra geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?