2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
iamgroot ben şuana dek sadece 4 kg aldım. Geçen ptesi dr.a gittiğimde bebek 30+6 idi kilosu 1700 gram ve boyu da 43 cm idi. Benden beslenmiş benim paşa. Ben hamileliğimin 19. Haftasından beri yoğun stres yaşıyorum. Rahim ağzı yetmezliği nedeni ile bebek dümesşn erken doğmasın diye ameliyat oldum ve sürekli hareketlerim kısıtlı. 4 gün çalıştım 29. Haftamda ve hemen izne ayrıldım yine. Çalışamadım korkufan stresten ve kasılmadan. Belki de bu yüzden ben stres yaptığım için kilo almadım. Alışverişimi bile ben daha geçen hafta yaptım. O da yarısındsn fazlasını netten aldım. Allah kimseyi evlatla sınamasın.

Canım bebeğinin gelişimi çok iyi maşallah. O kadar stres üzüntü yaşamışsın kıyamam sana ama çok şükür bu haftalara geldin, bundan sonra bebeği dikkatli ama daha sakin beklemek kalıyor sadece. Allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ay yine iyisin sen canım ben 12.5 kilo aldım 34. Haftamda

Aynen canım benimde gece yeme alışkanlığım hiç olmadı 6 olmadan yemeyi tamamen kestim meyvede dahil yemedim ama gel gör ki banamısın demiyor hızla geliyor kilolar

Günaydın arkadaşlar...
Herkes için mutlu bir hafta olsun :)

Alta eşimle yaptığımız gebelik çekimlerini attım çok prof. değiller ama biz çok eğlendik :)

Eklentiler

• hdrrgdgd.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 189
  • jjfhdgdgs.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 172
  • jjfhdgdgs.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 173
  • jjfhdgdgs.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 179
  • IMG_2666ıuıgkgkghk.webp
    57 KB · Görüntüleme: 190
Günaydın kızlar...
Bebişimin cevşeni geldi bu sabah. Çok beğendim çok mutlu başladım güne. Ufak tefek eksiklerim kaldı önümüzdeki hafta biter inşallah. Bu cuma veya haftaya bugün sezeryan günümüz belli olucak. Ona göre temizlik işlerini de hallederim. Sanki çok az kaldı gibi yaa bi panik haldeyim

Cok cici bir cevsen ne kadara yaptirdin canim

Günaydın arkadaşlar...
Herkes için mutlu bir hafta olsun :)

Alta eşimle yaptığımız gebelik çekimlerini attım çok prof. değiller ama biz çok eğlendik :)
cok güzel olmuş canım =) bizde prof makina ve cekecek kişide var yakın arkadaşmz ,ama şimdilik çok üşeniyorum , böle kıyafette yok giyebileceğim, yapmıcam muhtemelen

cok güzel olmuş canım =) bizde prof makina ve cekecek kişide var yakın arkadaşmz ,ama şimdilik çok üşeniyorum , böle kıyafette yok giyebileceğim, yapmıcam muhtemelen
Canim kot ve tisortle bile cekiliyor onemli olan hatira olmasi. Brnce firsatiniz varsa bir kac poz cekilin cok guzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…