2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bende bazen sol kasimin orda atan bsy oluyor kalp atisi gbi ama ara ara 1 dk falan suruyor ben basta kalp sanmstm ama sanrm imkansz hickirik oyle bsy mi acaba olabilir mi
Canim siddetli carpma oluyorsa hickirik oluyor tam olarak
Canım kalp atışı olabilir mi acaba. Benimki de öyle çünkü. Ben kalp atışına banzetiyoım
Bak o benim aklima gelmedi kalp atisi olabilir

Selam kızlar. Ben doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler. Dualarınızda bize de yer verir misin?

Oy oy oy demek geldi minik prenseslerazicik aceleci olmuslar ama saglikli olsunlar yeter ki toparlarlar kendilerini. Zaten 35i bekliyordunuz. 34 de olmuslar cok da sıkıntı yok sanirsam. Hayirli evlat olsunlar insallah gozunuz aydin canim benim. Rabbbim tez vakitte kucaklamayi da nasip etsin

Günaydın arkadaşlar...
Herkes için mutlu bir hafta olsun :)

Alta eşimle yaptığımız gebelik çekimlerini attım çok prof. değiller ama biz çok eğlendik :)

Ben bayildim size cok sekersiniz yakeske bizi de ceken olsa diyecem ama basta benim koca yanasmaz boyle seyesen gec ben seni cekim der kendi cekilmez

MERHABA ARKADAŞLAR DOĞUM ALIŞVERİŞİ YAPTINIZ MI KASIM DA DOĞUM YAPACAK ANNELER UZUN KOLLU MU PİJAMA GECELİK ALACAKSINIZ KISA KOLLUMU :)
Ben uzın kollu ince penye aldım canım pierre cardin çok güzel ne terletir ne üşütür bi kumaşı var tavsiye ederim yanıma ek olarak şal alıcam ama noolur noolmaz

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim alıntılıyamadım herkesi
Bizim düğün fotoğrafımız falanda olmadı bari bu hatıra kalsın dedik :)
totoroo kuzum elbise önemli değil benim üstümdeki bikini üstüne giydiğim pareo diğeride bekarlığımdan bir elbise ki dar gelmiş üstü farkındaysan o yüzden makinen falan varsa çekil kıyafet önemli değil :)
MinikKelebegimm canım bizde kendimiz çektik zavallı kocam açtı zamanlayıcıyı koşa koşa geldi yanıma ağaca astık makineyi :) Bakma benimki de yanaşmazdı ama düğün fotosu da olmayınca kıyamadı Seninde bal kızınla çok güzel olur resimleriniz bence :)

s

seninle haftamz aynyms canm benmkide oyleydi sat 25 subatti ama erken dogum riskim sebebi ile 9 kasima cekti dr dikkat edersm tabi. nasl gelismi en son nzmn gttn kac kg olms melegin
31+1 bugün 1500 gram çıktı kilosu o kadar da dikkat ediyorum yediklerime. Doktorum her zamanki gibi çok hassas ama çok da rahat. Bebeğe giden kordonu, damarlari, plesentayi uzun uzun inceledi. Hiç bir kayıp görünmüyor demek ki bebeğin yapısı böyle dedi. Önemli olan kendi içinde kilo almasi, 10 gün sonra yine gel bakalım ne kadar alacak dedi. 10 gün kadar geriden geliyor. Kafama takmiyorum açıkçasi, sağlıklı olsun da, minyon olsun sorun değil. Benim de erken doğum riskim var, inşallah o olmaz da sonuna kadar gelişir

canim benmde erken dogum riskim var bebegm de zayif bende senn gbi uzulyrm ama 2 3 hafta yi gecmeyen gerilik cok onemli degilms yapisalms bende minyonm bebegim de bende de tansyon falan mi ki die suphelenmstk ama bsy ckmadi ama bana bi meslekdasm demisti ona da dr demis bebegnj tombik olmasni istysan gunde bir cay bardagi pekmz die tabi seker firlar mi onu bilemem ama ben gunde 3 yemek kasigi yiyorum gecen 3 haftada 450 gr alms bu sayede yine de zaydf ama fayda gormus burda bi arkadasa sordum bebegi epey ondeydi oda hergun tahin pekmez sut ve sut urunleri avuc avuc ceviz badem findik yiyomus birazda onu dencm ben insallah faydasi olur bebegme ama tek saglikli olsunda zayf olsun canm napalm ama erken dogum riskimiz olmasa jste kiloyu okdr tkmcm da

