2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar size birşey sorucam kaynım bebeğime bebek arabası almış bugün eltim getirdi ama ben büyük araba alıcaktım gerektiği zaman oğlumuda bindirmek için ama iki çocugun binemiycegi bir model.

Bizde ona bebek arabası almıştık ama modelini rengini eltime sormuştum istediği modeli almıştım o direk getirdi rengi pembe istersen değiştir dedi gerek yok dedim ama eşim şimdi gene araba alıcaz diyor.

Eltime değiştirelim desem ayıp olur mu?

Böyle şeylerin ayıbı olmaz canım. Ben olsam söylerim direk.

B
Sizlere bir sorum olacakti minicik.cok kararsz kaldm sizler park besik mi tercih ettiniz buyüyen mobilya besik mi ? deneyimlerinizi paylasrsanz sevinirim artk almak istiyorm bi beșik işleri kaldi
Park beşik aldık biz. Daha kullanışlı geldi bize ve kapandıgında şemsiye gibi oluyor. Sunny baby delmon 70*120 aldık bizde

Nerden almışlar? Nettense değiştirmek sıkıntı anca iade edilip yenisi alınabilir. Ama bir mağazadan aldılarsa faturasıyla rahatlıkla değiştirebilirsin. Düzgün bir şekilde daha büyük nir arabaya ihtiyacınız olduğunu bu yüzden değiştirmek istediğini söyle. Yoksa başka araba almak zorunda olacağınızı belirt. Kullanamıcaksan hem harcanan paraya yazık hemde kapladığı yere yazık..

Sizlere bir sorum olacakti minicik.cok kararsz kaldm sizler park besik mi tercih ettiniz buyüyen mobilya besik mi ? deneyimlerinizi paylasrsanz sevinirim artk almak istiyorm bi beșik işleri kaldi

Ben büyüyebilen beşik sevmiyorum 15 yıllık planlar bana göre değil o yüzden normal bir beşik aldım odasına. Ahşap 80/140 . Bir tanede anne yanı aldım. Sallanabildiği için brevi nanna oh alıcaktım (800 tl) alıcağım zaman ebebekte babyplus markasının anne yanı yeni çıktı(430 tl) onu aldım. Kumaşı kalitesi gayet güzel hatta ekstra müzik ve titreşim özelliği bile var

Netten değil mağazadan almışlar aslında benim alıcağımda puset olmıycak oğlumdan kalan puseti kullanıcam yani daha uyguna gelicek onlarada ozaman yarın ben bi konuşıyım en iyisi.

Benimde bir sorum olacak. Çikolata yaptırma işini ne yapacaksınız? Netten pek gözüm kesmedi tadına bakmak isterim ben, sonuçta bir iki çikolata değil ama kararsızım. Birde kaç adet yaptırmalı? Mesela ben doğum için 150 adet yaptırayım diyorum kendimce ama az mı olur yoksa çok mu olur? Bir alan ikinciyide alabiliyor onun peşinde koşamam alma diyemem :) az olup açıkta kalacağıma çok olsun sonrası eve kalsın sonuçta herkes hastaneye gelmiyor eve gelenlerde olacak.. siz ne düşünüyorsunuz?

bende uzun dusundum hastane cok sicak oluyormus bide yedek kisa kollu gecelik mi olsa diyorum
Kısa kolluda alabilirsin canım tabii ama soğuklar başladı doğumda kan kaybedeceğiz ve ıkınmaktan yorgun halsiz kalacağız o yüzden sıcak tutacak şeyler almakta yarar var ama tavsiyem kolu kolay sıyrılabilecek şeyler almanız ben ona dikkat etmeyi unuttum damar yolu tansiyon falan sıkıntı olabilir doktorum uyarmıştı ama kolu kolay sıyrılan şeyler giy die ben yine unuttum

Bugün kontrolde başı tam aşağıda, ayaklari da göbek deligimdeydi. Ama asla yan yatamiyorum. Asla ama asla. Yanlardan delip çıkacak gibi vuruyor, yatağı delecek sanki. Eşimin elinin üstüne yan yattim, adam şok geçirdi uyuyamiyorum başı aşağıda ve ayaklari göbek deligimdeyse, iki yandan nasıl vurabiliyor tam anlayamadım ben pozisyonu

komsumun gelini dogum yapmisti bebegi 2.500 kg dogdu 39 haftalik dogdu hatta bir ay sonra bebegi gordum kocaman olmus :) kucuk dogan bebekler daha hizli buyuyolar kafana takma kiloyu valla ben hicc umursamiyom yeterki saglik kucagima aliyim yeter bana dogunca kilo aliyolar hemem

Dediğin gibi fazla olsun az olmasın en kötü ihtimalle mevlit yaparsan üstüne ekleyip oradada ikram edersin ama tat konusunda gerçtekten emin olamıyorsan netten alma derim sonuçta misafire ikram olucak sayısı azda değil ki beğenmezsen başka alaşım.

Ben internetten alacağım haciserif diye site var her alan memnun yorumlar hep olumlu. Adet sayısına gelince bir şey diyemeyeceğim cunku herkesim cevresi farklı benim yaşadığım yerde ailem akrabam Yok o yuzden ben yaklaşık 50 60 tane bana yeter diye düşünüyorum

canm inanmcksn belki ama ayni sorn bende de var ayni pozisyonda ve yaba yattgn zamana vuruor ben eli die dusunmstm elleri yada dirsekleri bi ara elimi koydm yuvarlak bas kemgi gbi bsy degdi cok korktm ama basi olmasi da inkansz duz yatyrm ama bel agrisi yapyo ben cozumu bacagmn arasna bir yastk karnimn aaltna da biraz yukseklk koyaraak cozdm biylece beyendmz sikismyor ve vurmyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…