2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Evet doktorum reçete etmişti. Belki dozajları farklı oluyor ya ilaçların ondan senin doktorun kullanmanı istememiştir. Mesela belki benim kalsiyum değerim senden düşüktür.

brz minik cnm haftasyla uyumlu ama ben erkn dogum riskmdn oturu kilo almsni istyrm 2 kilonn Alti kuvezde klyo ya

3 gün sonra 8. Ayımı doldurmuş oluyorum
Son 4 haftam kaldı artık bakalım bu süreç içinde kaç kilo daha alcam
BENımde oyle ne yesem yarıyor anlamıyroumki eşimle yiyoruz üç öğün olarak abartmıyorum gece yeme alıskanlıgım hiç olmadı hamileliğim boyunca gece tek yediğim yogurt o da miğde yanmalarımdan dolayı her hafta bir kilo alıyorum durmuyor

Günaydın,

Çoğu kişi kilo alımından şikayet etmiş. Doktorum ayda 1-2 kilo arası ideal 2 yi geçme 1 in altına da inme demişti. 32. Haftadayım, bu haftalarda anne de bebek de hızlı kilo almaya başlar deniyor ama ben son kontrolümden beri sadece 300 gr almışım iştahım falan da yerinde, tartıda 300 gr artış görünce moralim bozuldu. Bu kilo konusunu hiç takmıyordum ama şimdi son aylarda böyle olunca hemen bebek beslenmiyor mudur diye evham yaptım sanırım.

Bu hafta kontrolüm var bakalım ne durumda bizim bebiş.

Selam hanımlar. Dün gece uyku sırasında karnım çok sertti. Tuvalete kalkatken taş gibi olmultunkarnım. Gece en az 3 4 kez tuvalete gittim. Sonrasında karnımdaki sertlik geçti. Sizde de durum aynımı? İdrar yüzünden mi sertleşti ilk kez böyle oldjm çünkü

Yok canim
Evham yapma ben en son kontrol ile bi önceki kontrol arasında zayıfladım bir kilo. Bende bebek beslenmiyor diye üzüldüm son aylara yaklaştık cunku ama Bebis iyi kilosu. Yediklerin bebeğe yarıyor dedu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…