2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim haftam sizden geri ama.be nde geceden beri gobegimin altında adet ağrısı gibi ağrı çekiorum sanki usutmus sanki cişe sikismis gibi. Nden oluyir acaba. Yurutmuyir bile .
Canım ben doktoruma sorduğumda yalancı kasilmalardan olacak dedi bende öyleyim idrar kesesi baskı yapıyor gibi bide başı aşağı dönmüş sanırım oda zorluyor

Kızlar benim bi aksilik olmazsa planlı sezeryan olacak ben 4. Ayimda ameliyat oldum biliyorsunuz dikiş ve narkoz daha zor emin olun nefes alırken bile acı oluyor o yuzdn normal olabiliyorsa ne mutlu bence sezeryan dikiş daha zorlayıcı oturup kalkarken tuvalette doğrulmak falan keşke normal olabilseydi benimde

Canım ben doktoruma sorduğumda yalancı kasilmalardan olacak dedi bende öyleyim idrar kesesi baskı yapıyor gibi bide başı aşağı dönmüş sanırım oda zorluyor
Bir de bebek çok hareketli her hareketinde de sanki 37 lerde misim gibi ağrı hissediyorum. Uzaninca sağa sola dönMK zor gelio

Kizlar ben artik cumartesileri calismicam bugunden itibaren evdeyim sabah esimi ise yolladim kahvaltimi yaptim carsiya indim emzirme atleti sutyeni hamile kilodu falan aldim simdilik kisa kilotlarla idare ettim hep ama artik baya sıkmaya basladi. Bu arada lohusa takimlari cok pahali nasil alcaz ne yapcam bilemiyorum internettekilerde piyasaya gore cok ucuz acaba kaliteleri nasil internetten alan varsa hangi siteden aldiklarini yazabilirler mi? Ben cokta sık olmayan mavi onunde kalpli balon tutan ayicikli bir model begendim evde giymek icin adam 170 lira dedi ama kalitesi mukemmeldi internette dedigim tarz takimlar 69-79civari hep yani nettekiler kaliteliyse 2ser tane alinir

Dagi ye baktın mi canim pijama takımı icin su an kampanya vardı bir bak istersen. İc çamaşırı ben kendime e bebekten aldım rahat ettim daha yeni aldim

İnternetten almadım ben çünkü içini gösteren ince takımları hiç sevmiyorum. Dışarda da hep onlardan var onları satmaya çalışıyorlar. Şahinlerin üçlü takımını aldım birde mecit diye bir markanın ikili takımını aldım kumaşları çok güzel tok. Netten alıcaksan bu iki markayı tavsiye edebilirim.

Ben dagiden aldım geçen ay ama kısa kollu. 105 liraydı. Bir kac yane günlük, bir de misafire giymelik süslü kupurlu birsey arıyorum. Internette begendim tek sabahlik 300 lira

Benim haftam sizden geri ama.be nde geceden beri gobegimin altında adet ağrısı gibi ağrı çekiorum sanki usutmus sanki cişe sikismis gibi. Nden oluyir acaba. Yurutmuyir bile .
Dün gece ben de öyleydim 6-7 kere tuvalete kalktım ve uyuyamadım ara ara adet ağrısı gibi yaşadım.Bende idrar yolu enfeksiyonu var belki o nedenle oldu. Siz de var mı? Bugün artık çorapla geziyorum belki ayağı sıcak tutmak gerek.

Canım ben de yıkayacağım ama ütülemim diyorum dolabı gelmedi en azından temiz dursun acil bişey olursa alır gelirler diye düşündüm

Ben de bi şahinler var sabahlıklı gayet güzel kumaşı , bi tane de extra gecelik aldım mağazadan markasız sanırım bariz iç gösteriyo :)) üstüne sabahlıkla falan idare ederim artık

Daha once dogum yapmis arkadaslar su gelmesi nasil oluyor gelen su nasil bir sey rengi var mi kokusu neye benziyor yapiskan mi yogun mu cok merakediyorum.bugun sanki fazlaca bir akintim oldu gibi agri sanci yok.progestan kullaniyorum fitil olarak o da geri geldiginde baya islaklik yapiyor ama sormak istedim yine de

Şen'inle haftalarımız ayni canim doktor bugün bana akıntin fazlalaşırsa merak etme dedi belki nornal akıntıdır evham yapiyorsjndue

Kızlar bende bugun hastahane odası süslemek için hobi dünyasından spariş verdiştim onlar geldi daha eminönünede gidilecek çikolata kolanya vs yaptırmakda lazım nerde yaptısakki çikolatayı öneriniz varmı kızlar

Netten hacışerif diye bi yerden sipariş verdim ben , çoğu hamile arkadaş oradan yaptırıyor, gayet güzel tadı falanda:)

Şen'inle haftalarımız ayni canim doktor bugün bana akıntin fazlalaşırsa merak etme dedi belki nornal akıntıdır evham yapiyorsjndue
Oyle mi dogrudur canim o zaman.ben en son iki hafta once gitmistim haftaya kontrolum progestandan olabilir diye dusunuyordum belki de fizyolojik akinyidir dedigin gibi.Bebegin hareketleri nasil canim benim sabahlari uyuyor heralde aksamlari hareketleniyor.Doktorun hareketler konusunda bir sey soyledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…