2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
hastande yatana okadR emegi olan insana bi gecms olsn bebek nasl demek gercktn benm hassasytm mi.. kaynvaldm yannda aryo ordan bir slm soyle dese oda yeterdi cit yok naptysam artk

Ben yasiyorum. Idrar yolu enfeksiyonu dan suphelenmistim ama sukur bisi cikmadi sanirim bebisimden kaynakli ayaklar hala asagida olunca hareket halinde kasiklarima baski yapiyor bazen zor atiyorum kendimi koltuga
Benim baş aşağıda ama nadiren oluyor. Yani son 3 4 gündür bebeğin hareketlerini çok sert hissediyorum. Cuma diğer dr.uma randevum var. Kasık batması iğne batması gibi ama öle dayanılmayacak gibi değil. Açıkçası korktum.

maşallah canım bebeğine. Benimde 3 haftam var doktor 37. Haftada alırım dedi doğuma. Sezaryen olacak benimde. Bir aksilik olmazsa tabi... sağlıkla gelirler inşallah...

Kızlar bazen bebeğim sanki nefes nefese kalıyormuş gibi karnım hareket ediyor. Acaba neyden kaynaklanıyodur? Nefes almadığına göre nefes nefese kalmasıda olabilcek bişer feğildir heralde dimi?

Bu anne karninda bebegin nefes alıyomus gibi hareket etmesi bence emme refleksi olabilir büyük ihtimalle parmagını emiyodur bize òyle geliyodur aynisi banada oluyo sanki nefes alıyomus gibi karnım ileri geri gidiyo. Bilmiyorum ama benim düsuncem bebekler anne karninda patmaklarinı emermis cünkü..

canim benimde 31+2 haftalikken bakildi 1660 gram dedi doktor gayet iyi dedi haftasina uygun dedi her bebek kilolu olacak diye bisey yok dedi

canim benimde 31+2 haftalikken bakildi 1660 gram dedi doktor gayet iyi dedi haftasina uygun dedi her bebek kilolu olacak diye bisey yok dedi
Zaten ultrasonda da arti eksi 200 gram yanilma payi var. Insallah geri değil ileri yanilir 1 ayda 500 gram almış, bu şekilde devam ederse 2 buçuk kiloyu zor bulacak. Erken dogum riski de var, erken dogarsa çok mu zayıf olur diye düşündüm ama sağlık olsun artık. Strese girmenin bi anlamı yok. Beslenmeme dikkat edip, dua edip bekleyeceğiz. Başka sıkıntısı, hastalığı olmasın da

Sizlere bir sorum olacakti minicik.cok kararsz kaldm sizler park besik mi tercih ettiniz buyüyen mobilya besik mi ? deneyimlerinizi paylasrsanz sevinirim artk almak istiyorm bi beșik işleri kaldi

Sizlere bir sorum olacakti minicik.cok kararsz kaldm sizler park besik mi tercih ettiniz buyüyen mobilya besik mi ? deneyimlerinizi paylasrsanz sevinirim artk almak istiyorm bi beșik işleri kaldi
canm benm siparism bugun geldi park besik aldm cok arastrdm park besiktde karar kildik simdi kurdm gayet guzel saglam urun arstrmasni da cok yptm baby2go 6104 aldm 70 120 aldm bayagi da genis ustelik 399 tl ye int getrttm indirmdeydi dusunursen bir bak derim

Sezaryen biraz daha erken oluyor sanırım. Benim bebek 1,5 hafta önde gidiyor. 38,5 haftalık gibi oluyor dedi. Ondan sanırım canım...
Anladım canım 38 haftanın tam dolmasını beklerler aslında ama önde olması planları değiştiriyor sanırım bizde de öyle olacak ama ben yine de tam dolmasını isticem kendi gelmeye çalışmazsa :)

Benim annemler büyüyen beşik almıştı ama ben sonradan park yatak aldım şimdi daha çok beşiğinde yatıyor ama keşke park yatağa alışsaydı daha iyidi baştan neyde yatarsa çocuk ona alışıyor. Park yatak daha kullanışlı oluyor her açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…