2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hayırlısı olsun canım hakkimizda.. inşallah bir sorun çıkmaz da yine normal doğum yaparım sağlıcakla.. bende hep sezeryan olcam diye düşünüyordum bebiş çok iri olur normal doğum yapamam diye ama şuan öyle bir durum görünmüyor şükür bakalım hiç belli olmaz tabi :)senin prensin de inşallah bir an önce döner ve yerleşir belli olmuyormuş hiç tam doğum zamanı dönen bile oluyormuş diye duydum. Bir dahaki kontrolunuz ne zaman?

Benim de ayni canim kilosu seninle ama kafama su takildi bundan 18 gun once gitmistim o gunden bugune 300 gr almis gorunuyor doktorum bana da her sey yolunda dedi ama eve gelince aklima takildi bu az mi cok mu bilemedim
doktor yanlış ölçmüş olabilir canim.. benim ki üç hafta önce 1300 gr dedi ondan önceki iki hafta önce de 1530 Gr demişti. belli ki yanlış ölçüm oldu yoksa bebiş anne karnında kilo vermiş oluyor o hesaba göre bir de 3 haftda 1 kilo almış alıyor bugünkü ölçüme göre. O yüzden ben artık kilo sorununu düşünmüyorum pek kilosu çok fazla olmadığı sürece. Doktorun bir sorun olsa söylerdi canım benimki de herşey yolunda diyor bu bana yetiyor. Allah'a emanetler kuzular hayırlısıyla sağlıcakla alicaz kucağımiza inşallah az kaldı :)

Amin canim saglikli olsunlar saglikla dogsunlar da gerisi muhim degil insallah saglikla kucagimiza alalim hepimiz:)

Size de karnin asagda karnin asagda diyip duruyo lar mi ben aynada bakıyorum öyle bi asagda olma durumu yok millet göğsünde mi taşıyor nedir gıcık olmaya başladım bu lafa asagda asagda
Bana direk doktor diyor karnin asagida ve çok küçük diye herkes zaten diyor. Çünkü hem asagida hem küçük. Görünür birşey yani. O yüzden pek alinmiyorum :)

günaydın kızlar dün çalışabilir raporumuzu aldık ilk defa nst ye bağladılar ne zormuş 1 saat bekledim nst olmadı yemek yiyince tekrar bakalım dediler yemek yedim 1 saat de öyle nst bağladılar anca oldu bide idrar yollarımda enfeksiyon çıkıyor süreklikaç kere monurol kullandım 1 kere suprax antibiyotik kullandım yine tekrarlıyor şimdi yine suprax kullanacakmışım

Size de karnin asagda karnin asagda diyip duruyo lar mi ben aynada bakıyorum öyle bi asagda olma durumu yok millet göğsünde mi taşıyor nedir gıcık olmaya başladım bu lafa asagda asagda
evet canim banada hep diyorlar ayy karnin cok asagida bu gununu beklemez erken gelir diyenler bile var :) herkes uzman olmus her kafadan ayri ses bosver umursama

Yushus kontorolum pazartesi canim ama donmedi daha ben hissediyorum. Surekli tekmeler kasiklarimda ve basi midemde cok bariz belli. Evet son anda donen bebisler var ama nadir oluyor boyle seyler sansimiz varsa bize de denk gelir yoksa ihtimal cok dusuk.

Surekli dogum anini dusunuyorum. Dogum yapmisim eve gelmisim bebisimle ilgileniyorum falan. Bir de kizimi dusunuyorum ilk kez ayri kalacaz. Kafamdan bunlar bir saniye bile cikmiyor. Siz de boylesiniz dimi

Bu arada 9 ay ters durup doğum anında dönenlerden biri de benim :) ama doğduğum gün annem halı çırpıyomuş muhtemelen o yüzden döndüm :)
Ben de hep rüyalarımda doğum yaptığımı görüyorum

kızlar günaydın sağlıkocağından geldim kan verdim vermeye giderken yolda 3 kez sancılandım berbat bir şeydibebek mi vurdu gherçekten sancımıydı tam kestiremedim ama kasıklarım belim bacaklarım kopacak gibi hissettim ilk defa bu kadar kötü oldum tekrarlarsa doktorumu arayacağım şimdi telaş yapmak istemedim

Günaydın canım düzenli Aralık'larla gelmeye devam ederse ara bence...

Aynı sekılde agrı banada oldu bi kere cok fenaydı galiba ara ara boyle acıları yasayacagız

Sağlık ocağına söyleseydin keşke belki bi yorum yaparlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…