2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bugün kontrolumuz vardı kızlar herşey yolunda çok sukurr :) nst baglandik sancı çıkmadı sonra bebişimize baktık büyümüş 2300 Gr. 42 cm olmuş. 33+4 haftalık görünüyormus iki hafta sonra tekrar kontrolumuz var. zaman ne çabuk geçti heyecanlanmaya başladım şimdiden. Eşimde bebisin yüzünü gorebilirmiyiz diye sordu doğum kanalına girmiş goremiyoruz dedi. Hiç görmedim bugüne kadar artık kısmetse doğduğunda gorecegiz prensesi :)

Ya vajinaya tekme atıp durmasa beni korkutması istediği gibi Dursun ister başaşağı ister ayakları aşağıda kendi bilir. Zaten sezaryen olacağı için döndü dönmedi derdimiz de yok.

Merhaba kızlar bugun doktora bizde gittik 41 cm 2 kilo olmus doktor gelişiminin çok güzel oldugunu söyledi inşallah saglıklı olsunda hayırlı gelsinlerde hastahane de asansör de iki bayanla karsılastım tuller puset bi sürü süsler vardı kucaklarında inşallah o günleri bizde görürüz

masallah canm gercktn cok iyi kilosu da boyu da

Bende sizinle aynıyım kızlar kısmet olursa benimde sezeryan ve 38 de alırız dedi ben pazartesi istiyorum bi sikinti olmazsa 38+3 falan oluyorum ama tarihlerimiz ayn hemen hemen

Benimde değerlerim düşük çıktı canım. Doktora gösterdim çokta önemsemedi. Hamilelikten dolayı böyle çıkıyor dedi. Sağlık ocağının yazdığı ilaçları gösterdim b12 ilacını kulllanma dedi hatta. D vitamini kullan dedi. B 12 düşük olduğu halde ilaç kullanmıyorum.

Benimde aynı durum vardı birebir doktoruma sordum ne yapabilirim diye bir tane burun nemlendiricisi verdi bana ‘nazalnem’ diye. Vazelin gibi bir şey a vitamini varmış içinde kulak çubuğuyla sürüyorsun. İstersen bir araştır ben öncesinde ne yaptıysam fayda etmemişti

Benim d vitamini de sınırda onu bile kullan demedi doktorum. pek ilaç, vitamin, takviye taraftarı değil sanırım. Bi keresinde de kabızlık ve mide yanması için ilaç istemiştim vermedi, gebeliğin normal seyri bunlar dedi, kuru kayısı falan önermişti.

Masallah bebise bizim de bugun kontrolumuz vardi gunlerimiz hemen hemen ayni acaba kilosu hakkinda yorumda bulundu mu doktorunuz az veya fazla diye

benim sınırın altında maalesef.. doğuma kadar biraz yükselir umarım. her doktorun görüşü farlı oluyor...

Masallah prensese kizimiz pek nazli olacak simdiden belli yandiniz :))) ne guzel hem donmus hem yerine yerlesmis. Sen yine normal dogum yapacaksin insallah. Darisi bana bizim oglus da bir doneydi. Ama hamileligimin basindan beri hep icimdeki ses bu sefer sezaryen diyip duruyor.sanirim hislerim beni yaniltmayacak. Hayirlisi bakalim.

Masallah bebise bizim de bugun kontrolumuz vardi gunlerimiz hemen hemen ayni acaba kilosu hakkinda yorumda bulundu mu doktorunuz az veya fazla diye
Yok canım herşey yolunda dedi sadece. yorum yapmadı kilosu ile ilgili :) bende gebelik şekeri olduğu için bebisin iri olmasından korkuyordum(normal doğum yapma istegimden dolayı) ama çok şükür şuan normal gidiyor kilomuz ben sadece 1 kilo almışım 24.haftadan beri. diyet yapıyorum arada kacamaklarim oldu bı ara dikkat edemedim bnde bebiş baya kilo almıştır diye düşündüm ki bugün rahatladım biraz :) saglikli olsun da zayıf olsun kuzum önemli değil doğduktan sonra alıyorlar hemencik zaten.. sağlıcakla kucağımiza alalim yavrularimizi inşallah

Size de karnin asagda karnin asagda diyip duruyo lar mi ben aynada bakıyorum öyle bi asagda olma durumu yok millet göğsünde mi taşıyor nedir gıcık olmaya başladım bu lafa asagda asagda

Benim de ayni canim kilosu seninle ama kafama su takildi bundan 18 gun once gitmistim o gunden bugune 300 gr almis gorunuyor doktorum bana da her sey yolunda dedi ama eve gelince aklima takildi bu az mi cok mu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…