2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben derece aldım 2 tane. Odanın isisina göre giydirip soyarim belki. Küçük bi elektrikli sobamiz var, ilk zamanlar banyo yaparken kullanırız diye düşündüm. Aslında sobali ev sağlıklı. Gece soğuduğu için yündeki bakteriler bile ölürmüs. Şimdi bizim evlerimiz sıcak olduğu için yün çok alerji yapıyor. Ustunu açarsa bi yelek giydirip yatırırsınız, terlemesi usumesinden daha sağlıksız

Bizde pek çok eşyamızı ordan aldık. Özellikle alırken %100 pamuk olmasına dikkat edersen bi sıkıntı yaşamazsın bence

Selam kızlar. Ben doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Dualarınızda bize de yer verir misin?
Gözünüz aydın canım öncelikle çok şükür bak sağ Salim doğmuş miniklerin kısa zaman içinde de evinize geçersiniz hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıcakla büyütün Bebişlerinizi

Ben aldım mağazasından penye olanlardan.tulum-yelek-zıbın-önlük-müslin bez-emzirme önlüğü filan hiç sorun yaşamadım. Yıkadım ütüledim gayet güzeller..

Kızlaaaaaaar aranızda benim gibi durdurulamayan kilo alımını yaşayan varmı
1.5 ayda 4 kilo almışım da
80 kilo ile doğursam çok şükür dicem

Ben ben ben ben 53 ile başladım şuan 63 kiloyum zaten 46 ile evlendim 3 ay sonra hamile kaldım ne kadar hızlı kilo aldığımı ortada :)
Bu arada biz eşimle kendi çapımızda hamilelik çekimi yaptık çok eğlenceli ve güzel oldu :)

hadi bakalm insallah hayirli haberlerini beklyrm cnm

Senin kilosu mu düşük canım doktor kilo alması lazım mı dedi. Sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar önemli değil bence. İri olmasını sezaryen olmak istemediğimden kafaya takıyorum yoksa sağlıklı olsun da varsın iri ya da zayıf olsun.

Kızlar bugün bebeğe aldığımız bütün kıyafetlerin etiketlerini kestim bi poşete doldurdum. Eşim oturdu hepsini teker teker hesapladı :d sadece kıyafet ve battaniyeler işte tekstil ürünleri diyeyim 1480 lira tutmuş. şok oldum. tek tek alırken toplamda o kadar tutacağını fark etmemişim hiç. Bunun sadece 400 lira kadarını kayınvalidem aldı. Ki bu kıyafetler sadece 6 aya kadar olanlar. Batmışız biz haberimiz yok : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…