Bir doktora daha gittim o 1360 gram ölçtü. Baya da fark var arada. Cihazlar arası değişim gösteriyor. Kendi doktorumun cihazina göre 1 ayda 500 gram almış. Sağlık olsun, kafaya taktikca daha zorlaşıyor sanki. Ceviz badem yiyorum ama avuc avuc diyemem yani. Dünyanın her yerinde milyonlarca kadın sağlıklı bebekler dunyaya getiriyor. Hepsinin avuc avuc badem, ceviz, her gün et, muz yeme imkanı olduğunu sanmiyorum. O yüzden sürekli düşünmeye de gerek yok. Ben biraz gidişata bırakmaya karar verdim, hayatta herşeyi kontrol altina alamıyoruz. Hayırlısı neyse o olsun, rizki kadar beslenecek neticede, ona yazılmış olanı kimse eksiltemez

canım internette 31. hafta bebek ortalama kilosu 1500 diyor zaten, neden kilosunun az olduğunu söylemiş doktor anlayamadım.

haklisin canm haklisin da iste ne deyim... ama benm dikaktimi ceken 930 kusur gramdi sanrm cok guzel neredeyse haftada 100 gram alms hatta 130 ortalama zaten 100 150 gr dylar aslinda tamda gramnda alms bilmyrm dikkatini cektimi.. benmde benzer olay basima gelmsti 2 ayri dr gtmstm tam 200 gr farketmsti biri 800 biri 1000 demsti hayta buraya da yazmstm doplerde asagi yukari oynar demislerdi takmdm bende ama sonra acil erken dogm icn hast yattgmda ogrendm ki cok olan dogruyms muhtemelen sennkibde oyledr

bu arada evet canm meleginn kilo ortalamasi zaten verilen degerlerde haftalarnnkiyle ayni neredeyse

canım internette 31. hafta bebek ortalama kilosu 1500 diyor zaten, neden kilosunun az olduğunu söylemiş doktor anlayamadım.
Her uygulamada farklı yazıyor kilo ben de şaşırdım, artık hiç bakmıyorum. Doktorum bi sorun olarak bahsetmedi kesinlikle. Gelişimi bu şekilde biraz küçük ilerliyor dedi. Bu haftada 1700 gram olmasını bekleriz ama her bebek için ayni standart olmaz, önemli olan kendi içinde kilo almaya devam etmesi dedi. Zaten arti eksi 200 gram oynama payı var ultrasonda.

minik_oglum 26 27 haftalar arasında 7 günde 170 gram almıştı. Bu sefer 4 haftada 500 gram yani haftada ortalama 125 gram almış. Bunun giderek daha da düşmesini istemem tabii ki. Sadece bu kisim birazcik kafama takildi. Git gide azalıyor mu kilo alımı diye. Bu rakamlar hep kendi doktorumun ayni cihazla olctugu değerler. Bakalim 1 hafta sonra kaç olacak. Ailelerde de kilolu hic yok o yüzden genetik de olabilir.
Sizin son kontrolde kaçtı?

Canim doktoruna guvenin tam ise dedigine istinaden korkma ama kafanda acabalar varsa bence bir perinatologa gorun acaba bebegini besleyen damarlarda sıkinti olabilir mi diye

Canim doktoruna guvenin tam ise dedigine istinaden korkma ama kafanda acabalar varsa bence bir perinatologa gorun acaba bebegini besleyen damarlarda sıkinti olabilir mi diye
Doktorum hep bakıyor bebegi besleyen damarlarda çentik falan var mı diye. Kordondaki akışı da kontrol ediyor. Eşi de çok sağlıklı görünüyor, herhangi bir yaşlanma yok dedi.
Bir doktora daha gidelim diye eşim çok ısrar edince gittik. O doktor da 1 hafta 10 gün sorun değil gibi konuştu. Ultrasondaki ölçümlerde de yanılma payı var neticede.
Son aylarda doktor değiştirip kafa karıştırmak istemiyorum aslında. 10 gun içinde kontrole gel bakalım ne kadar almış dedi. Orda bi azalma varsa düşünürüm perinatolog. Internette bir cok yerde 31.haftada 1500 gram yazıyor

son kontrolumde 1200 gr di cnm 29 +4 haftadaydm ... bnde carsamb gnu gdcm kontrole bklm tam 10 gun olck insallah iyi habrlrni alrm

son kontrolumde 1200 gr di cnm 29 +4 haftadaydm ... bnde carsamb gnu gdcm kontrole bklm tam 10 gun olck insallah iyi habrlrni alrm
Aşağı yukarı aynı gidiyoruz. Sağlıkla vaktiyle doğsunlar inşallah. Karnimizda az beslenirlerse, dogunca sutumuzle besleriz. Allah başka hastalık vermesin, bunlar ufak şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…