2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydinlar hepinize bende bu gece hic uyuyamadım bundan sonrada uyuyamicam galiba sol yatıyorum ayagım ve kalcam cok uyuşuyor ve agriyor düz belli bi süre yatabiliyorum belime vuruyo agrı saga zaten imkansız ve 35.haftada olmama ragmen cokk hareketli kızım hic durmuyo bu iyi bisey ama belli bi sure sonra canımı yanıyo karnım geriliyor

Sute hazirliktir inşallah :) lanolin krem aldim, doktor 35.haftadan sonra kullanmaya başla dedi
ben kullanıyorum 1-2 aydır lanolini, üstüne de her sabah zeytinyağı sürüyorum göbişle göğüslere evde güreşçi gibi geziyorum ,gülüyoruz her sabah eşimle =) doktor çatlağın yok hiç harika dedi ne kullanıyosun , dedim has ve has zeytinyağı hastanedeki ebe eğitim verirken sür tabi ama cok kurcalama dedi onu da ekliyim doğumu tetikler dedi o yüzden 35 den sonra kullan demiş olabilir

Ben de karnimi en başından beri yagliyorum hic catlamadi. Ama bel kismi catladi, hic oralari yaglamak aklima gelmemisti. Şimdi yagliyorum ama artık geçti tabi. Doktorum bir kac krem onerdi ama hem cok pahalilar, hem de eğer maksat cildi nemlendirmekse, en güzeli zeytinyağı diye düşünüyorum. Catlayacagi varsa da istersen kreme yat komple, yine de çatliyor. Benim bebis kucuk, karnım da kucuk, ilerde catlayabilir.
35e ne kaldı ki şurada. Göğüs catlagindan cok korkuyorum. Bir kac tane de dogal bitkisel tarifler bulup not ettim, inşallah yaşamayız.
Süt yapan çaylar var bir de, son haftalarda onu da kullanabilir miyim diye soracaktim unuttum. Siz sordunuz mi

Humana still tea koyun diyolar hastane cantasına doğumdan sonra için falan ama öncesini bilemedim deneyimli anneler cevaplasın =) benim karnım cok büyük henüz çatlamadı ama çatlayabilir tabi yine de, teyzem genel cerrah biz hekim arkadaşlarla dermo oil çatlak kremi öneriyoruz dedi fiyatıda gayet uygun hiç pahalı kremler almana gerek yok dedi 18 TL falan, alamadım ben henüz ama aklınızda bulunsun..

günaydın kızlar bebişimin hareketleri artık benimde canımı çok yakmaya başladı son haftaları düşünemiyorum. uyku problemim çok şükür yok bir iki gecedir geç yatıyorum ve oğlumda benle ayakta maşallahı var. hele cumartesi akşamı arkadaşlarla gece 3e kadar oturduk kıpır kıpırdı laf dinliyor benim oğlum

ama kendisi suan gayet gezip tozuyor kaynanamda yaninda aradgnda br slm soyle gecmis olsn bebek naslms demez mi
Ya kuzum takma kafana ben evlendim eltim evime 1.5 yıl sonra hayırlı olsuna geldi bebeği duydu hayırlı olsun demedi bide erkek olunca hiç ağzına almadı onun 3 kızı var allah sağlıklı versinde herşeye yerimiz var şükür başlarda bende takiyodum ama şimdi tin tin boşuna dememisler insan oğlu nankör diye allah bilsin gerisini takip ta kafana içerleme ne kaynanaların nede eltilerin umrunda değildir emin ol

Yok canım niye ayip olsun hem kenarda durması o u dahada rahatsız eder sen değiş devir ekonomi devri

Benimki de ayaklarını kaburgama dayadı sağ tarafım fena durumda ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum elimle ittirince de tekmeliyo sıpa sanırım rahatsız ediyorum beyefendiyi

ay kızlar kaburgalarda ayak mı iyi kafamı acaba benimki de kafasını yerleştiriyor rahat geliyor anasının göğsü yavruma sonra bir sertleşiyor ki sormayın ayaklar zaten hep kasıklarımda bazen vajinama sert sert vuruyor içimi sızlatıyor acıdan ama yinede bu içimdeki hissiyatı hiçbir şeye değişmem

Humana still tea ise yarıyor gerçekten.ama size daha doğal tavsiyem var.kuru incir yiyin ,yapabikiyorsaniz bol sulu pekmez katıp kuru kompostosu yapıp rondoda çekin,meyve suyu gibi tüketin.inanikmaz süt yapıyor.her emzirmeden sinra bir bardak için.ben doğumdan bir gün önce kendinlme yapmayı düşünüyorum inşallah.hastaneye de giturcem.hem kabızlığı da önlüyor

Bana şu anda kaburga da ayak daha ağrılı geliyor.inanilmaz vuruyor kburgama egilemiyorum bile.eller zaten vajinamda kazı çalışması yapıyor,orayı tirmalayip ittiriyor.bazen başının sağa sola hareketini bile hissediyorum o kadar bastırıyor ki vajinadan aşağı.gecen gün markette yürüyemez oldum bi anda.snki ordan çıkıp düşecek zannettim.

gerçi doğru kasıkta kafa daha kötüdür heralde kocaman bişi

Normal kuru inciri ve pekmezi mi rondodan geçirip içiyoruz ? Yoksa kompostu tarzında mı ? Yemek yapma ve anlama konusunda yeteneksizim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…