2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Normal kuru inciri ve pekmezi mi rondodan geçirip içiyoruz ? Yoksa kompostu tarzında mı ? Yemek yapma ve anlama konusunda yeteneksizim de
Yok canım.kuru incir kompostosu yapıyorsun.meseka 1 lt suya bir çay bardağı pekmez ekle o şekilde kaynat kuru inciri.koyacagin incire göre suyunu ayarla suyu biraz fazla olsun meyve suyu gibi olacağı için.pisip soğuyunca da rondodan geçirip bir sürahi ye alıyorsun.meyve suyu gibi her emzirmeden sonra bir bardak içtiğinde çok iyi geliyor hem süt artırıyor hem de kansızlığa halsizlige iyi geliyor

cok haklisin canm

Masallah pasaya. Bende kendimce hesap yaptim gecenlerde. Sezaryen olursa 38. Hafta 27 ekime denk geliyor. 37. Hafta da 20 ekime. Ayy saka maka cok az kaldi yaaa.

Günaydınlar hepinizeeeee
Göğüs ucumdaki halkada kabarcıklar oldu ve kaşınıyo , ne ola bu
Sut bezesibebise hazirlik

Netten bakarsaniz Haci şerif diye bir marka var. Urunleri gayet kaliteli lezzetli kargo konusundada ilgililer. Bebek cikolatasida yapiyorlar ben oraya yaptiricam.

Masallah pasaya. Bende kendimce hesap yaptim gecenlerde. Sezaryen olursa 38. Hafta 27 ekime denk geliyor. 37. Hafta da 20 ekime. Ayy saka maka cok az kaldi yaaa.

Sut bezesibebise hazirlik
Seninle tarihlerimiz aynı zaten canım benimde sezeryan tarihi 27 ekim ama doktorum o zamana bekletecek gibi görünmüyor ama ben yine de beklemeyi düşünüyorum kilosu ne kadar önde olsada aslında organ gelişimi vs sata göre sonuçta

Kızlar benim b12 229 çıkmış. Sınırın azıcık üstünde. Sizin değer kaçken takviye kullandınız? Daha doktoruma göstermedim sonuçları ilaç verir mi ki bu durumda?

Kızlar benim b12 229 çıkmış. Sınırın azıcık üstünde. Sizin değer kaçken takviye kullandınız? Daha doktoruma göstermedim sonuçları ilaç verir mi ki bu durumda?
normal b12 vitamini alıyorsan vermeyebilir ama belli olmaz genelde 100e ve aşağısına düştüğünde iğne veriyor. benim 500lerde olduğu halde dikkat et diyor bana doktorum

Eski tahlillere de baktım sadece bir kere bakılmış gebeliğin başında 495 miş. Bi de dün baktırdım işte 229 çıktı. Fetüsün hacmindeki artış, kanın sıvı kısmını %40-50 artırıp, vitamini, konsantrasyonu düşürür. Böbrekler gebelik döneminde daha yüksek oranda kan filtrelediklerinden B12'nin büyük kısmı vücut tarafından kullanılmadan idrarla atılır. Bu da hamilelikte B12 eksikliğine yol açar. Yazıyor internette. Belki gebelikten dolayı düşmüştür normal diyip vermez bana doktor takviye. Başlarda normalmiş çünkü.

Doguma kadar sınırın altina da inebilir. Benim de sınırın az ustunde, 12 haftadan beri omega kullanıyorum içinde b12de var. Ama ancak idare ediyor demek ki. Emzirirken de çok vitamin kaybı oluyor diyorlar. Yine iki kisi ayni vücuttan doyuyor

Aslında kızıyorum kendime neden bu kadar irdeliyorum diye. Doktor gerek görürse verir, görmezse vermez bu kadar rahat olabilsem keşke. Kafayı yemeden doğursaydım bi.

Aslında kızıyorum kendime neden bu kadar irdeliyorum diye. Doktor gerek görürse verir, görmezse vermez bu kadar rahat olabilsem keşke. Kafayı yemeden doğursaydım bi.
Benim doktorum ne tahlil goturursem ona bakıyor. Sadece hemogram gotursem, neden tsh, d vitamini yok demiyor mesela. Herhalde ben bebeği ultrasonda görüyorum, o iyiyse gerisi teferruat mi diyor bilmiyorum. Benim de sodyum ve cinko tam sınırın bir puan ustundeydi, birsey demedi, ben de sormadım. Herseyi irdeleyince de cikilmiyor işin içinden. Yuzduk kuyruguna geldik, inşallah kucagimiza da sağlıkla aliriz

tatlım normal ama depolarını bu düşüşten dolayı doldurman lazım doğumda kana çok ihtiyacın olacak. şimdiye kadar vermemesi ayrı bir garip zaten. takviye mutlaka vermesi lazım

Benim Dr. M bana kan ilacı ve gün aşırı decavit verdi ellerim çok uyuştuğu için de benin isteğimle magnezyum verdi geçen hafta da bana ne kadar az ilaç içsen o kadar iyi dedi tahlil en başta yaptı artık hiç tahlil felan sormuyo yaptırmıyo ben de o ne derse ona güvenip öyle devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…