2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım küçük oğlum 35.haftadq dönmüştü benim.umudunu kaybetme.2.cocuk olunca ilkinden nasıl ayrı kalacaz bir gece de olsa düşüncesi bende de olmuştu.simdi ikisinden ayrı kalacam bir gece doğumda.Allah kötü ayrılık vermesin napalim.

aynen canım yine ard arda olursa arayacağım şu an kasıklarımda sızı var ama çok çok hafif ne yapsam bilemiyorum. korkuyorum da evet sancı bunlar dicekler diye
Canım muhtemelen yürüdüğün içindir.gecen gün de ben öyle oldum markete girer girmez.yere yigilacaktim o halde bir sancı ağrı oldu kasiklarimda.hemen eve döndüm bacajlarimi yastıkla kaldırıp dinlendim bir magnezyum içtim.yarim saat sonra fln ağrı sızı kalmamıştı.takip et yine de düzenli oluyor mu ağrıların diye

aynen valla bende öyleyim sürekli düşünüyorum oğlum şuan bile beni bırakmıyor gerçi kardeşim kardeşim diyip duruyor gerçekten kardeşi için mı yoksa benim için mı yapıyor bilmiyorum:) geçen gece lavaboya gideyim dedim ben gelene kadar ağladı kardeşimi istiyorummm diye. Gobegime sarılıp uyuyor sürekli :/

aynen canım yine ard arda olursa arayacağım şu an kasıklarımda sızı var ama çok çok hafif ne yapsam bilemiyorum. korkuyorum da evet sancı bunlar dicekler diye
birkaç gün önce banada aynısı oldu kasıklarımda üst üste bıçak saplanır gibi ağrı oldu iki üç saniye arayla bende korktum acaba dogurcam mı dedim ama sadece kasiklarimdaydi ağrı yani belimden başlayıp kasiklarima doğru gelseydi koşa koşa doktora giderdim :)) dün doktor bebek doğum kanalına girmiş diyince bende dedim büyük ihtimalle o zaman yerlesiyordu kanala ki o ağrılar oldu. Çünkü o günden beri hissedebiliyorum karnımın altında kafasını kipirdattigini

Bu göbeğe sarılıp uyuma benim oğlumda da başladı. Normal mi acaba? Kıskanıyor mu acaba dedim başlarda ama kim eve gelse bu bebeğin bu benim diye odaları eşyaları ayırt ediyor. Oyuncaklarını ayırdık birlikte geçen gün, misafir gelmişti götürdü ben abi oldum bunlar bebeğin oldu diye gösterdi mesela. Ama odasında yatağında kendi uyuyan çocuk beni yanına istemeye başladı; bir eli karnımda bebeği tutcakmış, diğer elinde tavşanı uyuyor.. 3.yü bekleyen çift tecrübeli anneler, normal mi bu? İçten içe kıskanıyor mu acaba?

MaşaAllah herkes bebeğinin çok hareketli oldugunu hatta rahatsız edicek Derecede can yaktığından bahsediyor ben hiç öyle olmadı hep takip etttim çok sakin benim bebeğim

Sancı olsa bile korkma canım. Benim 2 günde bir başlıyor sancım. İlaçla durduruyorum ne yapayım.. bir hafta sonra 35 haftam olacak ondan sonra ne zaman isterse gelsin bebeğim :)

Ayy hic sorma canim. Dogumu yapip bi evimize gelebilseydik sag saglim. Bende kizimi dusunuyorum benden baska kimseyle kalmiyor babaannesine birakicam cok iyi bakar ama benim yine aklim onda kalicak. İlk cocuk kolaymis arkanda dusunecegin baska evladin yok oh mis. Ama sonrasinda oyle mi. Elimden gelse hastanede yanimda goturcem

Kizlar ya sizin tecrubenize güvenerek soruyorum bu haftalarda kasilmalar oluyor yalanci dogum sancısı nasil oluyor anlatabilir misiniz

Selam kızlar. Pazartesiye nst için tekrar randevu alıcam 37. Haftamda olucam. Acaba doğum için gün verir mi çok meraktayım.

kizlar karma karisik ruyalar kabuslar... benim gbi olan var mi dua edyrm ama yine de korkutyolar
Aynen ben de o durumdayım. Zaten uyuyamıyorum doğru düzgün, biraz içim geçse kabuslarla uyanıyorum

Canım baya baya sancılanmışsın sen işte. Yol yürümek iyi gelmemiş belli ki. Bende son zamanlarda yürürken kalçamdan itibaren sürekli sağ ayağıma giren ağrı hissediyorum ama yorgunluktan oluyor bu. Senin ki bildiğin sancı. Ama hemen panik yapma çünkü doğuma kadar bu tür şeyleri yaşayacaz. Sürekli ve sık olmuyorsa korkma, dinlenmeye bak. Dinlenince geçmesi önemli. Ama durmuyorsa dr ni ara ya da hastaneye git.

Ay hadi inşallah. Dr zaten 35e kadar dönderse döner, dönmezse bir daha çok zor dedi. Allah kolaylık versin canım haklısın sende 2 tane var, iki ayrı özlem olacak şimdi. Kızımla hiç ayrı kalmadık zaten halası gelecek bakmaya. Bensiz de kalır yani hiç umursamaz Ama ben kendimi düşünüyorum burukluk olacak mutlaka içimde şimdiden endişesine düştüm çünkü=)))

Oy oy oy yerim onu ya, kardeşlik ne güzel şey işte. O yüzden hep diyorum en az 2 çocuk diye. Asla tek çocuklu olmak istemem.

MaşaAllah herkes bebeğinin çok hareketli oldugunu hatta rahatsız edicek Derecede can yaktığından bahsediyor ben hiç öyle olmadı hep takip etttim çok sakin benim bebeğim

Canım benim kızımda çok sakindi endişe etme herkes bir değil. Hareketlerini hissetmeye başladığım anlardan doğuma kadar sık sık sırt üstü yatıp hareket etmesini beklerdim. O kadar sık yapardım ki bunu çünkü çok az hareket ederdi. Ama şimdi gel gör bi, anamı ağlatıyor

Bizimkine de halası bakacak üstelik beni hiiiiiiçççç aramaz. O konuda endişeli değilim de , aynen dediğin gibi yine de bir aklımız onlarda olacak. Hayırlısıyla atlatalım inşallah.

kızlar şu an sol bacağıma yayılan bir ağrı var neyin nesi bu anlamıyorum iş yerindeyim hastanemde uzak ay niye oldu bugün böyle
DÜN AKŞAM eşimle bi yere gitmemiz gerekiyodu bi yarım saat kadar yürümek durumunda kaldım aynıları oldu, panik yapmak da istemedim ama belden aşağı cok tuhaf şeyler oldu, dinlenince geciyor, yürüyüş iyi gelir diyolar da her ayakta kaldıgımda tuhaf şeyler oluyo ya belime sancı giriyo ya kasığıma , ya da idrar torbam patlayacak gibi hissediyorum

caanm nasil oldn gecti mi

Merhaba hanımlar. Dün gece evimizde lağım faresi gördük. Bu rahim ağzı kısalığı ve erken doğum riskim yetmez gibi farem de oldu ne güzel. Bugün yakaladık öldürdük pis musibeti. Şuan ablam bende ev sirke kokusu çamaşır suyu ve deterjan içerisinde her şey ama herşey yıkanıyor. Tek tesellim doğum yapmadan bu musibetin defolması ve yine tek tesellim havaların hala sıcak olması.dualarınıza ihtiyacım var. Lütfen unutmayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…