2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İnan şuana kadar canlı canlı hiçbişi almadım:) herrşeyi internetten halllettim resmen, bebek arabası dahil,kargocu abilerle kanka oldum artık :)

:) benim eşim kalacağı için onada ben hazırlıyorum. çamaşır kıyafet ve terlik koydum. Senin koyduklarının aynısını yaptım bende. Bir tanede normal atlet koydum

Normal doğumdan sonra neden banyo yaptırıyorlarmış? Ben yapmamıştım, yani hastanede banyo yapmadım ki zaten yapacak vakitte olmadı doğumdan tam 24 saat sonra taburcu oldum, eve girer girmez de duşa attım kendimi. Havlu da götürmemiştim, gene götürmemeyi düşünüyordum ama tereddüt ettim şimdi. Neden banyo yaptırıyorlarmış? Banyo gereklimiymiş?

Yok yahu sancı çekerken duş iyi geliyo diye sokuyolarmış:) öncesinde yani , duruma göre değişir tabi

Yok yahu sancı çekerken duş iyi geliyo diye sokuyolarmış:) öncesinde yani , duruma göre değişir tabi

Hee :) orası yok bende ben sancımı evde çekmiştim, evde duş alıp hastaneye gitmiştim tabii bak :) İnşallah hastane odasında sancı çekmek zorunda kalmayız hiçbirimiz, hastaneye gidince doğuruyosun der yatırırlar ve hemen kolaylıkla kucağımıza alırız

Ben doğumdan önce banyo yapmadım gerçi banyo yapacak kadar uzun sürmemişti doğumum ama doğumdan sonra kendime gelmek için 3 saat sonra duşa girmiştim çok iyi gelmişti. Bunda da havlu koydum çantama ama oğlumdan fırsat olur mu bilmem.

Bende tum kiyafetlerini yikadim 2 gundur utu icin cocuk odasinda sepette bekliyorlar. Bir useniyorum ki utu isine. Insallah yarin canta hazirlikligina bende baslayacam.

Nescafe ve fincan da koyun isterseniz cantalariniza. Dogum sonrasi vucuttan anesteziyi daha hizli atmak icin icebilirsiniz.

Kizlar benim aklima su takiliyor.Simdi dogumda kesi olursa ki olur muhtemelen dikis de atilacak peki biz tuvaletimizi nasil yapicaz bu durumda mikrop kapmaz mi yara ya da cok sizlamaz mi o bolge idrar asidik sonucta.buyuk tuvaletimizi yaparken ikinirsak falan dikisler patlamaz mi? Bugun de aklima bu geldi iste

Rüya gibi ilk 12 hafta bi gecseydi diye beklerken simdi valizlerimizi hazirlamaya basliyoruz tek tek..ben de daha elimi sürmedim iki ay cok gibi geliyor ama bu bebislerin isi belli olmaz ben se yavas yavas el atsam iyi olacak F filmgibi canim benim de ilk hamileligimde benzer seyler yasadim. Hastanede kaldim son 4 ay ve o zamanlar bu kadar netten alisveris de yaygin degildi simdi ikinci bebiste Birkac kez ciktim ilk bebegim gibi heycanlandim o kiyafetlere Bakarken ilkinde hicbirsey alamamistim. Ins senin de bi sonraki gebeliklerin daha rahat gecer

Bende hep bunu düşünmüşümdür ama idrarın iyileştiri bir özelliğinde var diyorlar. Aslında çok safmış ilk çıktığı zaman. Çok enteresan bir durum, bende bu iyileşme sürecini kafamda oturtamıyorum vallahi

Kesiden dikişten bende inanılmaz korkuyordum canım senin gibi hatta beni kesilmesi ve dikilmesi bile acayip rahatsız ediyordu ama zaten o anda onu hiç hissetmiyorsun sonrasında ise orayı temizlemek için baticon tarzı ilaçlar veriyorlar her tuvaletten sonra iyice kuralayıp sürüyorsun. İdrarı yaparken yanma hissetmiyorsun ama tabi büyük tuvaletini yaparken fazla ıkınmasan başlarda daha iyi.

Kesiden dikişten bende inanılmaz korkuyordum canım senin gibi hatta beni kesilmesi ve dikilmesi bile acayip rahatsız ediyordu ama zaten o anda onu hiç hissetmiyorsun sonrasında ise orayı temizlemek için baticon tarzı ilaçlar veriyorlar her tuvaletten sonra iyice kuralayıp sürüyorsun. İdrarı yaparken yanma hissetmiyorsun ama tabi büyük tuvaletini yaparken fazla ıkınmasan başlarda daha iyi.

Ben de sancilardan cok kesi ve dikisten korkuyorum acimasini gectim ama ne biliyim orada dikis olmasi beni cok korkutuyor nasil duzelecek nasil eski haline gelecek iyilesene kadar tuvalet oturup kalkmak hep sorun.tamam sezeryan ameliyat ama bu da bana oyle geliyor ikisinde de kesi var dikis var hatta bu daha zor gibi:/

Evlendigim ilk gunler balayi sistiti neden seyden olmustum Allah'im o ne sizi tuvalete gitmek o kadar zordu ki simdi bu kesi olayi da ona benzicek diye korkuyorum tahris olacak sonucta.aslinda sezeryanla ayni gibi geliyor bana sonrasi.oturup kalkmak tuvalete gitmek yine zor olacak

Hic oyle bahsettiginiz gibi aman aman seyler olmuyor kizlar. Ustelik doktorum bana batikon vs gibi bisey de onermedi. Sadece iyice kurulayip kalkmami tavsiye etti. Yikarken elimi suremiyordum tabi bol bol su tutuyordum sadece. Agri da cok olmamisti sadece biraz daha yavas oturup kalkmak gerekiyor. Ama eczaci arkadasim vardi bana sebamedin sabunlarindan getirmisti. Hatta doktorum hic bir tavsiye de bulunmadigi icin onu bile kullanmamistim. Oyle kendi kendine zamanla gecti sorunsuz bir sekilde.

İnsana korkunç geliyor ama inan okadar zor olmuyor benim çok dikişim yoktu ama ama bir arkadaşımın çok dikişi olmasına rağmen 1 hafta olmadan normal yaşantısına döndü

kizlar benimde kizim normal dogumla oldu okadar korkulacak bisey degil hatta benim dikislerimde vardi ayni gunu kalkip yuruyup geziyordum belkidr sizin hic olmucak idrar falan yaparkende agri veya yanma hissetmiyon

Kızlar bu yalancı kasılma oluyor mu sizde de adet sancisi gibi giriyor çalışırken sonra kendiliğinden geçiyor bi anda çok ağrıtıyor ama sonra geciyor
Benim haftam sizden geri ama.be nde geceden beri gobegimin altında adet ağrısı gibi ağrı çekiorum sanki usutmus sanki cişe sikismis gibi. Nden oluyir acaba. Yurutmuyir bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…