2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İdrar yüzünden olabilir canım bende gece çok çok kalkarım lavaboya 10 u geçiyo bile bazen ve her kalkışımda karnım taş gibi adım atarken bile zorlanıyorum hatta dikişi bile acıtıyo ama lavaboya gidince rahatlıyorum çok az kaldı rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inş

Selam hanımlar... dün çok şiddetli miyom ağrısı yaşadım. çok uzun zamandır ağrı yapmamıştı. Lavaboya bile eşimin yardımıyla kalktım. Bütün gün hareket etmeden robot gibi yattım. Neyse ki ilaç fayda etti bugün ağrılarım yok. Erken doğum riskine birde miyom ağrıları eklendi. Şu 3 haftayı tamamlayamıcam sanırım

gunaydin kizlar bu gece esimi horultudan uyutmamisim hic yaptgm sey degil ama sanrm yeni yeni baslyo basina gelen var mi
sırt üstü yattıgın zaman olur =) benim bi kaç aydır mevcut bu durum, sağa veya sola dönüp yattıgımda olmuyo sadece sırt üstü döndüğüm zaman uyku sırasında direk horultu oluyo

gunaydin kizlar bu gece esimi horultudan uyutmamisim hic yaptgm sey degil ama sanrm yeni yeni baslyo basina gelen var mi
Esimle yatmadigim icin bilmiyorum ama benim burun tikanikliklarim basladi surekli suyla nemli tutmaya calisiyorum ve burnumun sag tarafini temizlerken surekli kanli cikiyor sanirim kaniyor kuruyup kaliyor disari akma soz konusu degil bu durum canimi sıkmaya basladi benimde

kizlar n11 de semra salin die bi pijama markasi 4990 a indrme girms gecenlerde soran ark vardi bi inceleyn istersenz kalitesini bilmyrm ama dek gelmskrn soyleym ddm

o
o bende de oluyordu canm sanrm artan kan hacimi sebebinden ms

Canim solunum hareketleri 9. Haftadan beri gorulurmus bebekte tabi plasente araciligiyla sagliyorlar oksijeni bizim gibi degil ama okijen alip karbondioksit veriyorlar. Bende ilk hickirik mi acaba dedim ama hickirik daha farkli oluyor
bende bazen sol kasimin orda atan bsy oluyor kalp atisi gbi ama ara ara 1 dk falan suruyor ben basta kalp sanmstm ama sanrm imkansz hickirik oyle bsy mi acaba olabilir mi

Canim solunum hareketleri 9. Haftadan beri gorulurmus bebekte tabi plasente araciligiyla sagliyorlar oksijeni bizim gibi degil ama okijen alip karbondioksit veriyorlar. Bende ilk hickirik mi acaba dedim ama hickirik daha farkli oluyor
Canım kalp atışı olabilir mi acaba. Benimki de öyle çünkü. Ben kalp atışına banzetiyoım

Valla kafana göre kullan diyemem benim ellerimde ve kolumda çok uyuşma oldu o zaman bu ilacı verdi. İlaçla ilgili çok yorum yapmadı ama yine de sen kafana göre kullanma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…